Sürekli görmek zorunda oldugumuz birini nasil unututuz

O zaman hemen bir kahveye davet edin .
Nede olsa kahve eşimi bende kahve içmeye davet etmiştim oradan da devam ettik

Busefer cok gönüllü gözüküp cepe girmiyeyim diyorum yoksa birdefa bulusacaktik, araya birsey girince kaldi bende üstelemedim. Ama saatlerce yazisiyoruz kimyamiz uyuyor ve hicdegilse yakisikli Adam.b

Busefer cok gönüllü gözüküp cepe girmiyeyim diyorum yoksa birdefa bulusacaktik, araya birsey girince kaldi bende üstelemedim. Ama saatlerce yazisiyoruz kimyamiz uyuyor ve hicdegilse yakisikli Adam.b
Tandığın biriyse sıkıntı yok
Hava da çok güzel ben derim ki istanbuldaysan kadıköyde bir kahve içmenin tam zamanı (sana neresi yakınsa )

tam tamına birebir aynı durumda kaldım. Hatta benim ki daha feciydi. Sevgilisi olduğu çıktığı ortaya.
Her gün defalarca gördüğüm, muhatap olduğum bir pozisyonda çalışıyor ( hala ) .
2 yıl süründüm desem yeridir. Kafama estikçe izin alıyordum, sırf görmemek için.

Böyle 2 yıl sürdü. Sevgilisiyle nişanlandığı haberini bile duydum, gördüm.
Sonra sonra nasıl oldu bilmiyorum ama geçti. Başkalarıyla konuşup kafamı dağıttım, arkadaşlarımla bol bol hafta sonları gezdim . Düşünmemeye calıştım.
Hemen geçti diyemem tabii ki ama bitti. Hala aynı yerde çalışıyoruz hatta yarın işten ayrılıyor :)
Nefret bile etmiyorum o derece sıradan biri artık benim için.

Cok kafanıza takmamaya çalışın. Geçiyor emin olun. Başka insanlarla görüşün, şans verin. Gezin, tozun.
Zamanla geçecek.

Cinsellik ile ilgili konuyu bilmiyorum okumadım. Ancak ben ne zaman birinden soğumak istesem o kişiye inceden laf sokmaya başlıyorum.
Zihnimde kurduğum o mükemmel erkek (sanki mümkünmüş gibi) algısını yıkıyorum böyle. Pek etik değil biliyorum ama onlar da biz aşıkken burnumuzdan getirmeyi hak biliyorlar.
Sonra meh buna mı aşık oldun ya da hoşlandın diyorum ve mutlu son.

Kendi kendine çiçek yollasana gizemli bir notla. G.t gibi kalsın. Bas tekmeyi geç. Antropozlu dede.

Adam elime gecmiyorki laf sokayim? Birdaha yoluma ciktiginda sokacagim ama. Deneyecegim bu taktiki. Gerci en son hemen bosaldiginda ben nerden bileyim ergenler gibi dokunur dokunmaz bosalacagini dedim ahahaha.

1dissarimsak bu nicki görünce şakametrem açıldı
1 diş sarımsak yiyip morobo diyin. Adamo bir daha görmek zorunda kalmazsınız , daha doğrusu adam bir daha siz onu görmeyin diye köşe bucak kaçar

Acıdan beslenmeyi bırakmalısınız. Sağlıklı insanlar kendilerini mutlu eden insanları severler. Bu adam yüzünden mutsuz oluyorsunuz ama yine de soğumadığınızı hala sevdiğinizi söylüyorsunuz. Demekki acıdan besleniyorsunuz. Bir uzmandan yardım alacak durumunuz yoksa bu duruma dair internette bir sürü yazı var, okuyun. Olay adama aşık olmanız değil, aşık olduğunuzu sanmanız ve uzaklaşmamak için inat etmeniz. Öyle bir şey yapmıyorum demeyin, bilinç düzeyinde ayrılmak isteseniz de içinizde bir yerlerde bu adama dört elle sarılmış durumdasınız. Yoksa sizi ilişkinin yolunda olduğuna ikna edemezdi. Aslında siz bitsin istemiyorsunuz. Sebebini bulmaya çalışın. Sizi adama bu denli bağlayan sebep nedir? Ona göre kendinizi motive edin ve uzaklaşmaya çalışın. Ama en başta dediğim gibi sebebi ne olursa olsun, siz bu toksik ilişkiden besleniyorsunuz. En nihayetinde bu durumdan kurtulun ve mutlu olmaya çalışın. Siz buna değersiniz.

