- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi pistachio_27
-
O zaman hemen bir kahveye davet edin .Biriyle yazismaya basladim simdiDaha yazisma fazlini gecmedigimiz icin yerini tutmuyor tabii. Bakalim
Nereden basliyayim anlatmaya nerden sonrasini kacirdinN'olmuş N'olmuş
O zaman hemen bir kahveye davet edin .
Nede olsa kahve eşimi bende kahve içmeye davet etmiştim oradan da devam ettik
Tandığın biriyse sıkıntı yokBusefer cok gönüllü gözüküp cepe girmiyeyim diyorumyoksa birdefa bulusacaktik, araya birsey girince kaldi bende üstelemedim. Ama saatlerce yazisiyoruz kimyamiz uyuyor ve hicdegilse yakisikli Adam.b
Cinsellik ile ilgili konuyu bilmiyorum okumadım. Ancak ben ne zaman birinden soğumak istesem o kişiye inceden laf sokmaya başlıyorum.
Zihnimde kurduğum o mükemmel erkek (sanki mümkünmüş gibi) algısını yıkıyorum böyle. Pek etik değil biliyorum ama onlar da biz aşıkken burnumuzdan getirmeyi hak biliyorlar.
Sonra meh buna mı aşık oldun ya da hoşlandın diyorum ve mutlu son.
adam cinsel olarak kendine bağlayamayacağını bildiği için daha toksik yollar deniyor. cidden gereksiz bir insan yeni konuşmaya başladığınız adama odaklanın kafanız dağılsın
Görmemek. Black mirror dizisinin bir bölümü vardı insanlar fiziksel olarak engellenebiliyordu. Engelleyen kişi engellenen kişinin yüzünü görmüyordu falan. Absürt ama heh aynen öyle işte. Hayatınızdan engelleyin yokmuş gibi. Hiç olmamış gibi. Varlığını inkar edin. Bir süre sonra yok olacak zaten. Ben aşık olunan kişiye hiç denemedim de kaçamadığım hayatımda olmasını istemediğim bir akrabama yapmıştım. Sonuç benim için yoldan geçen bir insanla eş değer şuan.Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Ilgisi bir geliyor, bir gidiyor canim. Tanistigimizdan beri böyle.Sana karsi ilgisi yoksa neden beraber oldun onlagerci bi yandan iyi olmus herif fos cikmis. Unutamayacak hic birseyi yok o herifin. Zaten eski esinden cekmissin tekrar cinsellik sorunu olacaksa hic olmasin daha iyi.
Buarada bu kadar cabuk daldan dala konuyorsan bosluktasin gibi geldi bana.. umarim bu defa sansin guler
Bi iliskide nerde oldugunu bilmiyorsan, o iliskide yoksun demektir…ilgi hosuna gidiyodur ya da baska sebepleri vardir, kapiyi sana tam kapatmak istemiyodur ondandir bir gelmesi.. salla iyi bi yani yokmus. Bence kotu seyleri dusunup sogumaya calisIlgisi bir geliyor, bir gidiyor canim. Tanistigimizdan beri böyle.
Zor böyle hiç görmemeniz lazım. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da aşkınızı kalbinize gömeceksiniz. Hoş yeni biri girse hayatınıza onunla devam etseniz daha iyi ama siz bayağı kaptırmışsınız kısmetlerinizi de görmezsiniz.
Ne yapsanız kaçan kovalanır durumuna düşeceksiniz. Erkekler sever böyle şeyleri bu kez hiç kurtulamazsın.Böyle devam edemem adam benimle pinpon topu gibi oynuyor 2,5 aydir yani ona acildigimdan beri cektiklerimi bir ben bilirim. Birdaha konustugunda bidaha karsima cikacak cesareti kalmamasi icin ne yapabilirim acaba. Cünki iyi pazarlamaci konusunca ikna ediyor. Bir bakmisim, kuruntu yaptigima ikna olmusum. Direkt küfürmü etsem diye düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?