Niye ''sonuçta annesi , babası ona da hak veriyorum'' ?
Anne baba hala dayı diye haksızlığı , zulmü görmezden gelmek karaktersizlik bence. Sizi dinlememesi saygısızlık.
Siz kendinizi her açıdan çok ezdirmişsiniz. Koca seçiminiz de yanlış bence.
hak veriyorum dediğim nokta anne babası sonuçta hatalarını görse bile cok fazla söyleyemez yoksa etki altında kalınmamalı.eş secimime gelince kimin esi dört dörtlük ya da bizler dört dörtlük müyüz?hepimizin vardır eksileri önemli olan anlayış.ben sevgi evliliği yaptım ve sevgimin arkasındayım eşimden beklediğim sadece beni anlaması ve ailesinin etkisinde kalmaması.
Sizde onlara karsi oynayin o zaman. Onlarin silahiyla onlari vurun. Esinizin yaninda cok seviyormus gibi davranin. Esiniz yokken yuzlerine bakmayin. Esin bisi dedigindede inkar et ben onlari cok seviyorum de bakalim nolacak.
Ben olduğum gibi davrandığım için hep sıkıntı cektim hayatta kafam basmadı böyle seylere esimin yanında onların yanında hep aynıyım sanıyorum bu da yanlış
Ben olduğum gibi davrandığım için hep sıkıntı cektim hayatta kafam basmadı böyle seylere esimin yanında onların yanında hep aynıyım sanıyorum bu da yanlış
Bende yasadim aynisini. Cocugumu parka gotururdum. Anne parka gidiyorum derdim. Esim geldiginde beni sorarmis nerde diye. Bilmiyorum cikti gitti dermis. Ben neler cektim neler bir bilsen. 9 yil sonrada ayrildim.
Bende yasadim aynisini. Cocugumu parka gotururdum. Anne parka gidiyorum derdim. Esim geldiginde beni sorarmis nerde diye. Bilmiyorum cikti gitti dermis. Ben neler cektim neler bir bilsen. 9 yil sonrada ayrildim.
Tersle böyle yaptıklarında. Neden her söylediğimden mana çıkarıyorsunuz de. Baktımki kavga ettiler eşine gitti konu sen ilgilenmeyince bende meseleyi kemdim halledeyim dedim ama yine kavga çıkarttılar ben daha ne yapayım dersin