Surekli o kadını dusunuyorum .

Hahahaha bende yanlis anlamisim odum patliyor gibi anlamisim aman gecer hayatim hayranlik duymusundur keske birileride bana hayranlik duysada kuslarima patik orse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de hayranlık kendine çok yakın görmüştür insanlar böyle gördükleri kişilerle çok yakın arkadaş olmak isterler gözlerine muhteşem gelirler

İçinizde lezbiyen eğilimler de olabilir, sadece kafayı takmış da olabilirsiniz. O kişiye değil, kişinin içinde bulunduğu bir olaya da kafa yoruyor olabilirsiniz.
Konunuzla alakasız ama, lütfen ama lütfen artık eşcinsel/eşcinsel eğilimi olan bireylere "tedavi ol, doktora git, normal değilsin" gibi söylemlerde bulunmaktan vazgeçelim. Bu bir hastalık değil, yönelimdir.

Öyle mi dersiniz .
Bunu düşündüm de.
Utanirim sikilirim.
Ne bileyim her konu tamam da bu konu...

Kisinin kendi icin saglikli bi yonelim olmaz sanirim degistirilebilir durumlar varsa ustunde durulmali diye dusunuyorum nacizane dusuncem

Hahahaha bende yanlis anlamisim odum patliyor gibi anlamisim aman gecer hayatim hayranlik duymusundur keske birileride bana hayranlik duysada kuslarima patik orse

Aynı şeyi bende düşünüyordum beni de düşünen olsa da evde pasta böreği hazır tutsa belki giderim diye oğluma bir şeyler örse diye sonra konunun ciddiyetini bozarım diye sustum
Geçim dünyası napalım çoluk çocuğa karışınca yaş 30 u geçince bakış açında değişiyor yani

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katiliyorum.
Tesekkur ederim.

Öyle mi dersiniz .
Bunu düşündüm de.
Utanirim sikilirim.
Ne bileyim her konu tamam da bu konu...

utanılacak bir şey yok, burada nasıl anlattıysanız uzmana da aynı şekilde anlatacaksınız.
hatta burada yargılamalara maruz kalıyorsunuz ama uzman sizi asla yargılayamayacağı için daha da rahat olursunuz emin olun.

Kisinin kendi icin saglikli bi yonelim olmaz sanirim degistirilebilir durumlar varsa ustunde durulmali diye dusunuyorum nacizane dusuncem

Estağfurullah, düşünceniz çok mantıklı... Bunu hep söylerler aslında ama hep de şöyle bir anti-tez getirilir; insan içinde eşcinsel eğilim varsa hemcinsini istiyor demektir. İstemediğini iddia etmesi toplum baskısı yüzündendir diye..

Eşcinsel bireyler bunun doğuştan geldiğini, yönelim olmadığını savunuyorlar inatla...

Simdi yazsam bazilari ysnlis anlar ama.
Evli hamile .
Bence bunlar güzel şeyler acaba bundan mi etkilendim.
Onun dişinda birşey yok eksiklik baabindan .

Onun adına mutluluk duyabiliyosunuz farklı bir durum olsa kıskançlık olurdu herhalde ama sürekli beraber olma isteği bebeğine patik örmek hayranlıktan ve yakınlıktan öte birşey değil bence yakın olmak istiyosunuz sadece ahretlik olun daha sık vakit geçirin bu yakınlaşma isteğinizi ona da söyleyin ama ayrıntılı değil.Mesela ben seni çok seviyorum en yakın arkadaşım sensin çok önemsiyorum seni gibi ...Ne bilim benm aklıma bunlar geldi ben olsam böyle yapardım herhalde :26:

Söyleyemem ki ben.
Yani.
Öyle çok samimi değiliz ..

canım bide şöyle bi ihtimal var sevgilinle sorunların vardı böyle bir aşk yaşamıyormusun acaba ondan mı bu hayranlık :26:

Toplum baskisi herkese daha buyuk hatalar yaptirabilir onemli olan kisinin kendini iyi anlayabilmesi kendinde bir farklilik oldugunu anladiginda panikleyip sacmalamamasi karar verilmesi gerekir gercekten gecici degistirilebilir bi durummu yoksa onlenemeyecek bi durummu sozun kisasi boyle bir ikilemde kalmak istemezdim heralde

Onunla ilgili hayaller kuruyo musun?
Yanlış anlama cinsel demiyorum. Onunla gezmek, tozmak, zaman geçirmek vs gibi hayallere dalıyo musun ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onun bana hayran olmasini istiyorum sanki .
Biraz o konuda takintiliyim ben .
Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…