Kadınlar kulübünün sevgili hanımları merhaba,
Uzuuun bir aradan sonra benzer konularla yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık bir buçuk yıl önce çok konu açtım, belki beni hatırlayanlarınız çıkar, çok faydalı yorumlar, destek mesajları almıştım. Şimdi yine zordayım ve fikrinize ihtiyacım var.
Eşimin ailesi ile sorunlar yaşadım, en büyük şikayetim sürekli iç içe olma istekleriydi, kavga dövüş araya mesafe koyma, onların uzağa taşınması derken, bir yılım mutlu mesut rahat geçti sayılır. Fakat eşimin ailesi yeniden yakınımıza taşındı ve yeniden beni bunaltan gel-gitler başladı.
Kv sürekli hasta olduğunu söylüyor. Soğuk algınlığı, grip, zatürre ne olduğunu bilmediğimiz hastalığı üç aydır geçmedi. Tabi arada sosyal aktiviteleri asla eksik olmuyor ama evde olduğu zamanlarda hep yataktan çıkamayacak kadar hasta ve yardıma ihtiyacım var modunda. Hal böyle olunca her gün gel ya da yemek yap ben geleyim durumu oluştu.
Eşim şu durumda bir şey yapamıyor, bir uzmandan da yardım almaya başladım ama henüz başındayım, boşanmak seçenek ama şu an en son seçeneğim.
Ne yapmalıyım, araya nasıl yeniden mesafe koymalıyım? Daha önceden yaptığım gibi yüz göz mü olmam gerek? Hastalık deyip çekmeli miyim? Bilmiyorum işte ama üzerimde dayanılmaz bir ağırlığa, strese ve mutsuzluğa neden oluyor bu durum.