Sürekli Herşeyi Yanlış Anlayan Kv , Kp Ve Kavgacı Kp

Kayinvalidenler kendi evlerine gittiklerinde kim bakıyor kızına sonuçta sen çalışıyorsun

Evet malesef bunu hayat ögretti bana

benim de çocuğuma kv bakıyor, baktığı için de kendine herşeyi hak görüyor. Ben bşy desem duymazdan gelir, ya da çevirir yine bildiğini yapar. Çalışmasam da; evde olsam durum değişecek mi? hayır. üzülüyorum. evladıma içime sindiği gibi bakamamak, bütün gün ayrı kalmanın yanında daha çok koyuyor. Çok güzel bakılıyor, ama bende de acemi hevesi var.
sanki hemencecik büyüyecek ve ben hevesimi alamayacakmışım gibi. zaman çabuk geçiyor. bunları düşünmekten 'tadını çıkaramamak' da ayrı üzüyor. yalnız mısın arkadaşım? Değilsin

Ben bakıyorum aksamları gidiyorlar zaten eve geceden sabaha kadar haftasonları ben bakıyorum
O zaman kayinvalidenler hafta içiyse eger ve aksamdan gidiyorlarsa ertesi gün sabah sen ise gitmeden tekrar geliyorlardir çocuğa bakmak için uzak semtten geldikleri için yol parası baya tutuyordur acaba bunun hıncınımi çıkarıyorlar senden o yüzden mı herşeyde kavga çıkarıyorlar.Ben senin yerinde olsam evde düğün davetiyesi veya boncuk işi yapar satarım hem de evde çocuğuma kendim bakmış olurum.2 yaşına kadar böyle yapsan 2 yasinda kreşe versen öyle işe girsen olmaz mı.Çünkü onlar senin kızına baktıkça sana daha çok kariscaklardir çocuğa bakıyoruz ve devamlı gel git yapıp yol parası veriyoz diye karışma hakkı buluyorlar kendilerinde. Şu da olabilir gelin ve oğlum bizim evin yakınında otursalar ordan iş baksalar biz de gelip gitmekten kurtulsak diye düşünüp sizi düşman görüyor da olabilirler. Bence evde hem davetiye işi yapın hem çocuğunuza kendiniz bakın hem de kayınvalidenlerle uzak ve mesafeli olun herzaman.2 yaşına gelince de dışarda çalışmak istiyorsan çocuğu krese ver ne dersin

fikir makinası

Kendin bak çocuğuna bugünler bir daha geri gelmicek

amaaan ne uğraşıyorsun triplerle kaprislerle. ver bakıcıya baksın, bak benim akrabalarım maddi durumu iyi olmayan akrabalarına baktırdı, sonra da yine maddi durumu iyi olmayan komşusuna baktırdı. illa profesyonel olmasına gerek yok. sonra da kreşe verirsin.

Yahu eee yeter be sinir hastası yaptınız beni diyip ufak çapta sinir krizi geçirin tak tak lafları sıralayin da bu kadar geniş davranmasin haspalar.

Ben hep acık net davranmaya calısıyorum yani esimin yanında neysem onların yanında da oyum ama onlar malesef öyle değil bu durumda esimde tabi ki ortada bir sorun oldugunun farkına varamıyor ezilen ben oluyorum
bu tutumunuza son verin bence sizin yıpranmamanız için kendinizi düşünerek hareket edin .

adamlar seni eziyor resmen .esin bilmeli bu hadsizlikleri ne demek bana yansıtma sen onun anne babasını cekmek zorunda degilsin

Niye ''sonuçta annesi , babası ona da hak veriyorum'' ?
Anne baba hala dayı diye haksızlığı , zulmü görmezden gelmek karaktersizlik bence. Sizi dinlememesi saygısızlık.

Siz kendinizi her açıdan çok ezdirmişsiniz. Koca seçiminiz de yanlış bence.

Onları öle kabul etcen canım degıstıremezsın malesef cok kazıma sallama kabul et fazla muhattap olma kendnı üzme madem herseyı yanls anlıolar sende mesafe koy braz saygıda kusur etme ama

Bazen ogullarını paylaşamadıklarını düşünüyorum.
Bana da öyle geliyor.Hem iyi olalım istiyor hem bazen şaşıyor.itiraz edesi geliyor.onun zamanında olmayan şeyler olduğunda mesela.Klasik söz bizim zamanımızda şöyle falan.Bi de bakıyorum ikimize aynı konu olsa o eşine kıyıyor da ben aynısını oğluna söyleyince garipsiyor kıyamıyor yavrusuna

Aynen valla neden böyle çözemedim

Onları öle kabul etcen canım degıstıremezsın malesef cok kazıma sallama kabul et fazla muhattap olma kendnı üzme madem herseyı yanls anlıolar sende mesafe koy braz saygıda kusur etme ama
Zaten kabul ediyorum ama öyle bişey yapıyorlar yada söylüyorlar alt üst oluyorum

duygularımı çok güzel ifade etmişsiniz yasadıklarımı da yalnız olmadığımı bilmek güzel :)

Onun için olduğunu sanmam çünkü yol paralarını karşılıyoruz ancak ben iş yerime yakın bir semte tasındım hamileyken o zaman baya kavga gürültü koptu evimin huzuru kaçtı eşimi çok doldurdular tasınıyorum diye memurum işi bırakamam mecburum evimi de tasıyamam

Sizde onlara karsi oynayin o zaman. Onlarin silahiyla onlari vurun. Esinizin yaninda cok seviyormus gibi davranin. Esiniz yokken yuzlerine bakmayin. Esin bisi dedigindede inkar et ben onlari cok seviyorum de bakalim nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…