- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
Sen de lafını kesip cevabını ver.O arkadaş değil ayrıca içten içe seninle bir sorunu var bence.Bir arkadaşım var. Çocukluktan arkadaşız. Benim çalıştığım şehirde çalışmaya başladı. 1 yıldır sık sık görüşüyoruz.
Laf arasında sürekli benim kusurlarıma vurgu yapıyor. Daha doğrusu kendince kusur olarak gördüğü şeyler diyebiliriz. Başta çok önemsemedim ama her görüşmemizde bu oluyor maalesef. Saçımdan tutun ayağıma kadar laf söylemediği şey kalmadı. Bir de laf arasında söylediği için cevap da veremedim.
Acaba yaptığı şeyin farkında mı değil yoksa bilerek beni aşağı çekmek için mi yapıyor? Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Kıskanıyor diyemem. Bende çocukluk arkadaslarımı gömerim. Samimiyet olunca dilim çözülüyo. Vara yoğa konusuyorum. Terapi gibiBir arkadaşım var. Çocukluktan arkadaşız. Benim çalıştığım şehirde çalışmaya başladı. 1 yıldır sık sık görüşüyoruz.
Laf arasında sürekli benim kusurlarıma vurgu yapıyor. Daha doğrusu kendince kusur olarak gördüğü şeyler diyebiliriz. Başta çok önemsemedim ama her görüşmemizde bu oluyor maalesef. Saçımdan tutun ayağıma kadar laf söylemediği şey kalmadı. Bir de laf arasında söylediği için cevap da veremedim.
Acaba yaptığı şeyin farkında mı değil yoksa bilerek beni aşağı çekmek için mi yapıyor? Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Kendisinde olmayan, ama sende gördüğü olumlu yönleri seni değersizleştirerek kendisini iyi hissetmeye çalışıyor.Bir arkadaşım var. Çocukluktan arkadaşız. Benim çalıştığım şehirde çalışmaya başladı. 1 yıldır sık sık görüşüyoruz.
Bence deBöylelerine cevap vereceksin hemde en acısından çat çat yüzüne karşı direk gözlerine bakarak.
Emin ol kaybedecek birşeyin yok, kendine olan saygını böyleleriyle kaybetme, pasif durma.
Bu arada o senin arkadaşın değil, arkadaş bu hissettiğini hissettirmez.
Bana da benle bir sorunu var gibi geliyor ama ne olabilir bilemiyorumSen de lafını kesip cevabını ver.O arkadaş değil ayrıca içten içe seninle bir sorunu var bence.
Gerçekten öyle oldu. Onla buluştuktan sonra aynada kendime bakıp şuram şöyle mi buram böyle mi demeye başladımBir sekilde cevabini ver sonra da gorusmeyi kes. Boyle arkadaslik olmaz bir sure sonra acaba gercekten oyle miyim diye psikolojiniz bozulur.
Kıskanacak bir şey yok zaten her konuda eşit seviyedeyizKıskanıyor diyemem. Bende çocukluk arkadaslarımı gömerim. Samimiyet olunca dilim çözülüyo. Vara yoğa konusuyorum. Terapi gibi
Haklı olabilirsiniz. İçten içe eziklik mi yaşıyor acaba diye düşünüyorum bazen ama benden eksik kalan bir şeyi de yok yani.Kendisinde olmayan, ama sende gördüğü olumlu yönleri seni değersizleştirerek kendisini iyi hissetmeye çalışıyor.
Arkadaşlığınıza devam ederseniz zamanla onun söylediği şeylere inanacak ve kendinize olan saygınızı kaybedeceksiniz.
HehehBoş fıçı çok langirdar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?