Surekli o kadını dusunuyorum .

Ruh ikizi diyemem ama .
Yakin hissediyorum sanki kendime..

Hii bir de kuzen olayı var. Tamam o zaman ya normal bir takıntı bu. Hani kız beni güzel, alımlı bulsun ki sevgilimin beni hak ettiğini düşünsün. Kuzeninden üstün görsün beni olayı. Bir de burcunu çook merak ettim ceylin senin?

Evet mevzu çözüme bağlandı sanki :) sadece takıntı endeşelenecek birşey yok rahat ol tatlım zamanla geçer aşkına odaklan sen bence sevgilinle daha fazla vakit geçir aklından çıkaar gder o zaman <3

Değil mi değişik farklı bir çekim yoksa ki yok gibi görünüyor lezbiyenlik yok yani o anlama yöneltmemek lazım

bence de lezbiyenlik değil gibi görünüyor ama bi yandan da çok ilginç geliyor.
ya aynası, ya takıntı, ya hayranlık vb...

Aynen yaa herkese nasip olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle...

Ceylin... Bazen bende bir kaç hemcinsimi sürekli olarak stalklıyorum.
Hatta bazen ilk işim bu bir kaç hem cinsimin twitterda yazdıklarına bakmak, instagramdaki fotoğraflarını incelemek vs. oluyor.
O kişilerin twitterda yazdıklarını hayranlıkla okuyorum, fotoğraflarına eğlenerek bakıyorum falan. Önce seninde durumunu böyle bir beğeni sandım.
Sonra... Tüm yorumlarını okuyunca içinde eşcinsel bir yönelim olabileceğini düşündüm. Ama olmayadabilir. Böyle konularda psikologtan yardım alma düşüncesi beni üzüyor.
Eşcinsellik bir hastalık değildir, bir psikolojik bozuklukta değildir. Bir şeyi sevdiğin zaman bunun rengine, yaşına, diline bakmadığın gibi cinsiyetine de bakmazsın. Bu da bir sevgidir, bu da bir aşktır. Öncelikle böyle düşünmelisin. Ama... Şöyle de bir durum var ki içinde bulunduğun durumun belirsizliği seni üzmüş. Kendinden şüphe ediyorsun, emin değilsin. Emin olsan için rahatlar, ancak belirsizlik çok kötü bir şey, haklısın.
Belki sadece bu belirsizliği çözmek adına şu anda psikolojik yardım almak mantıklı olabilir. Böyle bir yönelimin varsa bunu değiştirmek için değil de, var olup olmadığına emin olmak için...

Son düzenleme:
Ruh ikizi diyemem ama .
Yakin hissediyorum sanki kendime..

Ona dürüstçe bu duygulardan bahsetmeye cesaretin olsa ne güzel olrdu. O da dökülürdü. Ama eğer öyle bişey yaparsan konunun lezbiyenlk olmadığıyla ilgili ikna et ki kaçmasn senden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet mevzu çözüme bağlandı sanki :) sadece takıntı endeşelenecek birşey yok rahat ol tatlım zamanla geçer aşkına odaklan sen bence sevgilinle daha fazla vakit geçir aklından çıkaar gder o zaman <3

Sevgilim kuzenimle eşini tanistirmis .
Hep onlarla ilgili sorular soruyorum ona da...

Merhaba öncelikle. Es cinsel olduğumu sanmıyorum hatta eminim. İnsan bilir bunu bence . sevgilimi çok seviyorum. Eğer tercih yapsam tabii ki onu secerim. Ama bu derece onu dusunmem canimi dikti benim. Konuyu açarken bende de oluyordu şöyleyaptim ggeçti turu yorumlar bekliyordum avikcasi. Bu yorumlarda korkuttu beni...

Sevgilim kuzenimle eşini tanistirmis .
Hep onlarla ilgili sorular soruyorum ona da...

Başlarda demişsin ya kıyafet alırken bile beğenir mi diye düşünüyorum diye orda da seni beğenmesini istemişsin sanki hani kendini ispat etme açısından.Sevgiline fazla soru sorarsan onun da aklına şüphe girebilir.Sen kuzenin için abi diyebilirsin ama sevgilin öyle düşünmiyibilir çok soru sorarsan :26:

Sanmıyorum.
Sevgilim bilir beni o kkonularda düşünmez öyle seyler
Dediğimiz gibi sanki kendimi ispat etmeye calisiyorum o kişiye..

Sanmıyorum :)
Şems ve mevlana ya nasip olan bir şeref bana nazil olsun :)

Ah keşke olsa..:) Yalnız bir şeye dikkat çekeceğim. Benim profil resmimdeki kadının vücudu çok güzel. Ben de zayıflamak istediğim için onu profil yaptım. Şimdiki profilin de bundan önceki profilinde iki güzel kadın. Bir sor kendine istersen bunu. Ha diğer yorumda başıma şunlar geldi, şöyle yaptım geçti derler demişsin. Benim de başıma geldi ama kızı zerre beğenmiyordum ben. Ama hatun çok bakımlıydı, okuyor aynı zamanda çalışıyordu. Çok sosyaldi, sevgilisiyle arası mükemmeldi bla bla. Yani ben kızın hayat tarzına bayıldığım için sosyal medyadan çok takip ederdim onu. Sonra kendimi toparlayınca onu da takip etmekten vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…