- 20 Şubat 2014
- 870
- 219
- 123
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hahahaha bende yanlis anlamisim odum patliyor gibi anlamisim aman gecer hayatim hayranlik duymusundur keske birileride bana hayranlik duysada kuslarima patik orse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu konuda bir uzmandan yardım alsanız daha sağlıklı olur.
bilinç altınıza attığınız bir durum belli ki , gizli bir hayranlığınız olabilir mesela hatta gizli bir düşmanlık bile.
insanlar sevmedikleri insanları çok seviyormuş gibi davranabilirler karşıt tepki oluşturabilirler.
İçinizde lezbiyen eğilimler de olabilir, sadece kafayı takmış da olabilirsiniz. O kişiye değil, kişinin içinde bulunduğu bir olaya da kafa yoruyor olabilirsiniz.
Konunuzla alakasız ama, lütfen ama lütfen artık eşcinsel/eşcinsel eğilimi olan bireylere "tedavi ol, doktora git, normal değilsin" gibi söylemlerde bulunmaktan vazgeçelim. Bu bir hastalık değil, yönelimdir.
Değil mi..
Çok üzülüyorum bende.
Ne diye oluyor bunlar anlamıyorum ki...
Hahahaha bende yanlis anlamisim odum patliyor gibi anlamisim aman gecer hayatim hayranlik duymusundur keske birileride bana hayranlik duysada kuslarima patik orse
İçinizde lezbiyen eğilimler de olabilir, sadece kafayı takmış da olabilirsiniz. O kişiye değil, kişinin içinde bulunduğu bir olaya da kafa yoruyor olabilirsiniz.
Konunuzla alakasız ama, lütfen ama lütfen artık eşcinsel/eşcinsel eğilimi olan bireylere "tedavi ol, doktora git, normal değilsin" gibi söylemlerde bulunmaktan vazgeçelim. Bu bir hastalık değil, yönelimdir.
Öyle mi dersiniz .
Bunu düşündüm de.
Utanirim sikilirim.
Ne bileyim her konu tamam da bu konu...
Bu krizi maalesef.
Tabi ki her dakika düşünmüyorum ama.
Her şeyde aklima geliyor iste..
Estağfurullah, düşünceniz çok mantıklı... Bunu hep söylerler aslında ama hep de şöyle bir anti-tez getirilir; insan içinde eşcinsel eğilim varsa hemcinsini istiyor demektir. İstemediğini iddia etmesi toplum baskısı yüzündendir diye..Kisinin kendi icin saglikli bi yonelim olmaz sanirim degistirilebilir durumlar varsa ustunde durulmali diye dusunuyorum nacizane dusuncem
Hani böyle sevgilinle buluşacağn zaman kalbin pırpır atar, heycanlanırsın ya, öyle bişey oluyo mu hiç ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdi yazsam bazilari ysnlis anlar ama.
Evli hamile .
Bence bunlar güzel şeyler acaba bundan mi etkilendim.
Onun dişinda birşey yok eksiklik baabindan .
Peki rüyalarında görüyor musun? Ya biliyorum bu sonucun çıkmasından korkuyorsun ama sanırım aşıksın kıza.:18:
Tabii ki.
Kaç saat susleniyorum :)
Onun adına mutluluk duyabiliyosunuz farklı bir durum olsa kıskançlık olurdu herhalde ama sürekli beraber olma isteği bebeğine patik örmek hayranlıktan ve yakınlıktan öte birşey değil bence yakın olmak istiyosunuz sadece ahretlik olun daha sık vakit geçirin bu yakınlaşma isteğinizi ona da söyleyin ama ayrıntılı değil.Mesela ben seni çok seviyorum en yakın arkadaşım sensin çok önemsiyorum seni gibi ...Ne bilim benm aklıma bunlar geldi ben olsam böyle yapardım herhalde :26:
Onunla ilgili hayaller kuruyo musun?
Yanlış anlama cinsel demiyorum. Onunla gezmek, tozmak, zaman geçirmek vs gibi hayallere dalıyo musun ?
Estağfurullah, düşünceniz çok mantıklı... Bunu hep söylerler aslında ama hep de şöyle bir anti-tez getirilir; insan içinde eşcinsel eğilim varsa hemcinsini istiyor demektir. İstemediğini iddia etmesi toplum baskısı yüzündendir diye..
Onunla ilgili hayaller kuruyo musun?
Yanlış anlama cinsel demiyorum. Onunla gezmek, tozmak, zaman geçirmek vs gibi hayallere dalıyo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?