- 19 Mayıs 2020
- 46.083
- 205.773
Müdür karısı Tülin vardı eskiden, üç harfli market müdürüydü kocası aynı onun gibi.Nakliyatın ta kendisi gibi yazdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müdür karısı Tülin vardı eskiden, üç harfli market müdürüydü kocası aynı onun gibi.Nakliyatın ta kendisi gibi yazdı.
Kiz fiyatlar ne ara uctu boyle yaEşinizin hayata kaçıncı gelişi? Onun canı patlıcan mı? Boğaz derken köydeki yapay boğaz falan mı o paraya?
Ucu kaçtı hatta kaçtığı yer bile gözükmüyo artıkKiz fiyatlar ne ara uctu boyle ya
Eminönü boğaz mı agahajakajaYalan mı söylüyorum Eminönü'nde instgram paylaşabilirim
HahahahahhaahDiyor ki: Ben boğazda kahvaltı kadınıyım. Sen tercih edersin etmezsin bilemem boğazda kahvaltı kültürdür. Ashsjsh
Ee belki boğaz :))Eminönü boğaz mı agahajakaja
Bence kocası kamyonBen ne yapam gidip tasiyici yazinca bilemedim bxbxbx
İmkan varsa neden harcanmasın.5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.
Eşimin kendi işi şükür iyi
Sürekli gezmek para harcamak istiyorum keyfime düşkünüm
Çalışsam heegun çıkarım. Eşim tam tersi biriktirme peşinde şükür verir.
Sizce yanlış mı yapıyorum boğazda kahvaltı gitmek istiyorum 425 TL yengeme dicem. Hayata bi kere geliyorum Eşim diyor para harcıyorsun vs sizce
Senin gözlerin bozuk sen bi göz doktoruna gozukGerçekten Türkçe konusunda eşinize rica edin gerekirse yalvarin.
Durum çok feci
Niye kocam bana vermeyecek kime vereceksin pardon kiskandinmi patlaKonuya yorum yapamayacağım da, birisinin size para vermesini "şükür" diye nitelendirmeniz üzücü.
Tamam ikna oldum hshshSenin gözlerin bozuk sen bi göz doktoruna gozuk
Boğaz turu ile birlikte sordum 425 denildi illa herkes geziyor
Gördük mikemmel kocayı, anasını gezdirip babasına baktırcak.
Allahını seven muneyi etiketlemesin
Malum en çok o kıskanır beyyyle mikemmel kocaları
Hirdak ne demek?Hirdak
Niye kocam bana vermeyecek kime vereceksin pardon kiskandinmi patla
Hirdak ne demek?
Anirdim resmen sgsgsgvsvss