- 13 Nisan 2007
- 33.647
- 102.523
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi facebook06
-
evet terkedecek durum bile yok, çok acizleştim işte bundan dolaı kendime olan saygım bitti. kendimi kötü biri olarak ve hep hata yapan biri olarak göüryorum, inanır mısnız o kadar çok alışmışım ki özür dilemeye yerli yersiz, en ufak şeyde sokata gecne çocuktan bile özür dileebilirim. bu denli kişiliğim yıprandı
Ne demek bu neyin özgüvensizliğini yaşıyorsun sen ??? sirkelen bence hayata bir kez geliyorsun anın tadını yaşa gercekten bende senin gibiydim ama şimdi varya hayat misssssssssssmiş ya şükürler olsun benide böyle bir dangalak alt üst etti dibe vurdum ama su üzerine çıkmam an meselesi az zaman daha...
zaten bu tür adamlar bir kadın nasıl tüketilir adlı roman yazsalar oscarı baş çekerler
aslında haklıısnız, bu bi ara biz görüşmüyorken bir kıza tutulmuş , anlatama ne kadar yasnı tuttu, iyi olmadıgını zaman istediğini söyledi, kız dönüp baksa koşacaktı peşinden. 1 yıl bekledi.
aman ben akılsız başım ahhhhhh, peşinden hep koştum ben hep vardım
Ömrüm gidiyor, belki de artık kimse ile evlenemeyeceğim, napıcam diyorum sık sık, yaşım kaç oldu, karşıma kim çıkar ki?
aslında haklıısnız, bu bi ara biz görüşmüyorken bir kıza tutulmuş , anlatama ne kadar yasnı tuttu, iyi olmadıgını zaman istediğini söyledi, kız dönüp baksa koşacaktı peşinden. 1 yıl bekledi.
aman ben akılsız başım ahhhhhh, peşinden hep koştum ben hep vardım
Ahh canim benim seni o kadar iyi anliyorumki, durumumuz biraz farkli ama hissettiklerimiz ayni.ACinin rengi dili dini yok.bende bi ask acisi cekiyorum 3 aydir atlatamadim.etrafimda kimsem kalmadi hic bisey yapasim gelmiyor,sadece agliyorum.benimki imkamsiz asla oluru olmayan bi ask.bazen insan istiyorki ayni seyleri yasayan biri olsun karsisinda saatlerce aglassak.uzulme nolur ben hep hayirlisi degilmis diye teselli ediyorum kendimi.aslinda yazacak cok seyim var ama suan telefondan yaziyorum.oyle ulasasim geldiki sana zorlada olsa telefondan yazmayi basardim:)ben akılsızlık ettiğimi kabul ediyorum. hatalar bende ama gözyaşlarıma yazık. Ama her sey düzelecek inş.
Yazılarınız için teşekkürler yalnız olmadıgımı hissediyorum iyi geliyor.
Ahh canim benim seni o kadar iyi anliyorumki, durumumuz biraz farkli ama hissettiklerimiz ayni.ACinin rengi dili dini yok.bende bi ask acisi cekiyorum 3 aydir atlatamadim.etrafimda kimsem kalmadi hic bisey yapasim gelmiyor,sadece agliyorum.benimki imkamsiz asla oluru olmayan bi ask.bazen insan istiyorki ayni seyleri yasayan biri olsun karsisinda saatlerce aglassak.uzulme nolur ben hep hayirlisi degilmis diye teselli ediyorum kendimi.aslinda yazacak cok seyim var ama suan telefondan yaziyorum.oyle ulasasim geldiki sana zorlada olsa telefondan yazmayi basardim:)
Ne anlatiyimki bitanem senden nefret ediyorum seni istemiyorum senu sevmiyorum diyen adamimi anlatayim 3 aydir agliyorym her an vazgeciyorum sonra tekrar basa sarip ariyorum ama artik gurursuz oldum onun gozunde ezik rezil bi insanim onun icin belkide.simdi yuregime tad basip aramicam.bnm olayim katakulliye geldi ne oldugunu anlamadan iliskim bitti.insanlara coj kolay guvenir ve inanirim bu da hep basima is acar..psikolojim yerle bir surekli aklimda hemde surekli ne yspiyor ne ediyor gercekten sevmiyor mu nasil bu kdr kolay unuttu.suc bende mi gercekten diye hergun dusunuyorum.ztn en son konusmamizda seviyomusun hayir sevmiyorum diyince, bnde sana hakkimi helal etmiyorum dedim.cok canim yandi bnmde yapabilcem tek sey buydu.artik inan acim o kdr cokki donsun diye dua etmeyi biraktim Allahim nolur unutayim diye dua eder oldum.herkesle dusman oldum agresif sinirli aksi nalet bu kiz oldum ciktim:)canım yanımda olmak istediğini duyunca nasıl sevındım ne kadr ,y, ,nsanlar varmış dedim. Artık kendime kendimden fayda var deyip önüme bakmanın zamnaı gelmişte geçiyor, stresten döküntüler çıktı vucudumda. ama artık paydos, ağlamayı çıkarmalıyım hayatımdan.
Canım güzel günler olur inş hayatımızda. Yazışalım bol bol. Sende anlat derdini. Saralım hepimiz yaralarımızı.
bu forum benım içimi rahatlattı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?