Sürekli evi süpüren komşu

komşunuzda obsesif kompulsitif bozukluk var gibi duruyor.:122::114:

TEMIZLIK IMANDAN GELIR SIZDE SUPURUN KARSILIKLI :) HEM EVINIZ TEMIZ OLUR HEMDE DERDINIZ KALMAMIS OLUR saka bi yana gercekten zordur yani insanin hic yoktan sinirleri psikolojisi bozulur seslerden :)

yaptığı tam ayılık vay ayuuu deseydsin hiç umursama bence tınlama tınladıkça daha fazla ses yapacaktır...

bende çok çektim komşulardan , ve genelde kadınlardan kaynaklanıyor bu durum, burundan kıl aldırmama huyumuz olduğu için hep karşı tarafı suçlu buluruz genelde ve inada biner olay.
bunun tek çözümü, caydırıcı cezasının olması bence.
gürültü kirliliği psikolojiyi ençok bozan şeylerden biri...
gerçi sırf bu yüzden müstakil eve taşındım şimdi de başka gürültüler türedi. bu kadar çok insan varken kurtuluş yok gürültüden galiba

ooy oyy benim üst komşu.. Allah onun iyiliğini versin akıl fikir de versin lütfen...
gece 12den sonra çamaşır makinası gürültüsü sabaha kadar sürüyor inanır mısınız? artık kaç posta yıkıyor bilmiyorum, her yıkama bitiminde topuklu terliklerle kalkıp gidip asıyor çıldırıyorum. her Allahın günü çamaşırı nerden çıkıyor bi anlasammm
güya çok temiz çok titizz! çöplerini balkondan aşağı atarlar, merdivenlere abur cubur ambalajları sigara izmaritleri çekirdek kabukları atarlar, ama çoookkk titizdir kendileri
bikaç yıl öncesine kadar merdiveni sırasıyla yıkıyorduk, bu htn kendisine sıra geldiğinde vayy bu merdiveni benden başka yıkayan yokk diye söylene söylene yıkıyor laf sokuyordu, sonra benim oğlana da hep ben yıkıyorum merdiveni anan nerde diye bağırmış
benim kafam attı, aldım elime süpürgeyi öyle bi yıkıyorum ki merdiveni bağıra çağıra, ödleri patladı hepsinin,
öyle mii dedim, bu merdiveni son yıkayışım, bir daha yıkarsam adiyim diye bağırdım merdiven boşluğunda. o gün bugündür de yıkamıyorum, hayatta yıkamam, bugüne kadar da hiçbiri ses çıkaramadı
bu ne ya sustukça çirkeflik sustukça bela!
hakedene HAKA DANSI diyorum
bi iyi oldu ki, böyle davranılmak istiyorlarmış demek ki

üst kattaki temızlık hastalığına tutulmuş alt kattakı de hıç apartmanda yaşamamıış sanırım kıradaysanız evden taşının derımm baksanıza laf anlamıyorlarmış

Off ben de aynı dertten muzdaribim. Üstteki manyak sabah yedide elektrik süpürgesi çalıştırıyo. Her sabah yaa aralıksız. Önceleri çalışıyo iki dakka sabredeyim evini temiz tutmak istiyodur falan dedim ama haftasonu da yapınca çıldırdım tabi..

Laftan da anlamıyor. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş; alıyorum elime viledayı pazar sabah sekizde tüm odaların tavanlarına vuruyorum. Tek tek üşenmeden banyodan tuvalete kadar geziyorum

Yukardan çıt çıksa koşka koşa alıyorum viledayı elime Manyak gibi hissediyorum kendimi...