adam cinsel olarak kendine bağlayamayacağını bildiği için daha toksik yollar deniyor. cidden gereksiz bir insan yeni konuşmaya başladığınız adama odaklanın kafanız dağılsın

Evet gidgide Toxikligin dozunu arttirdi zaten ve isede yaradigini gördü. En son görüsmemizde degismek icin ugrasacagim demisti aradan 1 hafta gecti bir mesaj bile yok. Bence gayet bilinci bir sekilde yapiyor.

Görüstügüm o kisiye odaklanmaya calisacagim daha fazla

Sana karsi ilgisi yoksa neden beraber oldun onla gerci bi yandan iyi olmus herif fos cikmis. Unutamayacak hic birseyi yok o herifin. Zaten eski esinden cekmissin tekrar cinsellik sorunu olacaksa hic olmasin daha iyi.

Buarada bu kadar cabuk daldan dala konuyorsan bosluktasin gibi geldi bana.. umarim bu defa sansin guler

Görmemek. Black mirror dizisinin bir bölümü vardı insanlar fiziksel olarak engellenebiliyordu. Engelleyen kişi engellenen kişinin yüzünü görmüyordu falan. Absürt ama heh aynen öyle işte. Hayatınızdan engelleyin yokmuş gibi. Hiç olmamış gibi. Varlığını inkar edin. Bir süre sonra yok olacak zaten. Ben aşık olunan kişiye hiç denemedim de kaçamadığım hayatımda olmasını istemediğim bir akrabama yapmıştım. Sonuç benim için yoldan geçen bir insanla eş değer şuan.

Ilgisi bir geliyor, bir gidiyor canim. Tanistigimizdan beri böyle.

Ilgisi bir geliyor, bir gidiyor canim. Tanistigimizdan beri böyle.
Bi iliskide nerde oldugunu bilmiyorsan, o iliskide yoksun demektir…ilgi hosuna gidiyodur ya da baska sebepleri vardir, kapiyi sana tam kapatmak istemiyodur ondandir bir gelmesi.. salla iyi bi yani yokmus. Bence kotu seyleri dusunup sogumaya calis

Bir haftadir iyi birkac defa karsilastik uzaktan ama hep. Hic onun yüzüne bakmadim. Yüzümü cevirdim tanimiyormusum gibi. Arayip sormadim. Iyi gidiyorum aslinda. Firsat kolluyordur simdi bidaha denk geldigimizde nerelere kayboldun demek icin

Zor böyle hiç görmemeniz lazım. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da aşkınızı kalbinize gömeceksiniz. Hoş yeni biri girse hayatınıza onunla devam etseniz daha iyi ama siz bayağı kaptırmışsınız kısmetlerinizi de görmezsiniz.

Böyle devam edemem adam benimle pinpon topu gibi oynuyor 2,5 aydir yani ona acildigimdan beri cektiklerimi bir ben bilirim. Birdaha konustugunda bidaha karsima cikacak cesareti kalmamasi icin ne yapabilirim acaba. Cünki iyi pazarlamaci konusunca ikna ediyor. Bir bakmisim, kuruntu yaptigima ikna olmusum. Direkt küfürmü etsem diye düsünüyorum artik

Ne yapsanız kaçan kovalanır durumuna düşeceksiniz. Erkekler sever böyle şeyleri bu kez hiç kurtulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…