konuyla bağlantılı madem,aklıma sizin duruma uygun bir anı geldi,paylaşmak istedim.çok iyi görüştüğümüz bir tanıdığımız da üst kat komşusunun çocuğundan muzdaripti.üstte oturan çift sanki altın bulmuş gibi çocuklarına herşeyi mübah görüyormuş ve şikayetlere de bu yüzden anlam veremiyormuş.çocuk gece top oynamak istermiş,babası he ollum oynayalım diyip ona katılırmış.sizin düşünün artık gürültüyü.bir gece tanıdığımız dayanamayıp formasını giyip yukarı çıkmış,ben de oynamak istiyom beni de alın aranıza deyince üst komşusu dumura uğramış gecenin 2sinde!ondan sonra olaylar kesilmediysede yukardakiler adamdan çekinerek daha dikkatli davranmaya başlamışlar!deli deliyi görünce abasını saklarmış ya,bu da o misal işte...
Herkese meraba. Kızlar benim üst katta oturan komşum sabah 10-11 gibi başlayıp akşam 5 lere kadar sürekli evini süpürüyo hemde hergün. tam bitti derken yine başlıyo.kafayı yicem. sürekli atışma halindeyiz. Ne dediysem anlamadı.ya bi inan günde 6 saat boyunca hergün evini süpürgeyle temizler mi. Anlamadım gitti. Alt katımızdakilerde akşam başlıyolar. Gecenin bi vaktine kadar sürekli bağrış çağrış gürültü. Küçücük çocukları bile 1 de yatıyo. Hiç vicdan yok valla. Sabahları erken uyanıyorum o yüzden erken yatıyorum ama ne fayda sesleri sanki yanımdaymış gibi geliyo. Kadının çocuğuna söylediği ninni bile kulağımda. Çok canım sıkıldı sizlerle paylaşmak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?