- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ah keşke olsa..:) Yalnız bir şeye dikkat çekeceğim. Benim profil resmimdeki kadının vücudu çok güzel. Ben de zayıflamak istediğim için onu profil yaptım. Şimdiki profilin de bundan önceki profilinde iki güzel kadın. Bir sor kendine istersen bunu. Ha diğer yorumda başıma şunlar geldi, şöyle yaptım geçti derler demişsin. Benim de başıma geldi ama kızı zerre beğenmiyordum ben.Ama hatun çok bakımlıydı, okuyor aynı zamanda çalışıyordu. Çok sosyaldi, sevgilisiyle arası mükemmeldi bla bla. Yani ben kızın hayat tarzına bayıldığım için sosyal medyadan çok takip ederdim onu. Sonra kendimi toparlayınca onu da takip etmekten vazgeçtim.
Evet umarım yakın zamanda aşırı kıskançlığa dönüşmeden geçer canım.
Mila kunisi bana benzetirler hep bende çok begenirim ondan koydum adla onunla sevişmeyi dusunmedim.
Mobildeyim zor yaziyorum kusura bakmayin.
İnşallah. Cok can silici bir durum
Aynen canim yaa bak simdi coktan uyumus olmam lazimdi sabaha kizi okula gondericem daha bir suru isim var yirmibesi devirdinmi buyuyoruz iste napalimAynı şeyi bende düşünüyordum beni de düşünen olsa da evde pasta böreği hazır tutsa belki giderim diye oğluma bir şeyler örse diye sonra konunun ciddiyetini bozarım diye sustum
Geçim dünyası napalım çoluk çocuğa karışınca yaş 30 u geçince bakış açında değişiyor yani
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yook canım cinsel anlamda demedim zaten yüzünden bahsediyordum.:) Güzel kadın allah varOlur mu ya ama bence bir psikologa git onlar daha iyi yönlendirirler seni.
Bence de ...Empati kurdum da aman Allah korusun ben deli gömleği giyerdim garanti
Biter biter rahat olll
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah . çok sagolun hepiniz..
Bacım git abdest al namaz kıl krndini Allaha ver ... Şu konuşulan konulara bak ya Rabbiö akıl fikir versin inşallah..,
:) geçeceeeekk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ceylin bi seyler yaziyim diye girdim butun uykum kacti nolucak simdi ;(yazik garibim kociste burda oturuyo haaha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de kacti.
:26
Kilmadigimi nerden biliyorsunuz acaba ?
Allah korusun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?