- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Adam hem tipsiz hem kuşsuz, sen de niye gidip gidip kussuzlari buluyon beBenim onu unutmam gerektiginin bircok sebebi var. Cinsellikte bunlardan biri. Aynen öyle cinsellik olmadiktan sonra esimden ayrilmazdim daha iyiydi.
Birtek kalbime söz gecirmeliyim unutmaliyim simdi
5 saniyede boşalan adami istemsiz tokatlarimCinsel cekim var. Istek deneme hepsi var. Ama adam ya yarida birakiyor yada 5-10 saniyede bosaliyor. Sorun burda istek degil, beceri.
Adam hem tipsiz hem kuşsuz, sen de niye gidip gidip kussuzlari buluyon be
Bundan sonra test edip onaylamadan kimseye aşik olmaTalihim yok bahtim kara. .
Önüme 10 Tane Adam koyum icinden 9u libidosu yüksek olsun. O Birtane libidosuzu elimle koymus gibi bulurum. Okadarda cilveli bir Kadinim halbuki.
5 saniyede boşalan adami istemsiz tokatlarim
Iyi de önce beraber olup sonra ask yasamayA kalksam busefer de bu kasarmis diyecekler erkekleri biliyorsunuzBundan sonra test edip onaylamadan kimseye aşik olma
Adama göz kirpsan mücbir sebep sayicak, ay bunla mi ugrasican, zaten tipsiz diyosun? Tipsiz, kuşsuz, ilgisiz bi adam mi istiyosun, hayatinda var mi yok mu belli degil.Ben dalga gectim güldüm ciddi ciddi... ergenler gibi dokunur dokunmaz bosaldin dedim. Bunun önceside vardi ama diyor affedersin pantolonun üstünden oksadigimdan bahsediyorVallahi sinirlerim bozuldu simdi hatirlayinca
Aşik olma diyorum hemen, ayrica her iliskinin dinamigi farkli, her erkegin bakisi da farkli, önce tani sonra aşik ol mademIyi de önce beraber olup sonra ask yasamayA kalksam busefer de bu kasarmis diyecekler erkekleri biliyorsunuz
Adama göz kirpsan mücbir sebep sayicak, ay bunla mi ugrasican, zaten tipsiz diyosun? Tipsiz, kuşsuz, ilgisiz bi adam mi istiyosun, hayatinda var mi yok mu belli degil.
Görmezden gelerekAsik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Gelir yine, üzülme.Ne yazikki görünüse bakilirsa oda benimle konusmamaya karar vermis. Dedigim seyi yapamiyacagim. Ben kapisinin önünden geverken kapiyi kapatiyor, birsey gerek olunca kapinin önüne koyuyor filan
Neyse belki böylesi daha iyidir
En son birkac saniye icinde bosalinca acaba dedim, diger iliskilerimizde de hemen bosaldi da bunu örtpas etmek adina daha bosalmadim diye yalanmi söyledi. Zaten aniden fazla islaklik meydana geldiydi. Neyse bir önemi yok zaten. Her iki durumda da fiyasko
Yok taktik yapıyor ya. Görmezden gelse böyle dandik şeyler yapmaz. Siz gelin diye zorluyor. Çünkü giderseniz ölü kuşu da bu pinpon muamelesini de kabul etmiş olacaksınız.Ne yazikki görünüse bakilirsa oda benimle konusmamaya karar vermis. Dedigim seyi yapamiyacagim. Ben kapisinin önünden geverken kapiyi kapatiyor, birsey gerek olunca kapinin önüne koyuyor filan
Neyse belki böylesi daha iyidir
Cok dengesiz. Ne yapmaya calistigini cözemiyorum. Ama cok bekler busefer.Yok taktik yapıyor ya. Görmezden gelse böyle dandik şeyler yapmaz. Siz gelin diye zorluyor. Çünkü giderseniz ölü kuşu da bu pinpon muamelesini de kabul etmiş olacaksınız.
Biz dışardan bakıyoruz çözmesi daha kolay. İşveli cilveli bir kadını sex ile doyuramıyor isen kadını süründür. Bu kadar basitCok dengesiz. Ne yapmaya calistigini cözemiyorum. Ama cok bekler busefer.
Kendi beceriksizliğinden utanıyor, bu size öfke duymasını sağlıyor çünkü yüzüne vurdunuz. Kendisine iyice bağlayıp kendince ego tatmini sağlayacak.Berememesinin acisini mi cikariyor aklinca yoksa bu sekilde baglamayami calisiyor? Haklisiniz uzaktan bakinca resmin tamamini görmek daha kolay
Unutmak diye bir şey o yüzden kestirme yolunu aramayın. Size değer vermeyen birini yok sayın gitsinAsik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?