• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Cozum terapi demissinizde cozum sizin ondan ayrilmaniz adam sizi umursamiyorki kendiniz ayrilip kendiniz barisiyosunuz tramvasi var diye bosuna kandiriyosunuz kendinizi cabalayn tek bir taraf goruyorum ve bu iliski bitmezse cabalayan yipranan taraf hep siz olucaksiniz

Terapilik bir durum yok sizi hazir görüyor, söyle kararli bir konusma kendini geri cekme ve kararirin arkasinda durursan belki degisir. Degismesse de kendi bilir. Olmuyorsa zorlama.

Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Valla ben de bir an eski nişanlımı hatırladım. O da böyleydi. Benimle konuşmaz kendi içinde çözmeye çalışırdı. Bir şey söyleyince de hep kafam karışık kafam karışık böyle şeyler söylerdi. Valla biz çözemedik ayrıldık

Valla ben de bir an eski nişanlımı hatırladım. O da böyleydi. Benimle konuşmaz kendi içinde çözmeye çalışırdı. Bir şey söyleyince de hep kafam karışık kafam karışık böyle şeyler söylerdi. Valla biz çözemedik ayrıldık
Nerdeyse herkes aynı dertden muzdarip. Sonra hiç geri dönüş filan yaptı mı pişmanlık filan. Gerçi böyle tipler pişman olmaz kendi doğruları var.

Ayrılmak ister gibi kırıcı
Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda.
yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşma

Çözüm terapi değil ayrılmak. Sizi sevmeyen adama terapi ile kendinizi sevdiremezsiniz.

Sizi sevmiyor. Gerçekten bunu anlamıyor musunuz ?

Sevilmediğinizi yorumlarda yazan oldu mu bilmiyorum ama...

Anlayan arkadaşlar illaki vardır.

Sizi sevmiyor.

Evlenirseniz çok pişman olacaksınız. Buraya yazıyorum. Unutmayın.

Aman eşın değil bişey değil boşanma derdi de yok ayrıl gitsin . Ne cekiyosunuz bunları.

Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Evlenince yatak ayırır yada gece eve gelmez seviyorsan aşık nazı çekersin. Sevmiyorsan şimdi ona sen küs Bi daha da barışma.

Evliliğim bu sebep den bitti canım. Küserdi neden küstü diye düşünürdüm. Eski konulara bakabilirsin.
kısa süre önce nişanlandım şahsada dedim bana küsme evliliğim bu yüzden bitti neyse yüzüme söyle konuşalım. Bunu söylediğim halde 10 gün iletişimi kesti götürdüm verdim yüzüğünü.
Bu kadar düşünme değmez ailesinin büyütemediğini sen mi büyüteceksin .

Evliliğim bu sebep den bitti canım. Küserdi neden küstü diye düşünürdüm. Eski konulara bakabilirsin.
kısa süre önce nişanlandım şahsada dedim bana küsme evliliğim bu yüzden bitti neyse yüzüme söyle konuşalım. Bunu söylediğim halde 10 gün iletişimi kesti götürdüm verdim yüzüğünü.
Bu kadar düşünme değmez ailesinin büyütemediğini sen mi büyüteceksin .
Hadi ya şaşırdım ve üzüldüm canım demekki o da aynısını yapacakmış siz başta uyarıyı yapınca direk kesmiş adama bak ya.. Eski mesajlarına bakacaktım şimdi profilin kapalı canım.

Kuzum iyi düşün kusen Nazlı çocuk gibi erkek çekilmiyor bir süre sevgiyle idare eder alttan alırsın ama bu seferde kırıcı konuşmalar cogalirbtepene çıkar yapma kendine bunu çok güzel insanlar var erkek olgun olmalı mutlaka evliliği yurutemiyor şahsen adına üzüldüm benzerini yaşadım olmadı evlilikten vazgeçtim hatta nefret ettim yaptığı salakliklara rağmen ben haklıymış tribüne girdi ayrıldıktan sonra tam saç baş yıkmak ik ayyy yapma ne olur ya kronik hastalığın çıktı Biliyormusunuz onunlayken o derece üzdü beni

Hadi ya şaşırdım ve üzüldüm canım demekki o da aynısını yapacakmış siz başta uyarıyı yapınca direk kesmiş adama bak ya.. Eski mesajlarına bakacaktım şimdi profilin kapalı canım.
Açtım sanırım.
Yaşın daha küçük karşına değerini bilecek insan çıkar hiç uğraşma . İletişim en önemli şey evlilik de

Kuzum iyi düşün kusen Nazlı çocuk gibi erkek çekilmiyor bir süre sevgiyle idare eder alttan alırsın ama bu seferde kırıcı konuşmalar cogalirbtepene çıkar yapma kendine bunu çok güzel insanlar var erkek olgun olmalı mutlaka evliliği yurutemiyor şahsen adına üzüldüm benzerini yaşadım olmadı evlilikten vazgeçtim hatta nefret ettim yaptığı salakliklara rağmen ben haklıymış tribüne girdi ayrıldıktan sonra tam saç baş yıkmak ik ayyy yapma ne olur ya kronik hastalığın çıktı Biliyormusunuz onunlayken o derece üzdü beni
Kıyamam ya ben de üzüldüm durumuna. Özelden mesaj yazdım bakabilir misin :)

Açtım sanırım.
Yaşın daha küçük karşına değerini bilecek insan çıkar hiç uğraşma . İletişim en önemli şey evlilik de
Okudum konuları başlarda bizde de hep öyleydi ne sevmeler ne sözler oooo inanamıyorsun nasıl bir dönüşüm yaşadığına şaka gibi iki tane insan var sanki karşımda. Baştaki başka sonda ki hali Bambaşka.. :( Allah kadir kıymet bilecek kalbi sakat olmayan insanlar çıkarsın karşımıza. Sağol ablacım.

Her şeye küsen her şeyi mevzu eden insandan arkadaş da olmaz, nişanlı da, eş de :KK43: Size gerçekten seven biri olsaydı inanın eften püften sebepleri mevzu yapmazdı. Bence uygun bir zamanda yüz yüze bir konuşun. Ayrılmak istiyorsa açıkça söylesin. Ben bu tip insanlara ''gönlü yok geçinmeye'' derim. Kendinizi de hiç üzmeyin. Çünkü sizi seven insan böyle üzer mi? Her şeyi açıkça konuşur yapıcı olmaya bakar. Ayrılsanız da dert etmeyin 3-5 gün ağlarsınız sonra toparlanırsınız. Ama bu tip bir ilişki daha çok üzer.

Back
X