sürekli küsüyor

facebook06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
109
0
16
Ankara
6 yıldır tanıdığım 2,5 yıldır ciddi olarak birbirimizle evlilik amaçlı görüştüğüm bir sevgilim var. Ondan evvel başka da sevgilim olmadı 29 yaşındayım, kendisi benden 1 yaş büyük.

ilk tanıştıgımız sene, bir sevgili durumu olmuştu sebepsiz yere durup dururken telefonlarımı açmayıp benimle görüşmedi. bende bir muddet sonra vazgeçtim.

bundan 3,5 yıl evvel birden bire tekrardan arayıp sormaya başladı ama ne tesadif ki yine kendi kendine bir sebep göstermeden konuşmadı. bu kez biraz daha ciddiydik. ben nedense ısrarla peşinden koştum 6-7 ay görüşmedi benimle. derken uzak bir yere tayını çıkınca yalnızlığından hıç yalnız bırakmadım görüşmeye başladık o zamndan berıdır görüşüyoruz. bu 2,5 senenin ilk zamalarında bana karşı gayet saygılı idi, ama zamanla sacma sapan seylerden kusmeye telefonları açmamaya hatta telefonlarını kapatmaya başladı ben ulaşamadıgım çok zamanlar olduç neden ısrarla aradım haklı oldugum yere özürler diledim bilmiyorum. ama inanın bu artık o kadar yaygınlaştı ki 3 gunde bir küsecek bir sey buluyor. o kadar yoruldum ki, söyluyorum ama benı kızdırıyorsun diyor, ileride küstüğü saçmalıkları da anlatırım.

eger dışarıda küsüyorsa hemen eve bırakayım senı, ya da ben eve gidiyorum diyor. yolda bile sinirlenip çekip gittiği oldu ben peşinden koştum aslında tam salakmışım. birlikte gezerken muhabbet ederken birden küsüyor neye alındıgı söylemiyor, dil döküyorum özur diliyorum ( ne için dilediğimide bilmiyorum inanın) ama nafile, aç aç eve dönduruyor, burnumdan getiriyor, birlikte gezilere filan da gittik başbaşa oralarda da aynı şeyleri yaptı, beni bırakıp gitmelere durdu.

bunları yazarken bile aslında ne zavallı ne bitiş durumda oldugumu görüyorum.

evlilik hayallerimiz var, ama ben adam yerıne konuşmadıgımı düşünüyorum.

neden hala ayrılmadık, bilmiyorum, korkuyorum, seviyorum (yada çok seviyordum) diyorum, ama boyle evlilik olsa yürümez. ikimizde biliyoruz. boşa zaman kaybetiğimizi düşünüyoruz zaman zaman.
defalarca konuştum küsme direk sorunu söyle anlaşalım yoksa başka problemimiz yok diye ama bıktım. bazen neye küsütğünü bilmeden hafta geçtiği oluyor, bıktım artık

bazen ölmek istiyorum, o kadar değersizim ki,

benımde evlenmek gibi hayallerim var, evimi soyle süslerim çocuklarım şöyle olsa filan diye.
milletin mutlulk resimleri benı sarsıyor bazen. elbette herkes mutlu olsun artsın. keşke bende mutlu olabilsem

sizinle dertleşmek istiyorum buradan:2:

bence boşa zaman kaybetmişsin ve zararın neresinden dönersen kardır.Zaten gereğinden fazla taviz vermişsin ve bu kadar çok taviz karşındakini sana getirmek yerine uzaklaştırabılıyor çoğu zaman.aslında özürler yerine rest çekebilseydiniz size daha çok yaklaşırdı.erkek arkadasınız sizi çantada keklık goruyor gıbı geldi.vaktınızı boşa harcamayın derim

Son düzenleme:
kesinlike oyle tavız tavızı doğurdu, şimdi en ufak şeyde (benim ona veridğim hediyleri filan bir kutuya koymuş, ) o kutuyu getirip artık seninle bir daha görüşmeyeceğim telefonumu değiştireceğime getiriyor, artık yaşama zevkim kalmadı. zor ikna ediyorum ama ertesi gun yine aynı küsüp duruyor.

az önce aradım yine isteksizce telefonu açtı, konuşmadan oylece bekliyor genelde yaptıgı gibi bir seye mı darıldın dedim yok bir şey dedi ama yine de konuşmadı. çaresiz kapadım teli.

ne yapacagım bilemiyorum, bana saygısı yok. belki sevgisi de : (

Malesef ki cok ustune dusup kendini degersiz yapmissin (( Ah canim ya neden varsa sorun soylesin .

