- 3 Eylül 2012
- 21.868
- 57.594
- 798
Farkındayım.. Sevgim bitmediği için böyle davranıyorum.. Evet sevgi her şeye yetmiyor öncelik saygı gerekli biliyorum. Bitecek zaten sadece paylaşmak istedim ben teşekkür ederimSadece şunu sormak istiyorum nisanliyken daha nikah birliği bile yokken bunu yapan insan evlendikten sonra neler yapar farkında mısınız? Çekiyor olmanızın sebebi ne tekrar bu dünyaya geliş icin hak mi kazandınız ilk seferi kötüye harcıyorsunuz neden ?
Haklısınız çok yoruldum, yıprandım ve dağıldım. Çok zor bir süreçti benim için açıkçası söylediklerinizi kendime sormuyor değilim. Kendimi toparlayacağım artık bu saplantıdan.Ben açıkçası sizdekinin sevgi değil alışkanlık olduğunu düşünüyorum. İnsan kendisini psikolojik olarak bu kadar yıpratan birine sevgi duyamaz. Ancak alışkanlık, bağımlılık olur o.
Sevdiğiniz insanın yanında huzurlu hissedersiniz, aman lafıma alınıp küsecek diye diken üstünde olmazsınız. Koşulsuz size destek olduğunu bilirsiniz, sürekli sizi yıldırmaya çalışmaz..... vs vs vs.
Konuş dememizin nedeni adamın düzeleceğinden değil aslında muhtemelen düzelmeyecek de. Ama maksat konu sahibinin içi rahat etsin, ileride bir 'acaba' sı kalmasın içinde. Ne kadar umutsuz vaka olduğunu görsün diye yani.Bazı arkadaşlar al karşına konuş demiş ama olmuyo. Ben çok denedim kaç kere söyleidm açıkladım hiç biri işe yaramadı ve üstüne yine küstü..
Mantıklı evet haklısınız. Ben bildiğim için direk sonucu yazmışım.Konuş dememizin nedeni adamın düzeleceğinden değil aslında muhtemelen düzelmeyecek de. Ama maksat konu sahibinin içi rahat etsin, ileride bir 'acaba' sı kalmasın içinde. Ne kadar umutsuz vaka olduğunu görsün diye yani.
Çok üzüldüm iyi ki kurtulmuşsun sen de çocuk yok sanırım.Aynı benim nişanlınlım. Fazlası var eksiği yok. Ve benim sonuç ne oldu?
Herkes alışır düzelir dedi bunun üzerine evlendik ve sadece 4 ay evli kaldım.(ayrılmamızda ki tek sebep bu değildi tabiki) şimdi o kadar pişmanım ki. Huyunu biliyodum sürekli küsüyordu niye ayrılmadım diyorum hep ama yaşayacaklarım varmış.
Bence sen kurtar kendini.
Evet yok çok şükür.Çok üzüldüm iyi ki kurtulmuşsun sen de çocuk yok sanırım.
Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.Konuş dememizin nedeni adamın düzeleceğinden değil aslında muhtemelen düzelmeyecek de. Ama maksat konu sahibinin içi rahat etsin, ileride bir 'acaba' sı kalmasın içinde. Ne kadar umutsuz vaka olduğunu görsün diye yani.
Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.(konu sahibi yanlış kişiye sormuş ben düzelteyimEvet yok çok şükür.
Afedersin düzeltiyorum :)Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.(konu sahibi yanlış kişiye sormuş ben düzelteyim)
Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.
Şunu sormak istiyorum. Kendim de çok okudum, videolar izledim bilgilendim ama yaşayan olarak sizce ailenin şımartması yediği önünde yemediği arkasında, hataları kabul edilmiş vs yani bi insan şımarıklıktan mı böyle bir karaktere bürünüyor. Şımartıldığı için anne babasınıda dinlemiyor terapi doktor öneriyorlar inat yani istemiyor.Evet yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?