- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
İlk başta onu bu amaçla kullanmak için ona kendini beğendirmeye çalışmışsın. Sonrasında da kızı sevmişsin ve o çabana artı olarak hayranlık-yakınlık eklenmiş o zaman.
Kızı ruh ikizin gibi görüyo musun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hii bir de kuzen olayı var. Tamam o zaman ya normal bir takıntı bu.Hani kız beni güzel, alımlı bulsun ki sevgilimin beni hak ettiğini düşünsün. Kuzeninden üstün görsün beni olayı. Bir de burcunu çook merak ettim ceylin senin?
Değil mi değişik farklı bir çekim yoksa ki yok gibi görünüyor lezbiyenlik yok yani o anlama yöneltmemek lazım
Aynen yaa herkese nasip olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatta kızın burcunu da merak ettim desem :18:
Ruh ikizi diyemem ama .
Yakin hissediyorum sanki kendime..
Evet mevzu çözüme bağlandı sanki :) sadece takıntı endeşelenecek birşey yokrahat ol tatlım zamanla geçer aşkına odaklan sen bence sevgilinle daha fazla vakit geçir aklından çıkaar gder o zaman <3
Bilmiyorum ki...
Ceylin... Bazen bende bir kaç hemcinsimi sürekli olarak stalklıyorum.
Hatta bazen ilk işim bu bir kaç hem cinsimin twitterda yazdıklarına bakmak, instagramdaki fotoğraflarını incelemek vs. oluyor.
O kişilerin twitterda yazdıklarını hayranlıkla okuyorum, fotoğraflarına eğlenerek bakıyorum falan. Önce seninde durumunu böyle bir beğeni sandım.
Sonra... Tüm yorumlarını okuyunca içinde eşcinsel bir yönelim olabileceğini düşündüm. Ama olmayadabilir. Böyle konularda psikologtan yardım alma düşüncesi beni üzüyor.
Eşcinsellik bir hastalık değildir, bir psikolojik bozuklukta değildir. Bir şeyi sevdiğin zaman bunun rengine, yaşına, diline bakmadığın gibi cinsiyetine de bakmazsın. Bu da bir sevgidir, bu da bir aşktır. Öncelikle böyle düşünmelisin. Ama... Şöyle de bir durum var ki içinde bulunduğun durumun belirsizliği seni üzmüş. Kendinden şüphe ediyorsun, emin değilsin. Emin olsan için rahatlar, ancak belirsizlik çok kötü bir şey, haklısın.
Belki sadece bu belirsizliği çözmek adına şu anda psikolojik yardım almak mantıklı olabilir. Böyle bir yönelimin varsa bunu değiştirmek için değil de, var olup olmadığına emin olmak için...
Başak olabilir. Bir yerde okumuştum tüm burçlar arasında en iyi anlaşan iki burç başak ve oğlaktır yazıyordu...Şu mevlana ile şems olayı olabilir belki.
Başak olabilir. Bir yerde okumuştum tüm burçlar arasında en iyi anlaşan iki burç başak ve oğlaktır yazıyordu...Şu mevlana ile şems olayı olabilir belki.
Sevgilim kuzenimle eşini tanistirmis .
Hep onlarla ilgili sorular soruyorum ona da...
Başlarda demişsin ya kıyafet alırken bile beğenir mi diye düşünüyorum diye orda da seni beğenmesini istemişsin sanki hani kendini ispat etme açısından.Sevgiline fazla soru sorarsan onun da aklına şüphe girebilir.Sen kuzenin için abi diyebilirsin ama sevgilin öyle düşünmiyibilir çok soru sorarsan :26:
Sanmıyorum :)
Şems ve mevlana ya nasip olan bir şeref bana nazil olsun :)
Ben oglak burcuyum ama basaklarla pek anlasamiyorum genelde akrep lerle iyi anlasirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanmıyorum.
Sevgilim bilir beni o kkonularda düşünmez öyle seyler
Dediğimiz gibi sanki kendimi ispat etmeye calisiyorum o kişiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?