Aslında en güzeli müstakil ev ama yıllarr yıllar geçmesi lazım edinebilmek için

ne kadar dert sahibi olmuşuz yahu şu komşulardan nedir bu çektiğimiz..oysa komşu akrabadanda yakın..bi duvar var arada yada merdiven gül gibi geçinmek varken nedi bu yaptıkları anlamıyorum cidden..mesela bi kere akrabalar bize gelmişti ilk kez bizde kutlanacaktı çocuktuk daha kuzenler falan..komşuları düşündük o halde bile müziği açmadık son ses gibi..3. kattaki adam ta en üst kata çıktı üşenmeden ve dediki babama;;çocuk uyuyo,müziği kapatın..:))ilahimi dinlicektik yoksa sohbetmi edecektik o gün oturupyine saygıdan kusur etmeyip kapattık yani sesi çok kıstık sanarsın kulaklıkla yeni yıla giriyoruz:))öteki senededen itibaren hala çocukları evde çığlık etıyor,koşturuyor sanki at varda yarışa hazırlanıyo tövbe ya yani bu yaptıkları nedir şimdi???biz yeni yılda saygı gösterip 11de susmaya başladık kendileri o seneden bugüne AllahAllah evde

bizim burdada öyle bir ayuuuu var kadın bütün mahalleyi kattı karıstırdı lafları ondan alıyo ona veriyo hemde yanlıs ve iftira atarak milletin karısına kızına iftira atıyo ağzı bozuk küfürcü bir laf dersin söver çoçukları akla gelmeyecek ana avrat söver miileti işinden kovdurur pis nahlet bi kadın hayvan oğlu hayvanın tewki lanet

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını hem üzülerek hem de çok gülerek okudum Bayıldım valla yazdıklarınıza benimde üst kattan derdim vardı hem de ne dert 28 yaşında nişanlıyım evleneceğim diye evi tutmuş evi fuhuş yuvası gibi kullandı gece saat 1 den sonra topuklu ayakkabı sesleri zıkkımlandıkları içki şişelerinin sesleri ve en sinirime dokunan anlıyacağınız o malum sesler bizi çoluk çocuk mahvettiler ama yıldırana kadar her türlü ben de şikayetlerimi yaptım sononda dayanamadı defolup gitti.Şimdi bitti mi zannediyosunuz Evin yeni kiracıları sizlerin hepinizin yazdığı sorunları yaşatıyor bize bunlarda ana kız sözüm ona.Neyse sabrediyorum allah nasip ederse 1 aya kadar bende çıkacağım.Hepinizi öpüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum

Toplu yaşam kurallarını öğrenemedik demekki.Her işin başı eğitim.İsveç'de saat 24 den sonra banyo yapmak tuvaletde sifon çekmek yasakmış.Doğrumu bilmiyorum ama insanlar birbirlerine ne kadar saygılılar çok sıkı kuralları var.Neyseki şimdi yeni sitelerde güvenlik var şikayet olunca hemen uyarıyor.Çamaşır halı gibi şeyler asmak yasak.

o turuncu renk olanlardan mı bahsediyosun? ben teknikerden işçilerin kullandığından aldım inanırmısın yine duyuyorum yine duyuyorm. o kadar hayvanlar ki

bu süpürge belası bendede var. yahu hergün hergün niye yapılır bu süpürge? benim alttaki biter üstteki başlar. günde 2,5- 3 saat. bazen sabah mesaisi... söyleyince de aaa ben evimde temizlik yapamayacakmıyım oluyorlar. hadi şimdi hamileyimde o yüzden pek yapamıyorum ama eskidende haftada 2 kez süpürürdüm, çok merak ediyorum ben pis bir kadın mıyım?

benimde camım açıkkken sürekli üstümden silkeleyen bir komşum var çok dikkatli olduğunu söylüyor bu konuda ama ben heep yakalıyorum bi gün tepem atcak görücek oda dünyanın kaç bucak olduğunu :84::84::84:

Son düzenleme:
Manyak bunlar yaa. Apartmanda yaşamanın adabını bilmiyorlar. Evini sabah yedide süpüyor, günde üç kez hem de. O temiz ben pisim :)

Ben de haftada iki kez süpürge acıyorum. Hafta sonları 12 den önce asla acmam alttakiler uyuyordur diye, hafta içi alt katımdaki kızcağız erken çıkıyor biliyorum bakarım balkondan arabası yoksa iki dk calıstırırım. Araba duruyorsa asla acmam.

Görgü adap bilmezler temizim diye geçinirler. Yerim öyle temizliği ben. Bi gün süpürgenin hortumuyla boğucam zaten o olucak :)

ya bizim üstteki her gün defalarca veriyo çok rahatsızız:84:
mayıstA Taşınacak yani inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…