Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Terapi değil ayrılın bence nişanlıyken böyleyse evlilikte düşünemiyorum Allah kolaylık versin iyi düşünün derim

sevgili değilsiniz nişanlısınız bi de. ayrılmışsın geçmiş olsun. peki sen bu saçmalığı nasıl açıkladın annenlere? asıl soru, adamın ana babası nasıl bakacak sizinkilerin suratına? bu aşamaya gelip bu adam nasıl böyle davranabiliyor anlamadım valla

Ah ah neler çektim bilseniz... Ayrı illerde yaşıyoruz canım ailesi de oğullarının saçmasalak davranışlarına utançlarından hiç gelmediler ne bir telefon ne bir açıklama hiç bişey öylece biz aramızda bitirdik. Ailesi de ondan bıkmışlar artık...Şaka gibi değil mi :)

Çok sağolun teşekkür ederim çekilecek gibi değil evet

Bunu çekmek neden?
Böyle bir sevgi türü yok...

Ailesi nişanda yok muydu? Kaç senelik bir ilişkiydi ve ne zamandır nişanlıydınız? Merak ettim de.

Sorun sadece küslük değil bence ciddi anlamda karşınızdaki kişinin terapi alması gerekiyor size de tavsiyem bir ilişkiden beklentinizi nasıl bir erkekle mutlu olurumun listesini çıkartıp nişanlınızda kaçı var buna karar verip ona göre karar verip bir şekilde nişanlınızı terapiye ikna etmek tabi bunları evlenmeden önce yapmanız evlendikten sonra dertler bir ken bin olabiliyor maalesef sorunlar artıyor sorumluluklar artıyor

Terapi tabiki istemez. Çünkü ona göre kendinde bi kusur yokki terapiye gitsin. Hasta olmayan insan doktora gitmek ister mi. O niye gitsin. Öyle düşünüyor o.

Benzer bir ilişki yaşamıştım yıllar önce ve verdiğim zaman hariç hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum o toksik herifle yaşadığım ilişkide. Eğer yaşamasaydım şimdi bulunduğum yerde, bulunduğum kişi olmayacaktım. Benden sonra evlendi ve hatta boşandı bile. Kimse için kötü bir şey dilemem ama kadına pek üzülmüştüm. Sürekli 'beni anla' diyen bencil bir aptal en nihayetinde. O zamanlar doğum haritasına bile baktırmıştım parayla acaba sorun nerde diye. Detaylı detaylı araştırmıştım keşke dikkate alsaydım ikizler burcunun şerefsizliklerini. Şimdi para vermiyorum henüz o kadar aşık olmadım ama yine de bakıyorum valla ben burçlara. İkizlerse engelliyorum Biiir yığın yuva yıkan site var da şu vatandaş yorumlarda cevap veriyor bakabilirsiniz Astrolojiyi Tanıma ve Araştırma Merkezi | .. Astroloji

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…