Teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de...Hiç biri ölümcül bir hastalık değil, şükür. Kendinizi boşa yıpratmayın. Hastalıklarınızın suyuna gidin onlarla yaşamaya öğrenin. Not; ileri derecede miyop astigmatım ayrıyetten keratakonus um var ilk ameliyat olduğumda ağaçların bu kadar yeşil olduğunu fark etmiş ve çok mutlu olmuştum. Yıllarca soluk yeşildi ayraçlar gözümde
tanıyor musun bilmiyorum ama instagramda : aysenurparlak var eski kullanıcı adı pembekurdeleli kadın defalarca kanseri yendi yanlış hatırlamıyorsam 4 kanser oluşu meme , rahim gibi organlarını kaybetti ama hala direniyor yaşayacağım ben diyor demek istediğim şu tabi ki herkesin acısı kendine biz senin yerinde olmadan bilemeyiz ama tedavisi varsa eğer bir hastalığın bu kadar olumsuz düşünmeye değer mi keşke dememek için bu kadar olumsuz düşünceye kapılma bence Allah şifa versin inşallahGöz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı
Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
Söyleyecek bir şey bulmayın o zaman. Ama görüyorum ki bulmuşsunuz. Miyop ne? Hastalık değil de benim mi haberim yok. Kaç derece olduğunu biliyor musunuz? Daha dün doktordaydım, lazer olman lazım dedi.Miyopu da burada hastalık olarak yazmışsınız ya..söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum
Teşekkür ederim. Dediğiniz sayfayı takibe alacağım. Sağ olun <3tanıyor musun bilmiyorum ama instagramda : aysenurparlak var eski kullanıcı adı pembekurdeleli kadın defalarca kanseri yendi yanlış hatırlamıyorsam 4 kanser oluşu meme , rahim gibi organlarını kaybetti ama hala direniyor yaşayacağım ben diyor demek istediğim şu tabi ki herkesin acısı kendine biz senin yerinde olmadan bilemeyiz ama tedavisi varsa eğer bir hastalığın bu kadar olumsuz düşünmeye değer mi keşke dememek için bu kadar olumsuz düşünceye kapılma bence Allah şifa versin inşallah
Söyleyecek bir şey bulmayın o zaman. Ama görüyorum ki bulmuşsunuz. Miyop ne? Hastalık değil de benim mi haberim yok. Kaç derece olduğunu biliyor musunuz? Daha dün doktordaydım, lazer olman lazım dedi.
Varizlerim var kılcal damarlarım sürekli patlıyor ve deri altı kanamalar oluyor .Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı
Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
adınızın hakkını veriyorsunuzEki Görüntüle 3095257
Evet hastalık değil,haberin yoktu.Öğrenmiş oldun.
Merhaba benimde kuyruk kemiği batma sorunu var , şuan tedavi olmaya çalışıyorum, siz bu konu ile ilgili herhangi bişey yaptınız mı, kuyruk kemiği eğilmesi oluyor ve elle makattan düzeltiliyor, hiç böyle bir tedaviyi uyguladınız mıVarizlerim var kılcal damarlarım sürekli patlıyor ve deri altı kanamalar oluyor .
Sandalyede oturunca iki dakika sonra kuyruk kemiğim batmaya başlıyor . Sol elim iltihaplı özellikle kışın ağrıdan uyuyamıyor hiçbir şey tutamıyorum.
Herkesin var bir derdi umutsuz olmayın.
Hayır herhangi bir tedavi olmadım ama randevu alıp gitmem gerek .Merhaba benimde kuyruk kemiği batma sorunu var , şuan tedavi olmaya çalışıyorum, siz bu konu ile ilgili herhangi bişey yaptınız mı, kuyruk kemiği eğilmesi oluyor ve elle makattan düzeltiliyor, hiç böyle bir tedaviyi uyguladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?