- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle
Göz diye birşey varsa baştan evlenmeseydiniz ne diye adamın başını yaktınız derler adamaSevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle
Çok alakası var.gönül kimi severse güzel odurSevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle
Evet anlatmamalıyız bence de ne olumlu ne olumsuz yanlarını. Olumluyu anlatma kıskanırlar olumsuzu anlatma sevinirler. Bi gün ben de anlatmıştım eşimin bi fedakarlığını akşam eşiyle bir konuda tartışmış gitmiş benim anlattığımı örnek vermiş eşine bak onun eşine böyle böyle yapıyormuş diye (arkadaşım bana böyle anlattı belki de başka şekilde anlattı eşine işte ben güzelim o çirkin ama bak eşi neler yapıyor gibi) ben kendimi çok ama çok kötü hissettim neden dedim anlattın eşin beni kötü bilecek senin aklını çeliyorum gibi düşünecek böyle şeyler çok tehlikeli yok ya falan dedi ama ben bi daha eşini görünce yüzüne bakamadım adamın şimdi de gelip gitmem hiç bi daha da kimseye anlatmamMadem siz acikyureklilikle yazdiniz bende okuyunca aklımda beliren ilk düşünceleri acikyureklilikle yazacağım alınmayın..
Çok güzelim , güzel bulunuyorum düşüncesi yani kendinizi çook fazla beğenmeniz eşinizi yetersiz bulmanıza sebep olmuş bence. Ayrıca siz böyle kıyas yapıyorum deyince çevreme eşimin olumlu taraflarını anlatmamam gerek diye düşündüm ..
Ben anneme anlatırdım eşimin güzel taraflarını annemde mutlu olur yuvamda huzurum yerinde diye. Ama her defasında başka yerde anlatma der . Şimdi anlıyorum neyi kastettiginiEvet anlatmamalıyız bence de ne olumlu ne olumsuz yanlarını. Olumluyu anlatma kıskanırlar olumsuzu anlatma sevinirler. Bi gün ben de anlatmıştım eşimin bi fedakarlığını akşam eşiyle bir konuda tartışmış gitmiş benim anlattığımı örnek vermiş eşine bak onun eşine böyle böyle yapıyormuş diye (arkadaşım bana böyle anlattı belki de başka şekilde anlattı eşine işte ben güzelim o çirkin ama bak eşi neler yapıyor gibi) ben kendimi çok ama çok kötü hissettim neden dedim anlattın eşin beni kötü bilecek senin aklını çeliyorum gibi düşünecek böyle şeyler çok tehlikeli yok ya falan dedi ama ben bi daha eşini görünce yüzüne bakamadım adamın şimdi de gelip gitmem hiç bi daha da kimseye anlatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?