Keske kaliteli bir vaktimiz olsa ama nerdeee. Onu ders calisirken gorunce olduresim geliyor.Biz nişanlıyken benim eşim de öyleydi. Çok çemkirmiştim o zamanlar. Şükürler olsun atandı da 2miz de kurtulduk:)) ders çalışmadığı zaman kaliteli vakit gecirseniz aslında sorun olmaz herhalde. Adam gezip tozmuyor gönül eğlendirmiyor sonuçta?
Artik destek olmak icimden gelmiyor. Cunku sonu gelmiyor. 35 yasinda adam nereye kadar calusican artik.Benimki de aynı canim kendimi gördüm sende
Destek olmayı dene ben öyle yapıyorum
Ben artik tahammul edemiyorum. Kurumun da cok iyi bir yerde.Canım onu alanlarıyla karşıla, yanında ol eşinin bence. Sizden kaçmak istediği falan yoktur.
Bak benim sevgilim, atanmam için çalıştığımi biliyor. Atansan bile çalış elinde iyi bir puan dursun diyor. Diyelim artık tamam dedim, bu defa da İngilizceye çalışır edersin dil tazminatı alırsın falan diyor.
Kendisi içinde planları var, benim içinde. Hee yapılır yapılmaz ayrı ama şimdiden bunun planları var.
Sence benden uzak mi durmak ister? Hiç sanmıyorum. O zaman neden evlensin ki?
Hepsi daha iyi yaşama isteği..
Ben artik tahammul edemiyorum. Kurumun da cok iyi bir yerde.
Gece yarilarina kadar calisiyor. Hic bir sey yapmiyoruZ. Gelir 1 saat cocikla oynar sonra ders kafayi yememe az kaldi.Ayni benim esimde 5yillik evliyiz.2 yabanci dil ogrendi.masterda tez asamasina geldi.hala gecen yildn beri rusca ogreneyim mi yok su kursta indirim varmis diyor.bogasim geliyor.sanki benden ve oglumuzdan kaciyor.bende surekli bahane buluyorum kursa gondermemek icin.para sikintisi yada masterda bitmedi tez yazcan daha diyorum.tv de maç yada elde mackolik bakiyor.yinede yanimda diger odada calismasindan iyiir deyip ses etmiyorum maça
Basardı mı doktora yaptıysa sorun yokKamu kurulusunda calisiyor. Bir ara ingiluzce calisiyordu. Sonra doktora simdide muhasebe. 6 yillik evliligimde hep calisacak birseyler buluyor.
Valla bazen ben de pes ediyorum ama napalım eşlerimiz bizim.hem bizim için calışiyolarArtik destek olmak icimden gelmiyor. Cunku sonu gelmiyor. 35 yasinda adam nereye kadar calusican artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?