Yaş muhabbetini görünce yazmadan edemedim :)Artik destek olmak icimden gelmiyor. Cunku sonu gelmiyor. 35 yasinda adam nereye kadar calusican artik.
Esim ev de surekli ders calisiyor. Ben artik bunalmis durumdayim. Ders calusmadigi zamanlar mutsuz isteksiz oluyor. Kendine ders calismak icin surekli birseyler buluyor. Kidem olarakta yukseldigide yok. Sanki bizden bir kacis yolu bulmus gibi hissediyorum. Nasil bir evliliktir anlamiyorum. Biraz dertlesmek istedim.
Yaş muhabbetini görünce yazmadan edemedim :)
55 yaşında avukat stajyerliğini yapanları biliyorum. Lütfen eğitime "YAŞ" olarak bakmayın.
Benim sevgilimde okumayı çok seviyor. Kendisi mühendis, yüksek lisans yapmak için ingilizce kursuna gidecek ve aynı zamanda başka bir bölümde okuyor. Ben ders çalışmayı sevmeyen biri olarak bende şu anda (memurum) işletme 3. sınıftayım ve aynı zamanda hukuk kazanmak için DGS'ye hazırlanıyorum. Hem birbirimize saracak vakit bulamıyoruzhemde ileride hepsi işimize yarayacak.
Bazı insanlar ise sadece okumak için okuyor. Okumayı, ders çalışmayı seviyor. Misal ben hukuk okusam üstüne en fazla yüksek lisans yaparım o da belkiama sevgilim ömür boyu dersin hayatında olmasını istiyor. Okusun ama ailesini ve çevresini de ihmal etmesin...
Bu duruma ben de karşıyım.Tabi kadınlar temizliği yapsın , yemeği yapsın , çocuğa baksın . Beyler sadece ders çalışsın sonra da haklı olsun oh ne güzel .
Eğer kendini sadece derse verecekse evlenmesin o zaman. Evliliğin de sorumlulukları var bi zahmet yerine getirsin .
Kadın ders çalışan kocaya bakıcılık ve evlat vermek için evlenmedi herhalde .
Bu hayal değil hastalık. Saplantılı kişilik bozukluğu muhtemelen. Bir şeye tutunmadan sorunlarıyla basedememe durumu yani. Bence burda dovünmek yerine bi psikyatr randevusu alınBenim esime yeterki ders calismak olsun. Yapamiyacagi yoktur. Her yer de dereceli. Kafasina koymus oglum univ.sinavina girince onunla yaris yapicakmis. Birlikte univ. Sinavina giricekmis kesin. Oglum daha 5 yasinda. Adamdaki hayale bakin.
Ya ama ozendiğimiz proflar da eşin gibi calışkanlardan cıkıyo canım boş bi adam olsa daha mı iyiydi? Sen eşinle konuş bi karar alın mesela hergun bir saatte olsa seninle vakit geçirdim gibiAmerika icin basvuru yapmisti. Bir univ. Kabul gordu ama gidemedik. Isyerinden izin cikmadi. Mastirini amerikada yapti. Simdi doktora yapmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?