Sürekli eleştiren arkadaş?

Hayır balık

Bence arkadaşın seni aşağı çekmeye çalışıyor ama eminim ki kendi asla bir b*k değildir. Böyle enerjini düşürmeye çalışan avam insanlardan uzak dur hayatından çıkar gitsin.

Arkadaşınızla barıştınız mı? Sürekli eleştiren benim de bir arkadaşım vardı. Dönüp kendine bakmadan beni eleştirir durmadan laf sokardı. Karşılığını verince de kötü ben olurdum. Neyse ki 1 yıldır kendisiyle görüşmüyorum ve çok rahatım. Ama hâlâ peşimi bırakmıyor ara sıra araya birilerini sokarak barışmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Hayır 3 senedir görüşmüyorum çok mutluyum. Annesiyle haber yolladı barışmak için ama hiç yanaşmadım.

Benim de böyle arkadaşım var iş yerinden tanıştık daha sonra samimi olduk ama ilk gördüğüm andan itibaren hoşlanmamıştım arkadaş olunca bunu yüzüne dedim sende ilk başta hoşlanmadım diye daha sonra biz tatile gitmeye karar verdik ama sorun şu ki tatil burnumdan geldi yaptığım yemek olsun bulaşık olsun ve ben onu artık duymamazlıktan geldim ve bunu tek teke yapmıyor herkesin içinde ve yine sadece bana yapıyor diğer arkadaşımla aramız iyiydi ama artık beni o kadar çok kötülediği için yakın arkadaşımda onunla birlikte yani aramızın açıldığını net hissediyorum ve şöyle düşüncelerimi ifade ettiğim her konu da eleştiriyor ve kendisinin daha çok bildiğini idda ediyor 3 kız arkadaşız genelde her şeyi birlikte yaparız ama artık bir şey yapasım gelmiyor sadece o kendini patavatsız olarak değerlendiriyor ama kalp kırdığının farkında değil artık hiçbir şey anlatasım gelmiyor bir konu anlatıyorum flörtlerimle ilgili ertesi gün gelir bunu yüzünüze vurur cinsten ne yapacağımı bilmiyorum ama artık söylemlerine kulak tıkamaktansa yüzüne karşı konuşmak istiyorum sürekli benim yaptıklarımı ayıplıyor ama kendi ne yaptığını göremiyor içimi dökmüş gibi oldum mamsmms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…