Yapamam kavga edemiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içime ata ata artık sanırım depresyona girdim.Eşin yokken sende onlarla kavga et. Sakin durduğun için tepene çıkmışlar.
Yırt ağızlarını, lafını esirgeme
İzin alma şansım yok maddi açıdan ama kreş seceneğini bende düşünüyorum ama onlar değişmez biliyorum ve ben nasıl davranmam gerektiğini artık bileniyorum cok yoruldum.İzin alman şansın varsa bir süre al. Çocuğunu 1 yaşına getir. Bu arada iyi bir bakıcı bul. 2 yaşına.gelince de kreşe gönder. Daha fazla yüzgöz olmayın.
Ya niye edemiyosun en basiti biri bana salak dese sensin salak gerizekalı derim.Yapamam kavga edemiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içime ata ata artık sanırım depresyona girdim.
evet kavgacı bir yapım olmadı hiç bi zaman bu bir dezavantaj çok içime atıyorumsanki kavgada altta kalır gibi bi haliniz var. kalmayın. çatır çatır edin kavganızı.
yalnız kv çocuğunuza baktığı sürece rahat edemezsiniz.
Yapamam kavga edemiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içime ata ata artık sanırım depresyona girdim.
Aynı sehirdeyiz semtlerimiz uzak bazen kalıyorlar bazen de gidiyorlar evlerine.Onlar bakıyor cünkü kızım 4.5 aylıktı işe basladığımda bu sehire yeni geldim hiç tanıdığım yok onların da yok kimseye güvenip emanet edemedim kızımı ama biraz büyüyünce krese vermeye düşünüyorum.peki neden onlar bakıyor kızınıza
hem uzaklarmış hem onlar bebeğe nasıl bakıyor
sizde mi kalıyorlar
Biz bakacaksak karışmayacaksın dediler illa kendi inandıklarını uygulamak istiyorlar örneğin ben ilk 6 ay sadece emzirdim kızımı hala onu söyler söyler durur kv ek gıda vermedin diye ben 40 günlükken baslamıstım diye kendiyle kıyaslar kp keza öyle hep karısıyla o söyle yaptı o böyle yaptı.Bunlar basit seyler gibi duruyo ama biriknce ve sürekli olunca artık bunaltıyo.ama yoruldu iseniz siz de gereken cevabı vereceksiniz
yani yumurta yedirme deyince nasıl kavga ettiler mesela, biz kaç çocuk büyüttük bir bildiğimiz var vs mi dediler
bunun için kavga dediğiniz gerçek bir kavga ise ne kadar naif olsanız da susamazsınız bence en azından hırsından oturur ağlar insan
ama işte biz daha iyisini biliriz tavırları var ise de çözüm basit
bu benim çocuğum ya benim istediğim gibi bakın ya da bakmayın diyeceksiniz
evet kavgacı bir yapım olmadı hiç bi zaman bu bir dezavantaj çok içime atıyorum
evet beni yakından tanıyanlar da öyle der bu kadar içine atma herseyi diye haklısınıziçine atma dışına at.
Aynı sehirdeyiz semtlerimiz uzak bazen kalıyorlar bazen de gidiyorlar evlerine.Onlar bakıyor cünkü kızım 4.5 aylıktı işe basladığımda bu sehire yeni geldim hiç tanıdığım yok onların da yok kimseye güvenip emanet edemedim kızımı ama biraz büyüyünce krese vermeye düşünüyorum.
Biz bakacaksak karışmayacaksın dediler illa kendi inandıklarını uygulamak istiyorlar örneğin ben ilk 6 ay sadece emzirdim kızımı hala onu söyler söyler durur kv ek gıda vermedin diye ben 40 günlükken baslamıstım diye kendiyle kıyaslar kp keza öyle hep karısıyla o söyle yaptı o böyle yaptı.Bunlar basit seyler gibi duruyo ama biriknce ve sürekli olunca artık bunaltıyo.
Yapamam kavga edemiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içime ata ata artık sanırım depresyona girdim.
canım zaten susup idare ediyorum ama sorunlar cocugun krese gitmesinden sonra da devam edecek hayat boyu herseyi yanlıs anlayıp kavga konusu bulacaklar benim basedemediğim konu bu.Çocugumdan önce de böylelerdi .Verdiğiniz örnekteki gibi bende mücadele ederim ama su anda o gücüm yok.ama işte o zaman susup idare edeceksiniz
3,5 aylıkken işe başlayıp büyük şehirde şirketten bulduğum bakıcıya çocuğumu bıraktım ve hiç kv ve kp ile uğraşmak zorunda kalmadım
sizinkilerin huyu da önceden belli imiş
haa ben asla susamaz temiz kavga da ederdim de o ayrı
mesela burada hep yazarım
kv takmıştı çocuğun ayağına ayakkabı giydirin diye
daha yaşında olmayan çocuğa ayakkabı giydireceğiz neyse kadının tek derdi bu
bir gün ben işte iken gelmiş evde çocuğun ayağına ayakkabı giydirmiş
kucağıma aldım ayakkabıları çıkardım ve bakıcısına uzattım
biz bunları evde giydirmiyoruz koy ayakkabılığa dedim
babaannesi dedi ki altını sildim ben
ben de ona altı kirli demedim ki evde ayakkabı giydirmiyoruz dedim
kadın çıldırdı ama bir şey de diyemedi
bu arada çocuk onun bizde olduğu 2-3 saat ayakkabı ile kalsa bir zarara uğramazdı ama bu benim çocuğum, benim doğrumla büyür şiarımı karşı taraf anlamazdı
sonra dışarı çıktık çocuk ayakkabısını giydi dışarıda
sürekli söylendi bu annen kötü anne, sana iyi ayakkabı alamamış vs vs
ki çocuğun ayağındaki ayakkabı onun ömrü boyunca giymediği bir kalite ve miktarda idi
a demek X bilememiş bir dahaki sefere iyisini alır dedim
Tesekkür ederim anlasılmak cok güzeleşimin ailesi edemem deyip lafı esirgedik de canım biz kimiz?? biz ne oluyoruz?? aman yanlış anlaşıldım, aman susayım, içime atayım, eşim yanlış anlamasın, o bilmesin, o duymasın. aha da böyle yaparlar işte. sesini çıkart. gerekirse kötü gelin ol ama yine de mutlu ol. benim kp de her halta karışır çok iyi anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?