Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani benimde çok anladığım konular değil.
Etrafımda anlaşarak boşanan çok kişi yok
Zaten herkese herşey sorulmuyor malum

Yani benimde çok anladığım konular değil.
Etrafımda anlaşarak boşanan çok kişi yok
Zaten herkese herşey sorulmuyor malum
Şöyle sebep olarak zorla imzalatilmis olabilir, anlaşmalı gibi gösterilip eşlerden birinin haberi bile olmayabilir bu tarz boşanmaların olmaması için demişti, cekismelide zaten herşey ortada olduğu için sorun olmuyor belki de bilemedim

Keşke arada çocuğu perişan etmeseniz.
Çocuk benden değil, DNA testi isteyeceğim, benden çıksa bile işim olmaz diye bir insanın ağlamasını zırlamasını, duygu istismarını çocuğa niye yaşatıyorsunuz.
Alıp veremediğiniz ne kaldı ki, muhatap oluyorsunuz, yazsın dursun, belli ki bundan sonra daha çok üstünüze gelecek.
Çocuğunuzu bu arada koruyun lütfen.

kocanız kaç yaşında olgunlaşmamış hala belli üzüldüm size inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Kızım arkasından bakakaldı dedin ya..... tüm konunun önüne geçti içimde, çok iyi bilirim bu duyguyu, hiç unutmadım... kızın o bakışı ömrü boyunca saklayacak, buna sebep olan adamı allah bildiği gibi yapsın...
Başından beri takip ediyorum konuyu çok güçlü bir kadınsın, hayat bundan sonra hep güzellikler sana, zor tarafı bitti, bundan sonra o düşünsün

Timsah göz yaşları, yavrıcuk üzülmüştür ne kadar dirençli de olsa
İnş orada ayrılmak istemiyorum falan demez
Kızım da diyor ki sen beni sevsen anneme iyi davranırsın beni sevmiyorsun diyor şak gibi
Çok akıllı bir kızın var, allah nazardan saklasın. İnşallah çok taciz etmez çocuğu

O değil de annesi dolduruyor sanıyordur kesin. Yüzüne falan kapatmış ya. Kız çocukları nasıl içli ya. Benim oğlan olsa umru olmaz.
Kızım bana çok düşkün
Daha 1 yaşında falandı babası böyle sinir krizi geçirmişti yine , ben bir psikoloğa danıştım o zaman hani destek alalım diye ama tabiki eşim asla sorunu olduğunu kabul etmedi de neyse , ben psikoloğa eğer böyle devam ederse ne olur diye sormuştum . Kadın bana “ çocuk , gittikçe babadan uzaklaşır , size yaklaşır , cunku öfke kontrolü olan ve ona güven veren sizsiniz . Çocuklar , asla bir ebeveynin kontörlü kaybetmesini istemez , kontrolü kaybetmeyen ebeveyn kimse onu seçer “ demişti ……. Aynen bunu yaşadım . Kızım bana sonsuz güvenir , bende ne kadar beni zorlasa da , o aramızdaki çizgiyi asla geçmem, ona her zaman saygı duyduğum bir birey gibi davrandım.. ne olursa olsun onu çok sevdiğimi ve asla bırakmayacağımı vs hep söyledim ….
Ve şu an kızımın seçimi ben oldum…
Bana çocuğu da kendin gibi yaptın dedi , avukatın yanında , bende evet o da annesi gibi onurlu ve güçlü bir insan dedim . Kimseye boyun eğmeyecek dedim . Bazen babası yanında olmayacak diye içten içe üzüldüğüm oluyor onun için yalan yok , ama bu şekilde de olmuyor ….. bizim için en iyi olan bu .

Timsah göz yaşları, yavrıcuk üzülmüştür ne kadar dirençli de olsa

Çok akıllı bir kızın var, allah nazardan saklasın. İnşallah çok taciz etmez çocuğu
Evet çok şükür öyle biraz bana diyor ki bize zarar veren insanları hayatımızdan çıkarmalıyız anne . Üzülse bile bana belli etmiyor ama ben kendim oyun terapisi eğitimi aldım , mesleğim gereği , bu duyguları içine atmasına izin vermeyeceğim , konuşarak çözeceğiz birlikte

Umarım sonuna kadar böyle güçlü durabilirim . Mahkeme de ben istemiyorum demesi beni korkutuyor , şu an zırlama moduna geçti, inş kızım da fazla eksikliğini hissettirmeden büyütürüm , çok teşekkür ederim desteğinizi bilmek beni mutlu ediyor

adam hala neleri yıktığının farkında değil nu de kendin gibi yaptın demiş, hem öfke kontrolü yok hem de mantıklı düşünmeyi de bırakmış bir kenara. ondan olabildiğince uzaklaşmak en güzeli.

Babasına kapıyı ilk açınca yüzüne çarptı ya çocuğa da kızıyor
Demiyor ki annesini üzünce bu çocuk bana tepki veriyor
Adam da düşünme yetisi yok ki

Şu saatten sonra zırlaması mahkemede bir şeyi değiştirmez, kızına dna testi isteyip bir de bunu avukatın yanında tekrarlayarak hayatının hatasını yaptı bence, hiç bir hakim yemez o gözyaşlarını bu saatten sonra

Hanımlar her yerden engelle numaranı değiştir diyorsunuz da adam isterse çocuğu görme hakkı var görüşme günü vs belirlemek için mecburen muhatap olacaklar ona yapacak bir şey yok. Ayrıca adamın yazacağı her şey çekişmeli için delil olabilir, konu sahibi biraz sabretmenli bu duruma, en doğrusu bu bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…