Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Aynen öyle bişey göstermemişler arkadaşım. Anne babasındada iletişim 0. Bana yansıttığı sadece değersizlik hissi. İyi bari sizinkinin küsmesini durdurmuşsunuz yine tebrik ederim :)

Aynısını annem söyledi bana teşekkür ederim yinede Doğru tabiki

Şimdi bu yazdıklarını başka biri yazmış gibi oku ve kendine gel ilişki bu değil .. evlenincede huyu böyle devam edecek katlanırım diyorsan sen bilirsin

Onunla olmak icin mantıklı sebebin var mı?

Aynen öyle bişey göstermemişler arkadaşım. Anne babasındada iletişim 0. Bana yansıttığı sadece değersizlik hissi. İyi bari sizinkinin küsmesini durdurmuşsunuz yine tebrik ederim :)
Valla hic cekecek nazlayacak halim de kalmadi acikcasi. Cocukla ilgileniyorum o da ne yaparsa yapsin. Bir sure sonra kocayla falan ugrasamiyorsun

Sende kendini kurtar canım tek diyebileceğim bu.

Ay
ayrıl

Üzüldüm keşke ayrılık olmasa ama eski eşiniz kendini hiç toparlamak gibi bir niyeti olmamış anlaşılan

Arkadaşların dediği gibi terapiyle düzelecek birşey değil
Bir insanın bir konuda terapi alıp fayda görebilmesi için önce ortadaki problemin farkında olması gerek. Farkında olmayana kabul etmeyene inkâr edene doktorun da yapacağı çok bir şey kalmıyor.
Nisanliniza göre yaptığı normal ve siz haksizsiniz. Yaptığı kusluklere olması gereken gözüyle bakiyordur.
Böyle bir insanla her gün aynı evi paylaşmak çok çok yıpratıcı olur. Kendinize yazık etmeyin derim
Hayat güzel doğru insanlar elbette var. Ama bu kişi o kişi değil emin olun.
Bitirdikten bir süre sonra kendime bunu neden yapmışım diyeceginize kefil olurum

Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.

Ben artık kadınlara üzülmeyi cidden bıraktım.Bile bile lades ediyorsunuz çünkü.Elin oğullarını sevdiginiz kadar kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz.Şu yazdıklarınızı kendiniz okuyunca böyle bir adama sevgi duyabiliyor musunuz , gelecek düşünebiliyor musunuz cidden? Ergenler gibi sinir patlaması yaşıyor dilinin kemiği yok.İstediği olmayınca 2 yaş krizindeki çocuklar gibi ayağını yere vuruyordur.Azıcık ilerigörüşlü olun lütfen.Kendinize acımıyorsanız ailenizi düşünün damat diye şu herifle muhattap olmak zorunda bırakmayın bari.

Söyledikleriniz doğrultusunda bu görseli gönderesim geldi Üzgünüm ama ne istediğini bilmiyor belki ya da büyümemiş

Eklentiler

• CEB62D93-7214-45B8-9FB1-52F05C613ACA.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Cocuk gibi bir adammis. Kendiniz demissiniz.
Bu adamla sevgili olmayi bir nebze anlarim. Ama nisanlilik evlilik falan cocukla olmaz.

Cocuk gelin kadar cocuk damatlara da karsiyiz

Sizi kaybetme korkusu da olmayan biri zaten.
Siz bilirisiniz bence gerek yok.

Soruyla cevap vereyim: Şimdiden böyle yapan birinin evlendikten sonra değişeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz?

Kısa ve öz: kendi canından kıymetlisi yok. İlk önce kendi mutluluğun, hep önce kendi mutluluğun!

Canım erkek kısmı daha nişanlıyken böyleyse evliyken kesinlikle çekilmez yeri gelir erkek toparlar yeri gelir kadın toparlar durumu hep sen hep sen şimdiden yıpratmış bu durum seni evlilik psikolojisini hiç kaldırmaz bence evlenince düzelir düşüncesiyle geleceği düşünme derim sonra çok pişman olursun benim de buna benzer bir sevgilim vardı nişanlanma aşamasında ayrıldım gerçekten oda beni çok yordu herşeyi ne katlandım tamam dedim am sonra evliliği düşününce bir anda vazgeçtim şu an hiç pişman değilim iyi ki ayrıldım şimdiki eşimle evlendim diyorum

Farkında mısın geçmişinde travması var diyorsun gelecekte oda senin travman Olacak bence ayrıl ve önüne bak o kişiden hiç birşey olmaz sadece ömrünü yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…