Gel sen bizi dinle artik arama sorma burnu surtunsun bi. Neden seni cantada keklik olduguna inandirdin ki boyle olursan ne yazikki kaybetmek yuksek ihtimal

Zor olacak biliyorum ama sabret biraz uzak dur. Omrumu senin gereksiz komplekslerine heba edemem de varsa sorun adam akilli konus konusamiyorsan sus de.

Caninida hic sikma canim hayirlisi neyse o olur hep sen kendini kasma bosu bosuna

6 yılına yazık etmişsin eğer hiç bu kişiyi düşünmesen umursamasaydın şimdi belki evlenip çocuğun bile olmuştu.

Artık bence bitirin.Zaten o kadar telefonunu kapatıp duran bir erkeğe güven olmaz.Güvenilir bile olsa sürekli küsüp durması çekilmez.

Bazen insan karsidaki nazini ceksin istiyor ondan da yapiyo olabilir. Ama bunu genelde bayanlar yapinca hos oluyor. Ben de geri donecegini dusunerek telefonu kapatiyodum( düşününce kötü bir davranış ama insan iste naz yapasi tutuyo. erkeğe bu tur tripler yakismiyo ama

kızlar hepinize teşekkürler ilgilenip tek tek yazmışsınız, haklısınız, altı seneme yazık oldu. O kadar imrenıyorum ki evlenip çocukları olup gezen tozan insanlara, ama ben bir başıma yalnızlık cekiyorum, Ailemde bu duruma uzuluyor yaşıtların evlendi diyorlar.

kendisi benim için çok önceden bir şeyler yapardı, bi kere kustugumde uzun bır sure görüşmeyelim demiştim, geceleyın çiçek alıp gelmiş ama telefonunu açmamıştım geri gitmiş, bunda bıle ısrarla aramamış.
o kadar inatçı ki anlatamam,
ölüyorum desem yuzunu cevirip bakmaz, bıktım bu tavırlarından, ömrüme yazık biliyorum.
düzeltmemde mumkum değil biliyorum.
arkadaşlarım vazgec dediler, inanın onların telefonunu açamıyorum artık, verecek cevabım yok ki.

burnu filanda sürtülmüyor, asla görüşmeyecem ne hale geldi, nereden ne hale geldik deyip duruyor, kendimi o kadar degersiz hissediyorum ki sormayın (

hiç bir şey için cesaretim yok.
bunalımdayım, her seyı erteliyorum artık hayatımla ilgili ya da basit bir şeyle ilgili, fark etmiyor, o kadar kendime güvenimi kaybetmişim ki...

Bence 30 yaşında olmasına rağmen yaşının adamı gibi davranmıyor. Çocuk gibi küsmek çok mantıksız. Sen bence 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermişssin vakti gelince seni 2 kuruşa satar. Yani sepetler. Boşa vakit geçirmişsin. Bir öyle bir böyle baksana biraz dengesiz galiba çocuk gibi davranıyor. :44:

Kuzum benim, bence açıkça resti çek. Ya adam ol, bebe gibi küsmeyi bırak , ya da seni s...tir edicem de. Adam olmuyorsa da tekmeyi koy gerçekten.

Konuna üzüldüm, üzülmene üzüldüm, ben de gurbette yalnızlık çekiyorum çünkü....inşallah hayırlısı olur senin için.

oyle çocuk gibi, yuzune defalarca dedim, çok tuhaf eger alo orda mısın demesem inanın telefon kapanana kadar sessizce duruyor,

ya bende biliyorum bunların çok saçma oldugunu, bırakmam gerektiğini, zamanında çok ugraşmıştım onun için, çok sevgim var (dı?), üzülüyorum emeklerime, ama diyorum ya yarınlarım? onlar da mı heba olsun.

