Sürekli evi süpüren komşu

bence kadın temızlık hastası o once kendını tedavı ettırmesı lazım temızlık hastalıgı da kotu bı sey ya kendı ıcın ozellıkle ama alt katınızdakının nınnısını bıle duydugunuza gore duvarlarınız ınce benımde odamın duvarları ınce konusmaları herseyı duyuyorum yan tarafın yanı pek de sucları yok

Komşularımın elektrik süpürgesi sesinden rahatsız olabilmek istiyorum ben de ama bir türlü bitmeyen tadilat çılgınlıklarından, henüz ona sıra gelmedi. Çıldıracağım ya, sıfırdan ev inşa etseler daha kısa sürerdi herhalde. :84:

Yok yok öyle deme, ben ki elektrik süpürgesi sesinden bebekliğimden beri iğrendiğim için gidip en sessizine bi ton para bayıldım, gel gör ki üst katımdaki sanırım uçak pervanesiyle süpürüyor evi..O nasıl bir sesss, bi de asmolen tavana rağmen geliyor o kadar ses...Bi gün kapısının önüne sessiz çalışan süpürge broşürü bırakıcam.

size yaşadığım olayı anlatayım.
önceki gün karın ağrım vardı gece sağa dön ağrıyor, sola dön ağrıyor derken uyumam saat 7 yi buldu. ve 9.30 da üsttekinin süpürge sesiyle uyandım yine. sadece süpürge sesi de değil paldır küldür yerlere o süpürgeyi bi vuruşu var sanırsınız laminantı kazıyor kadın. o sinirle kalktım duvara vurdum. kadın utanacağı yerde o da duvara vurarak karşılık vermesin mi? uykusuzluk ve ağrılarım bi yana ağla ağla mahvoldum

Son düzenleme:

bizim üst katta da var bi tane öyle akşama kadar dışarıda avon satışı yapıyor bir oğlu var çocuk daha 3 yaşında . eve geliyor 5-6 gibi kocası işten aç gelecekmiş umrunda değil daha sonra bi başlıyor çırpmaya süpürmeye durdurabilene aşk olsun. gece saat 4-5 i buluyor hala yukardan dolap kapama sesleri ,halıları kaldırıyor seriyor onların sesleri. eşya çekiyor ,çocuk bağrıyor ,ağlıyor çocuğa bakmıyor bile. daire kapsından çıkıyor çocuk babaaaa anneeeee diye bağrıyor ve merdivenlerinde korkuluk yok hala düşmedi inşallah da düşmez .bunların hepsi gece oluyor .gece gizli gizli halı çırpıyor biz görmüyoruz duymuyoruz ya cama sofra bezi sirkeleiyor sorduğumuzda çocuğunun üstüne yemeniler ediyor biz kendi aklımızdan şüphe etmeye başladık o çırpmıyorda biz ailecek halüsinasyon mu görüyoruz die o derece yemin ediyor .bu arada o en üstte biz onun altındayız onun üstünde kimse yok yani.dün gece 12 de merdiven silmeye başladı çocuk daire kapısından çıktı bir bağrıyor anneee diye ne çocuğa bakıyor ne ilgileniyor 1,5 - 2 saat merdiven sildi çıksan birşey desen bağırmaya başlıyor bütün mahalleye rezil ediyor.çok sinirlendim yazdım kızlar kusura bakmayın uzun oldu

geçmiş olsun cnm. valla biz nasıl bi millet olduk anlamıyporum. eskiden saygı ,sevgi vardı insanlarda. en ufak bi, gürültü yapsak komşulardan utanırdık. şimdi inadına yapıyolar. ne ayıp.

öyle malesef. daha evvel 2 defa konuştuk üstelik durumumu da biliyor. o zaman da yine üste çıkmaya hatta sesini yükseltmeye kalkışmıştı. ben anlamıyorum idrak edemiyorum insanlar hem suçlu hem güçlüler. benim kapıma biri şikayete gelse utancımdan ayak ucumla yürürüm yaa...

