Zaten hayatı sevmediğiniz için bünyeniz kendini yok ediyor olabilir mi?Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı
Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
Amin çok sağ olun. Bütün güzel dileklerim sizinle.Hepimizin hastalıkları var. Allah tedavisi olmayan hastalık vermesin.
Bence depresyonunuzun üstüne yoğunlaşın. O sizin yaşam enerjinizi çalışıyor.
Her şeyin başı stres zaten...Zaten hayatı sevmediğiniz için bünyeniz kendini yok ediyor olabilir mi?
Teşekkür ederim...Herkesin hayatta zorlukları var.
Kimisi evladiyla kimisi eşiyle kimisi ailesiyle
Kimisi yoksullukla kimisi işiyle sınanır.
Sizinki de sağlık konusunda olmuş.
Önce bir silkelenin kendinize gelin.
Hastalıklarla sınanan insan görmek için de hastanelerimiz yeter.
Kendinizi sevin eksiginizle kusurunuzla sevin.
Çünkü gerçekten herkes cok özel ve kıymetli.
Haklısınız. Çok yoğunlaşıyorum bazı konuların üstüne.Depresyon için ilaç kullanıyor musunuz? Konularınıza bakıyorum da depresyondan kurtulsanız aslında çorap söküğü gibi gelecek gerisi. Her şeyi aşırı derecede kafanıza takıyorsunuz
Hak veriyorum..Benim sende gordudugum aşırı takıntılı oluşun..
Çok fazla düşünüyorsun.
Basuru unutmuşum bakın o bende de var. Allah dermansız dert vermesin. HaklısınızOoo saysam ben de seninkinin 3 katı şey çıkar . Basur, istmosel , boyun bel fıtığı , miyop,dizlerimde menisküs, reflü daha da sayarım bak akşama kadar ama hep diyorum ki Allah Dermansız dert vermesin . Bir hastalık gelir bunların hepsini unutur insan . O yüzden bence mutlu olmaya bak
Haklısınız. Aslında hep evde değilim. Ara sıra arkadaşlarıma gidip laflarım. Ama dediğiniz gibi, aşırı düşünüyorum. Okul işlerim kesinleşirse bu durum hafifleyecek gibi...Konu sahibi konularınızdan anladığım kadarıyla hep evdesiniz ve sosyal bir çevreniz yok. Bu da sizi muhtemelen aşırı düşünmeye sevk ediyor. Evde durdukça böyle de gidecek, sizin yerinizde olsaydım işe girerdim, sınava hazırlanıyorsanız kütüphanede çalışırdım, iş ve sınav yoksa bir kursa yazılırdım. Böyle böyle kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz hayatınıza değişiklik farklı insanlar bi meşgale lazım
Kabullenmek lazım...Üst üste geldiği için bu kadar mutsuz hissediyorsunuz. Benim de böyle hissettiğim oluyor ara ara. Hastalıklarım anlamsız şekilde önüme çıkıp pek çok şeye engel oluyor. Bir çözüm bulamadım. Kabule geçmekten başka çaremiz yok.
Amin, inşallahAllahım dermansız dert vermesin, tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Amin... HaklısınızBu saydıkların içinde kanser tümör vs de olabilirdi. Allah dermansız dert vermesin.
Kemik hastalığınızın adı nedir? Glokom, östaki obstrüksiyonu, otitis media, bronşit, reflü, bunlar doğru müdahele ile atlatılabilen şeyler. Gözünüzde büyütmeyin.Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı
Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
Az önce e nabıza baktım.Doktor sadece tetik parmak tanısını geçmiş. Diğer kemik bozukluğum ise ırsi imiş. Anneme de baktı, aynısı annende de var dedi. Kol kemiklerimizin açısı gereğinden fazla açılıyormuş.Kemik hastalığınızın adı nedir? Glokom, östaki obstrüksiyonu, otitis media, bronşit, reflü, bunlar doğru müdahele ile atlatılabilen şeyler. Gözünüzde büyütmeyin.
Ama benim sizde genel anlamda gördüğüm, depresyon tanınızı kim koydu bilmiyorum, yani buradan MD hastasısınız diyemem anlamında, sizin gün içinde canınızın sıkıldığı ve çokça takıntı haline getirdiğiniz şeyin olduğu.
Kötü anlamda söylemiyorum. Okuyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gün içinde ne yapıyorsunuz mesela?
Bir de kemik hastalığınızın adını bekliyorum lütfen
Hiç biri ölümcül bir hastalık değil, şükür. Kendinizi boşa yıpratmayın. Hastalıklarınızın suyuna gidin onlarla yaşamaya öğrenin. Not; ileri derecede miyop astigmatım ayrıyetten keratakonus um var ilk ameliyat olduğumda ağaçların bu kadar yeşil olduğunu fark etmiş ve çok mutlu olmuştum. Yıllarca soluk yeşildi ayraçlar gözümdeGöz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?