ailesine toz kondurmuyor mesela (ki bir şey demiyorum zira izn vermez), inanin o kadar sacma şeyleri büyütüyor ki onlarla ilgili gülersiniz bunu mu kafaya takıp, gunlerce küstü diye. ailesiyle ilgili hiç bir seyı anlatmıyor 8-9 aydır, hemde hiç bir şey. insan içeride oturduk çay içtik filan der o bile anlatılmıyor, ben kazara nasıllar demesem anlatmaz bir şey, gecen saçma sapan bir nedenle anlamadan dinlemeden küsmüs, neye ksütügünü de anlatmıyor.
benım artık sinirlerim bozuldu her seyı ağlıyorum kızlar, ağladım artık istemeden telefonda konuştm bir dolu en son anlattı. bende artık ailenle ilgili hiç bir şey anlatma bana, ben evinize girecek ajan ya da düşman değilim, aileni bir fanusa koyup beni dışarı itiyorsun resmen ama yanllış yapıyorsun, insanları biribirinden soğutuyorsun, yaklaştırman gerekirken dedim. Zaten artık anlatmam bir şey dedi üstelik.
Önceden -'ablam senı sordu, aramız iyi değil deyince, ne yaptında küstürsün kızı' filan dediğini anlatırdı ablasının. mesela bunu bile duyunca insan önemsendiğini düşünüyor. Şimdi sır küpü bişi anlatmaz, o kdar tuhaf ki.

napıcam ben

Son düzenleme:
Bence bu kadar karamsar olma. Çıkar illa karşına biri. Herşeyde vardır bir hayır. Kimseyi bulamam korkusuyla yanlış bir evlilik yapma bence. Belli ki o senin kadar takmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet takmıyor, bana sık sık hiç bir şey için üzülme değmez deyıp durur ağladıgımda. ben npıcam bunalımdayım kızlar

kendim ettim kendim buldum, offffffffffffffffffffff

Bende böyle senin gibi birine çok taktım o ilgi gösteriyorken ben göstermemiştim zamanında sonra o vazgeçti ben bağlandım ben koştum peşinden ama o tamamen soğumuş ve yılmıştı. Ne kadar çabaladıysam da olmadı. Takmadı salladı beni resmen. Olmayınca olmuyor yani. Ama gel gör ki hala kimseye o kadar bağlanamıyorum. O kadar sevebileceğim biri çıkar ümidiyle bekliyorum. Umut kesmiyorum.

evet ilk başta ciddileştiğimizde saygısı varken bır şeylere başlasaydık söz vs gibi bu kadar olmazdı sanırım, şimdi olmayınca olmuyor,

mesela dunden beridir gene küs, bıktım artık.

ama benim umudum yok kendimle ilgili geleceğe dair, bi başıma yapayalnız ölüp gidicem

Biraz da şöyle düşün işler ciddiye binmeden evlilik olmadan bunların net farkındasın. En azından vazgeçme seçeneğin var. Böyle düşün. Evlendikten sonra da dank edebilirdi. Bence sen korkma bu kadar ya belki kısmetin başka yerdedir. Bir kişiye takılıp hayatını mahvetme. Değmez.

Ömrüm gidiyor, belki de artık kimse ile evlenemeyeceğim, napıcam diyorum sık sık, yaşım kaç oldu, karşıma kim çıkar ki?

Yaşında ne var ki şekerim, burda 31-32 yaşında evlenen , hayatının aşkıyla tanışan pek çok kadın okudum ben. Genç yaştasın, yaşı bence hiçççççççç kafana takma.

Bununla evlenceksin de ne olacak , şimdi evlenip 40 yaşında boşanırsan o zaman kara kara düşünceksin işte.

Görücü usülü ailenin bulduğu biriyle hiç tanımadan etmeden evlenmek bile bu adamdan iyidir derim. Bu adamın b.k olduğunu %100 biliyorsun çünkü, diğer türlü %50 şans var yine de Etrafına evlenmek istediğini söylesen mutlaka birileri çıkar derim.

Önünde kocaman bir hayat var, sana değer vermeyen biriyle geçirme bence. Benim fikrim bu ama seni de kesinlikle anlıyorum.......karar senin.

Bi de bak benim durumum daha vahimdi. Ben izmitliyim. Peşinden koştuğum sivaslıydı düşün yani aşk neler yaptırıyo insana. sende yine mesafe yok en azından ve ben anladım ki aşk gerçekten engel tanımıyormuş. Burnumun ucunda beni seven kişiyi sevemedim de kalktım taa nerelerdeki kişiyi sevdim ben

evet her seyın farkındayım, dediğiniz gibi çokta korkuyorum. yanlış yapmaktanda korkuyroum. Kısmetim var mı acep benı çok mutlu edecek biri, sanmıyorum. kimseye ısınamayacağımı düşünüyorum. Kimse ile de yakınlaşmam olmadı bugune değin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…