ya kislar yazdiklarinizi okuyunca kendimi kotu hissettim
ben 5 ci katta oturuyorum son kat
alt kattakiler rahatsiz olmasin ses gitmesin diye evimde hirsiz gibi yuruyorum kisik sesle konusuyoruz
camdan balbondan asagi birsey cirpmam toz olmasin diye makinalarida uygun saatlarde calistiririm herseye elimden geldigince cok dikkat ederimki rahatsiz olmasinlar
ama 2 yasinda bir kizim var
Allah tan ogleden sonralari 3-4 saat uyuyorda biraz rahatim
ne kadar kizsamda yok banamisin demiyor evde hop hop hopluyor kostura kostura yuruyor birde firsati buldumu benim topuklu ayakkabilarimi giyip takir takir yurumek istiyor elinden alinca cinnet getiriyor
sirf ses yapmasin diye kucagimda gezdiriyorum onune oyuncaklarini koyup beraber oynuyorum resim yaptiriyorum ama yinede ayaklari yere degince pat pat kosuyor bu beni cok rahatsiz ediyor
esimde zaten baktiki boyle olmuyor kucuk cocuk hapis hayati yasiyor yok kosma yok yurume
sonunda mustakil bir ev aldik yakinda tasinicaz
ama ben cok uzuluyorum bu mahalleyi siteyi cok seviyorum hic gitmek istemiyorum
belki kizim rahat edicek ama ben arkadaslarimdan ayrilicam uzaga tasinicam

Son düzenleme:

canım taşınana kadar çocuğu hergün çıkarsana parklara hem eve gelince hali kalmaz.

cocuk psikoloğuna götürün derim ben. istediği olmayınca cinnet geçirmesine çare bulabilir belki. biz biraz çocuklarımızı fazla şımartıyoruz sanırım. birde tavsiyem eğer vaktiniz varsa parka yeşilliklere götürmeniz.

canım taşınana kadar çocuğu hergün çıkarsana parklara hem eve gelince hali kalmaz.

eger huyu boyle devam ederse psikologa gotururum ama hep duyuyorum 2 yas sendromu diyorlar
birazda evin kucugu diye cok simarttik evde biri kizsa digeri kucakliyor oda bunun farkinda tabi
parka goturuyoruz ama canimiza okuyor surekli kosup duruyor arkasinda kosturmaktan halimiz kalmiyor
hani buraya yazmamin sebebi hep ust komsulardan sikayet var ya
bende kizim ses yapiyor diye alt komsumu dusununce acaba diyorum oda bana kizginmidir
bir kac kez soyledim kizim cok hareketli ses yapiyor kusura bakmayin diye
onemli degil falan dedi ama rahatsiz oldugu belliydi yinede
keske diyorum ben en alt katta otursaydim

bakın siz yine de alttakini acaba rahatsz mı diye düşünüyorsunuz, elinizden geleni yapıyorsunuz ama malesef herkes sizin gibi değil. benim üstteki aaa ne yapabilirim canım çocuk yürümesin mi yapabileceğim bişey yok kulağına pamuk tıka bile diyor. yaa...

madem mahalleyi seviyorsunuz taşınmak yerine zemine ses yalıtımı döşetseydiniz.

tam bu aralar benim sıkıntım. Yukarı katımıza sürekli kiracılar geliyordu hepside birbirinden beter. Genelde bu kentte iki üniversite olduğunda öğrenciler kiralıyordu ve akşamları partiler,sesler durulmuyordu geçen sene de bir aile taşındır kadın boşanmıştı heralde kocası yoktu çalışıyorsu babası ve annesiyle kalıyordu kadın ve bir kızı vardı küçük anneannesi bakıyordu ama acayip agresifti çocuk ev resmen yıkılıyordu annesi evde olduğunda dövüyordu yaramazlığından çokta üzülüyorduk onlar öyle yaptıkça daha da yaramazlaşıyordu, neyse taşındılar. Bu senede genç bir çift evi satın aldı tadilat felan yaptılar. Kız da çocukta kim görürse çalışıyor ama kızın annesi geliyor galiba her gün süpürge hergün bir tadilat bir vurma sesi bitmedi gitti. Hatasonları saat 10 da başlıyor yine süpürgeç En sinir olduğum hepsini geç. Belli bir saatte yatıyoruz genelde de erken yatmayız. 12 den sonra olur yani. Başımı koyuyorum yastığa tam dalıcam kız topuklu terlikleriyle geziniyor tak tak delirecek gibi oluyorum birde biraz ses olsa uyuyamam her gece her gece ama. Pofuduk terliklerden alıp hediye edicem artık.

Son düzenleme:
canım daha çok evin yapısındanda kaynaklanıyordur diyorum ben çünkü bizim şuanda oturduğumz ev öyle.. çok acayip ses geliyor .. yani fısıltı bile duyuluyor binamz o şekilde ve yeni yapılan bi bina.. çalmışlar heralde ucuza yapmışlar diyorum artık... yani senin sadece belki alt komşun üst komşundur düşün bide bizim hem alt hem üst hem altın yanı hem üstün yanı akraba olcaz gibi :)

yani çamaşır makinaları kurutmaya girdiğinde burda olmalasın. yürüyor geziyoe bütün evi dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…