- 4 Ağustos 2016
- 99
- 114
- 23
- 40
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kimseyi cinsel hayatiyla yada diniyle elestirmem burdaki herkes müslümanda degil ama birini yatmak icin birinide sevmek isdiyorum diyosan bu cok ayri ve cogu kisiye ters olan bi durum sirf kizimi sakin yetistirebilmek icin avusturyada sehire cok uzak ormanlik bi köyde yasiyorum... o benim herseyim...
davranışlarının sebebini bozuk psikolojin olarak görüyorumDavranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum.
Cümlemizin evladini canim ecmain aynen bende böyle düsünüyorum karakter ve mide meselesi...Allah bağışlasın kızınızı. Dini falan bir kenara bırakıyorum, herkes için zevk ve eğlenceyi birinci palana almak, sırf bunlar için yaşamak insanlığa huzur getirmez diye düşünüyorum.
şaka mısın sen ya saçmalığa bak sen ciddi şekilde psikiyatri ye git normal degilsinBana uyar da onlar kabul etmez
En iyisi yaşantıma bildiğim gibi devam etmek olacak. :)
Hayat bilmediğin bi yerden vurursa zamaninda yedigin hurmalarin tirmamalamasi dilegimle...En iyisi yaşantıma bildiğim gibi devam etmek olacak. :)
Hayat bilmediğin bi yerden vurursa zamaninda yedigin hurmalarin tirmamalamasi dilegimle...
sorun gördüğünüz yerlerde yardım istemek alçaltıcı bir şey değildir asla.ancak konularınızda sürekli bir aşk durumu söz konusu.nacizane bu yüzden destek almanız gerektiğini düşündüm.yoksa herkesin hayatına kimse karışamaz :)En iyisi yaşantıma bildiğim gibi devam etmek olacak. :)
kendi isteğiyle seviştiği için mi ailelerden uzak dursun?Yalnız nacizâne tavsiyem toplum ve aile ortamlarından mümkün olduğunca uzak durun ve korunun. Lütfen.
Yalnız nacizâne tavsiyem toplum ve aile ortamlarından mümkün olduğunca uzak durun ve korunun. Lütfen.
Ne beddua ne dilek haddime olmaz taninadigim insanlari yargilamam insan layik oldugu hayati yasar zatenDilek mi beddua falan mı :)
kendi isteğiyle seviştiği için mi ailelerden uzak dursun?
Ne beddua ne dilek haddime olmaz taninadigim insanlari yargilamam insan layik oldugu hayati yasar zaten
Ahaha kız o ne demek.Mesleği icra eder gibi profesyonelim demek tövbe tövbe tecrübeliyim daha uyar bu duruma bence :)Merak etmeyin ben profesyonelim.
Merak etmeyin ben profesyonelim.
Sadece "sex arkadaşlığı" yaparak sevistigi için. Bu bitek banami aykiri geliyor gerçekten??
hanımefendi pedofili değil nekrofili değil evli adamlarla birlikte olmuyor bunun dışında bizim aykırıdır/değildir gibi yorumlar yapmamız etik değil,bizi ilgilendirmez.Sadece "sex arkadaşlığı" yaparak sevistigi için. Bu bitek banami aykiri geliyor gerçekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?