Sürekli görmek zorunda oldugumuz birini nasil unututuz

Ben de üzülerek okudum gercekten. Bunun dogru olmadigini iddia edebilmeyi isterdim.

Simdi yine karsilastik, yüzümü cevirdim. Arabasina gitmek icin önce benim gitmemi bekledi. Icimdeki ses bu is burda bitti diyor. Son defa gelmesini ve ezikleyerek göndermeyi cok isterdim. Ama bunun hayatimdan cikmadi her halukarda kar. Kalbim baska birsey desede

Berememesinin acisini mi cikariyor aklinca yoksa bu sekilde baglamayami calisiyor? Haklisiniz uzaktan bakinca resmin tamamini görmek daha kolay
İkisi de. Bak biz bile ne dedik, çocuklarının babasını bu yüzden boşadın, elin kuşsuzunu çekme diye. Aklına yattı. O bilmiyor mu? Seks ile elde tutamayınca toksik yollar denedi seni bağlamak için, ama sen kuşsuzluğunu yüzüne vurdun, o da öfkelendi, acısını çıkarmaya döndü.

Ben sakayla vurdum o lafi o an umursamadi ama o benim dayanamayip yine bir sekilde onunla iletisim kurmami bekledi, bekliyor. Busefer yapmiyacagim kesinlikle. Cünki bugüne kadar hep dayanamadim, öyle yaptim. Umudunu yitirdikce benim yaptigim gibi acaba neden vazgecti diye düsünmeye baslayacak. Aklina gelen ilk sebebde bu olacak.

Bu bile yeter bana aslinda.

Aşk değil sanki bu ya. Platonik takıntılılık gibi. Onunla birşeyi özdeşleştirmişsiniz. Onu bulursanız ondan vazgeçersiniz.

Aşk değil sanki bu ya. Platonik takıntılılık gibi. Onunla birşeyi özdeşleştirmişsiniz. Onu bulursanız ondan vazgeçersiniz.
Bilmiyorum ben son evliligime bagliyorum hersekilde.. yillar oldu esim bana dokunmadi, Flört etmedi, öpmedi falan filan.

Ayrildiktan sonra bana ilk dokunan öpen, begenerek bakan bu oldu. Belki de bu duygulara hasret kalmisimdir ki o yüzden dört elle sariliyorumdur..

Olabilir. Sizin durumunuzda kara kaş kara göz değil mesele belli zaten.

Bir kadının sevildiğini hissetmesi en doğal hakkı. Ama bu hakkı elde etmek için yanlış gördüğümüz yolları doğruymuş gibi yürümeyelim bence. Herşey mübah olmasın. Sabredin.

Kizlar birsey diyecegim, Allah kahretmesin. Ben gece 3e Kadar öbür Adamla yazismisim. Sabah gözümü actim günaydin mesaji. Meger yazan konuda bahsi gecen bu Adammis. Uykulu uykulu cakmadim, cevap verdim Günaydın nasil uyudun filan dedim. Hatta aslinda öbürünün adini yazacaktim iyi ki yazmamisim.

Sonra dedim yeni caktim sen oldugunu. Kim sandin dedi ne bileyim bütün gece uyumadim dedim. Niye uyumadin dedi. Neyse hayirdir hangi dagda Kurt öldü dedim, yazsam bir dert yazmazsam bir dert, neyse ben dükkana geceyim dedi. Cevap vermedim.

Caksaydim keske o oldugunu hic cevap vermezdim cokmu kötü oldu mal gibi aninda adama cevap verip nasil uyudun dedim yaaaa.

Birde dün onlarin tarafina yemek göndermistim. Ikram icin tesekkürler diyor, ben diyorum ne ikrami ya. Ay sacma sapan birsey oldu

Anladı bence başkası ile konuştuğunu, bozuldu. Sen neden söylemedin ki? Cepte dursun diye mi?

toksik ilişki zamanında bende böyle bir şey yaşamıştım adam kafasına göre gidip geliyordu bende mal gibi onu bekliyordum, sonrasında kendime dur dedim ve ilgimi başka yöne çektim. en son geldiğinde de tekmeyi koydum bir süre peşimden koştu ama kanmadım ve şimdi hayatımdan tamamen gitti. toksik ilişki seni güzelce manipüle eder ve seni kendi istediğine inandırır. koşarak uzaklaş.

Bunu farkettim bende ve beni Manipule ettigini de farkettim. Ilgimi dagitmak icin cabaliyorum basarilida olmaya basladim. Bende tekmeki atayim diye bekliyordum iste sabah sersemligiyle adama birde günaydın iyi uyudunmu dedim yaaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…