Komşularımın elektrik süpürgesi sesinden rahatsız olabilmek istiyorum ben de ama bir türlü bitmeyen tadilat çılgınlıklarından, henüz ona sıra gelmedi.Çıldıracağım ya, sıfırdan ev inşa etseler daha kısa sürerdi herhalde. :84:
size yaşadığım olayı anlatayım.
önceki gün karın ağrım vardı gece sağa dön ağrıyor, sola dön ağrıyor derken uyumam saat 7 yi buldu. ve 9.30 da üsttekinin süpürge sesiyle uyandım yine. sadece süpürge sesi de değil paldır küldür yerlere o süpürgeyi bi vuruşu var sanırsınız laminantı kazıyor kadın. o sinirle kalktım duvara vurdum. kadın utanacağı yerde o da duvara vurarak karşılık vermesin mi? uykusuzluk ve ağrılarım bi yana ağla ağla mahvoldum[/QUO
geçmiş olsun cnm. valla biz nasıl bi millet olduk anlamıyporum. eskiden saygı ,sevgi vardı insanlarda. en ufak bi, gürültü yapsak komşulardan utanırdık. şimdi inadına yapıyolar. ne ayıp.
geçmiş olsun cnm. valla biz nasıl bi millet olduk anlamıyporum. eskiden saygı ,sevgi vardı insanlarda. en ufak bi, gürültü yapsak komşulardan utanırdık. şimdi inadına yapıyolar. ne ayıp.
ya kislar yazdiklarinizi okuyunca kendimi kotu hissettim
ben 5 ci katta oturuyorum son kat
alt kattakiler rahatsiz olmasin ses gitmesin diye evimde hirsiz gibi yuruyorum kisik sesle konusuyoruz
camdan balbondan asagi birsey cirpmam toz olmasin diye makinalarida uygun saatlarde calistiririm herseye elimden geldigince cok dikkat ederimki rahatsiz olmasinlar
ama 2 yasinda bir kizim var
Allah tan ogleden sonralari 3-4 saat uyuyorda biraz rahatim
ne kadar kizsamda yok banamisin demiyor evde hop hop hopluyor kostura kostura yuruyor birde firsati buldumu benim topuklu ayakkabilarimi giyip takir takir yurumek istiyor elinden alinca cinnet getiriyor
sirf ses yapmasin diye kucagimda gezdiriyorum onune oyuncaklarini koyup beraber oynuyorum resim yaptiriyorum ama yinede ayaklari yere degince pat pat kosuyor bu beni cok rahatsiz ediyor
esimde zaten baktiki boyle olmuyor kucuk cocuk hapis hayati yasiyor yok kosma yok yurume
sonunda mustakil bir ev aldik yakinda tasinicaz
ama ben cok uzuluyorum bu mahalleyi siteyi cok seviyorum hic gitmek istemiyorum
belki kizim rahat edicek ama ben arkadaslarimdan ayrilicam uzaga tasinicam
alt kattakiler rahatsiz olmasin ses gitmesin diye evimde hirsiz gibi yuruyorum kisik sesle konusuyoruz
camdan balbondan asagi birsey cirpmam toz olmasin diye makinalarida uygun saatlarde calistiririm herseye elimden geldigince cok dikkat ederimki rahatsiz olmasinlar
ne kadar kizsamda yok banamisin demiyor evde hop hop hopluyor kostura kostura yuruyor birde firsati buldumu benim topuklu ayakkabilarimi giyip takir takir yurumek istiyor elinden alinca cinnet getiriyor
sirf ses yapmasin diye kucagimda gezdiriyorum onune oyuncaklarini koyup beraber oynuyorum resim yaptiriyorum ama yinede ayaklari yere degince pat pat kosuyor bu beni cok rahatsiz ediyor
esimde zaten baktiki boyle olmuyor kucuk cocuk hapis hayati yasiyor yok kosma yok yurume
canım taşınana kadar çocuğu hergün çıkarsana parklara hem eve gelince hali kalmaz.
cocuk psikoloğuna götürün derim ben. istediği olmayınca cinnet geçirmesine çare bulabilir belki. biz biraz çocuklarımızı fazla şımartıyoruz sanırım. birde tavsiyem eğer vaktiniz varsa parka yeşilliklere götürmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?