Sürekli boşanmakla tehdit

Çiçek alıp aldığı günü takip eden 2 -3 gün içinde düzelip onunla birlikte olmamı istiyor. Olmayınca 4. Gün daha büyğk kavgalar daha yaralayıcı sözler.. nasıl düzelir bir insan 3 günde nasıl

çocuğunuz yokmuş mesleğiniz de varmış
Neden bu hakareti çekiyorsunuz ?

çocuğunuz yokmuş mesleğiniz de varmış
Neden bu hakareti çekiyorsunuz ?
Sağlıksız bir bağlanma bu. Bilmiyorum. Konfor alanından uzaklaştıkça güvensiz hissetmek diye bilirim. Kendimi çok yalnız ve onsuz her şey benim için kötü olacakmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşayan arkadaşlar. Nasıl atlattılar acaba? Hergün artan bir iç sıkıntısı sonra pişman olur muyum diye. Ama ya sonra çok geç kaldım diye pişman olursam? Beynimi yedi bu sorular.

Benimde bağlanma sorunum vardı eşim olmasa yaşayamam gibi 7 yıllık birliktelik 5 aylık evlilik , 1 yıldır aldatıldığımi ogrendigim gün bitti ve baba evine döndüm bıçak gibi kestim attım ama hiç zor olmadi daha öncesinde yaptığım fedakarlıklar için o kadar pişmanım ki..

Açtım davamı Mayıs ayında duruşma var en kısa sürede bosanmak ve soyadından kurtulmak istiyorum artık benim içinde güzel günler gelmeli !

Kapı orda ,mahkeme orda derim...güle güle yani...
Ama siz o kadar pasifesiniz ki bu muameleden asla kurtulamazsınız bu lafı diyen kocanın çoktan gözü dışardadr henüz birini bulamamıştır,
Diğer türlü üzülme benm kocamda öyleydi sabret diyen acaip yorumlara ayrıca deli oluyorum abuk subuk yazmayın...

bence bir destek alın
Asıl onunlayken en güzel zamanlarınız boşa geçiyor

Hepiniz dertdaş oldunuz bana. O yüzden gelişmeyi buraya yazmayı borç biliyorum. Boşanma kararı aldım. Bugün sabah dilekçeleri imzaladık. Kendi hayatıma sahip çıkmaya, yolumu çizmeye, mutsuz da olsam kendi irademi hakim kılmaya karar verdim. Asla değişmeyecek toksik bir ilişkiden kurtulmak -yine de biraz acıtıyor ama- belki geleceğim için en iyisidir. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz yüksek lisansa başlayacağım. İnşallah benim gibi bu zor süreci yaşayan herkesin hayatını pozitif yönlü ivme kazanır.

Çok mutlu oldum. Gerçekten.
Şimdi üzülüyorsanız bile bir süre sonra iyi ki yapmışım diyeceksiniz.

İmzaladı yani o dilekçeyi. Şaşırdım ama sevindim. Çok şükür sorunsuz bir boşanma yaşayacaksınız. Normalde kapının önüne koyup duran adamlar iş boşanmaya gelince tutuşur ayak direr de. İnşallah çabucak kurtulursunuz.

Çok mutlu oldum. Gerçekten.
Şimdi üzülüyorsanız bile bir süre sonra iyi ki yapmışım diyeceksiniz.
İnşallah. Öyle umuyorum bende. Bana güç verdiniz, kendimi suçlarken bana her şeyin normal olduğunu, hissettiklerimin suç olmadığını öğrettiniz. Sizleri tanımıyorum ama sizleri seviyorum. İyi ki varsınız

Tam da tahmin ettiğiniz gibi oldu. Ama işin içine aileme hakarete varan davranışlar ve annesinin hiç bitmeyen iftiraları girince o da pes etti.

Tam da tahmin ettiğiniz gibi oldu. Ama işin içine aileme hakarete varan davranışlar ve annesinin hiç bitmeyen iftiraları girince o da pes etti.
Dilerim bundan sonra iyi insanlar çıkar karşınıza. Mutlu bir hayatınız olur hep, size değer veren insanlar girer hayatınıza.

Kararınız için tebrik ediyorum sizi ben rahatladım inanın sizin adınıza. Genceciksiniz ömür tüketmeye değmez o asalak için. Bu durumun verdiği yükü omuzlarınızdan attığınızda "iyi ki' diyeceğinize inanıyorum. inşallah bundan sonra çok çok mutlu olursunuz Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin

Kendinizi ifade ediş tarzınız o kadar pürüzsüz ki, sizi anlayamamak için duvar olmak lazımmış. Bir duvarla evliymişsiniz, duvara da yaslandığınızda güç alırsınız, güvende hissedersiniz. Öyle birini seveceğinize bir tohumu sevin siz onu sevdikçe o büyüyüp güzelleşir. İçinizdeki merhameti, sevgiyi duvara vereceğinize toprağa verin, daha çok hak edeceğine eminim. Kararınız sizi güzelliklere kavuştursun. Bol şans diliyorum

Eğer olur da pişman olup geri adım atarsa, sakın kanmayın lütfen..kararınızın arkasında dimdik durun ne olursa olsun, kesinlikle hayatınızı mahveden adama geri dönmeyin..dediğim gibi mutlaka hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama eğer İstanbul'daysanız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz psikolojik danışmanlık merkezleri var. 153 arayarak size en yakın merkezden randevu alabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun ❤

Ğ
Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…