Surekli o kadını dusunuyorum .

Kılsaydın bu saatte bu konularda insanları beynini şişirmezdin .... Neymiş kadını aklından çıkartamıyormuş ... Ne deyim sana belliki şizofrensin takıntı hastalıgın var .... Git tedavi ol ....

Ben sakin bir insanin.
Kimsenin kalbini kirmak istemem.
Kimin ne olduğu belli bu yorumdan.
Size iyi geceler .

Helal olsun be sana bu saatte ben okudugumu anlayamiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kılsaydın bu saatte bu konularda insanları beynini şişirmezdin .... Neymiş kadını aklından çıkartamıyormuş ... Ne deyim sana belliki şizofrensin takıntı hastalıgın var .... Git tedavi ol ....

Çok dindar hanımefendi, insanları acımasızca yargılamak var mı dinde? Ya da kırıcı konuşmak? Yanlışı varsa kibarca düzeltmeye teşvik edersin. Sert üslubunla değil. Ayrıca din, iman Allah ile kul arasındadır. Kıldığı namazı sana ispatlamak zorunda değil bu arkadaş. Madem kınadın, peygamber efendimizin kınadığını yaşamadan ölmeme ile ilgili sözünü anımsa. Haydi iyi geceler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yakaladim simdi konuyu aman bosverin be kislar hayat gusel yasamak gusel arada sirada boyle enteresan seyler olabilir herkese iyi gecelerrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorumların hepsini okumadım belki benimle aynı düşünen ve siznle paylaşan biri olmuş olabilir ama bnim düşüncem vesvesedir belki... şeytan aklInızı karıştırmak için sürekli vesvese verip onu düşünmezi sağlamak istiyor olabilirr..

şu saçma sapan konuşanlara ne oluyor anlamıyorum sizene kardeşim sizemi düşmüş insanların duygularını yargılamak kız açıkladı aşık falan değilim diye hayranlık bencede zaten hoş aşık olsada kime ne size hesap mı vericek bende güzel kadınlara bakmaktan hoşlanıyorum lezbiyenmiyim bi gidin ya

Ben bunun çözümünü buldum..
Kızla bir araya gelip bir hafta gezip tozacaksınız..
Misafirliğe gideceksin onlar sana gelecek..
Sohbet muhabbet derken , kızın son zamanlarda nelerle uğraştığını nelerle ilgilendiğini falan öğrenmiş olacaksın..
Yani iki kız bir araya gelince nelerden konuşursa sizde onlardan konuşacaksınız..
Dedikodu, evlilikten , modadan, ay şu böyle yapmış şu şöyle yapmış falan derken merakınız günden güne azalacak
Aklında o kıza dair herhangi bir soru kalmayacak..

Adamın dibisin la :)

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Şu hayatta neyi kınadıysam başıma geldi. Ya senden, ya çocuğundan çıkacak bu kınadığın için. O zaman bu konuyu hatırlarsın umarım.

Bence siz takıntı yapmışsınız, kendinizi şartlandırmışsınız onu düşünmek için

Çözümü ne bilemedim :26:

Cok cana yakin hissettin bence bir seyler cekmis demek.. Belki cesaretine, belki askina sahip cikmasina...yani bunlardan etkilenmissin
Belkide onda kendini goruyorsundur
İlla diger anlam cikarilmamali

Panik yok bence.
Çok tanımadığın için aşkını, cesaretini, kuzeninin sevgilinle önceki durumunu vs kafanda büyütmüş kurup durmuşsun.
İnsan bilmediği şeyi kurar düşünür, meraklanır.
Belki şöyle normal arkadaş olsan "ayy bu muymuş" diyeceksin.
Bilinçaltına hükmeden bi'nokta var bu kızla ilgili ama aşk değil bence.
Kendini beğendirme çaban kızın kuzeniyle olan durumdan kaynaklı ispat istiyosun ben daha iyiyim bak git söyle gibi.
Diğer şeyler de bilinçaltında istediklerin; cesaret, aşk, bebek gibi hele de aynı yaştaysanız kızla ya da yakın bunları büyütürsün kafanda vay be dersin...
Kızı mucizevi görüyosun yani.
Halbuki sıradan ayşe, fatmadan, sen, benden biri işte.

bence sen ona derin bir şekilde hayranlık besliyor olabilirsin
senin için özel birisi olmuş belli,yani kadının doğmamış bebeğine patik ördüğüne göre :))

yani illa her konuya namazı abdestti karıştıracaksınız değil mi?
insanları neden kışkırtıyorsunuz?sonra bu tarz polemikler yüzünden konu kapanıyor,millet banlanıyor

ayrıca konu sahibi arkadaşın sıkıntısıyla namaz kılmamanın arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlamadım.

İlginç kendimden başka hiç bir kadına böyle hayranlık duymam yani açık söyliyim şakalamıyorum

Benimde ilk basta aklima gelen kuzeninize karsi bisey hissettiginiz oldu
Eger baska bisey yoksa hadi patik oturup gorusme istedigi normal insan iyi anlastigi kisiyle surekli beraber olmak isterde helede arkadasiniz yoksa
Ama sunu anlamadim neden onlarin sarkisini dinliyosunuz surekli belki kuzeninize karsi bisey

Sen ona farkında olmadan büyük bir hayranlık ve sevgi besliyorsun bence yoksa bu kadar onu düşünmen ve görüşmek istemenin mantıklı bir açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…