- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Elbette güzelin güzeli, yakisiklinin daha yakışıklısı var. Mesela biliyorum ki su dunyada esimden daha yakışıklı milyonlarca erkek var. Ancak bana erkek olarak çekici gelen, aşık oldugum bir tek esim var...bu yuzden dis gorunus itibariyle kimseyle kiyaslamam, aklima bile gelmez...bence siz kendinizi bi yoklayın gerçekten eşinize asik misiniz ?Sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle
Bence psikologa gitmelisiniz.gidemiyosanız eğer bu konuya odaklanıp kendi kendinizi iyileştirmeye çalışın.size zarar. Hayat boyu sürer gider yoksa.evet sürekli evliliğimle ilgiki konuları başkalarıyla kıyaslıyorum ve malesef hep benden iyi taraflarıyla. İçten içe yiyorum kendimi eşimin haberi yok.
Ben küçüklükten beri güzelliğiyle övülen bi insanım her girdiğim ortamda okulda vs hep çok güzel olarak nitelendirildim.
Bi gün eşimle tanıştım yakışıklılık yok boy vs benim kadar ben 170 ama nasıl olduysa evli buldum kendimi bi şekilde aşık oldum
Şimdi sürekli kuzenlerimin arkadaşlarımın eşleriyle kıyaslıyorum malesef
Mesela gerçekten huysuz bi kuzenim vardı çok yakışıklı ve sessiz sakin efendi biriyle evlendi parmağında oynatıyor. Bunu kıskanıyorum
Çirkin şansı diyorlar ya işte o oluyor sürekli etrafımda
Benim eşim olaylarda çabuk parlayan biri ve öyle her dediğimi yapan ikiletmeyen biri değil. Ben de baskın karakterli biriyim. Keşke öyle olsaydı diyorum öyle sessiz sakin toplum tabiriyle kılıbık birini görünce
Maddi değil hiç düşündüğüm şeyler mesela daha zengin olması hiç ilgimi çekmiyorken uzun boylu biri olunca keşke benim eşim de öyle olsaydı diyorum evlenirken hiç aklıma gelmeyen şeyler bunlar
Bekar kızkardeşim var yakışıklı biriyle evlenirse kıskanır muyım onu bile bilmiyorum
Bi arkadaşım aramıştı yeni evli eşinin melek gibi bi adam olduğundan sürekli yardım ettiğinden bi dediğini iki etmediğinden bahsetti buna bile imrendim
Biliyorum hain kıskanç arkadaş-abla -kuzen gibi görünüyorum şuan ama bunları kendime bile itiraf edemezken buraya açık yüreklilikle yazdım
Yardım edebilir misiniz bana nasıl kurtulabilirim bu beynimi kemiren şeylerden
Ek.; ben zaten yanlış bi davranış olduğunun bilincindeyim o yüZden kırıcı konuşmazsanız sevinirim yardımcı olabilecek varsa yazsın
kattiyen katılıyorum annenize..eşinizin olumlu taraflarını hatta mümkünse hiçbir özelliğini anlatmayın kimseye..çünkü kıyaslama yapanlar içten içe hayıflanıyorlar..böylesi bana niye denk gelmedi diye..nazar var vs..Ben anneme anlatırdım eşimin güzel taraflarını annemde mutlu olur yuvamda huzurum yerinde diye. Ama her defasında başka yerde anlatma der . Şimdi anlıyorum neyi kastettigini
Kesinlikle.Peygamberimiz"Gördüğünüz güzel rüyayı haset kimselere anlatmayın,hasetliğinden kötüye yorar"der.Rüya bile böyleyse gerçek hiç anlatılmamalı.Ben ne zaman eşimin iy bir özelliğinden bahsedecek olsam o akşam kesin tartışırdık.Şimdi asla.Ben anneme anlatırdım eşimin güzel taraflarını annemde mutlu olur yuvamda huzurum yerinde diye. Ama her defasında başka yerde anlatma der . Şimdi anlıyorum neyi kastettigini
Aşkın gözü kördür, kornea nakli yaptırmış:)Madem goz diye birsey var, ne diye yerdigin adamla evlendin.
Gozlerin neredeydi, derler adama ...
evet buna ben de katılıyorum içten içe yapılır kıyaslama, ben kendimi bile kıyaslarım yaAynen bende cevremde guzel diye nitelendirilirim..esimde cirkin ama karizmatik:))diye..cok seviyorum ve bana bebek gibi bakar.ama gel gor ki asik olsamda cirkin iste..ama cook sexi ve karizmatik.yerim onu..bende hep kiyaslama yaparim ve herkes de yapar..hic takma burda kitap cumlesi gibi yazanlari..heerkess cocugunu kocasini didisini kiyaslar.insani ozellikler bunlar..
Bence Allah herkesin gönlüne göre veriyor, bana böylesi niye denk gelmiyor diyen önce kendi içine,kalbine baksınkattiyen katılıyorum annenize..eşinizin olumlu taraflarını hatta mümkünse hiçbir özelliğini anlatmayın kimseye..çünkü kıyaslama yapanlar içten içe hayıflanıyorlar..böylesi bana niye denk gelmedi diye..nazar var vs..
Ayyy offf. Biz gelelim sen git mumkunse.derde gelllllll
Bilmiyorum ara ara böyle oluyor. Özellikle biri evlenince düğününe gidince vaAyyy offf. Biz gelelim sen git mumkunse.
Konu sahibi bu dönemsel bir durum mu yoksa hep mi böyle ?
Göz sevmez hanımefendi gönül sever.Sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?