- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
canım bide şöyle bi ihtimal var sevgilinle sorunların vardı böyle bir aşk yaşamıyormusun acaba ondan mı bu hayranlık :26:
Ruyalarim da evden kacip sevgilimle evlendigimi görüyorum hep.
Yoksa onu hic görmedim..
Bence arkadaş yanlış anladısevgilinle buluşurken heyecanlanıyo musun die anladı
Onun bana hayran olmasini istiyorum sanki .
Biraz o konuda takintiliyim ben .
Bilmiyorum
Ceylinim, gerçekten mükemmel bir gün geçirme şansın olsa ve erkek arkadaşın ile bu kadın arasında seçim yapman gerekse, kimi seçerdin?Onun bana hayran olmasini istiyorum sanki .
Biraz o konuda takintiliyim ben .
Bilmiyorum
canım bide şöyle bi ihtimal var sevgilinle sorunların vardı böyle bir aşk yaşamıyormusun acaba ondan mı bu hayranlık :26:
Ben de bana hayran olunmasını isterim ama seninki farklı bayaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yaa hatun kıyafet alırken bile onun beğenmesini önemseyerek aldığına göre, senin bahsettiğn kadar masumane bişi değil bu :/
Ceylinim, gerçekten mükemmel bir gün geçirme şansın olsa ve erkek arkadaşın ile bu kadın arasında seçim yapman gerekse, kimi seçerdin?
Bu güne her şeyi dahil ederek cevap vermeni rica ediyorum. Gezmek, eğlenmek, film izlemek, içmek, sevişmek aklına ne gelirse.
Cinsel anlamda bir yakınlık düşünmemiş hiç o anlamda hiç etkilenmediğini söylüyor takıntı hayranlık vs. ama bence o tür bir şey değil
AA bak bu düşündürücü. Önceki konularından huzursuz bir ev ortamın olduğunu biliyorum. Kız da bunu yapmış kaçmış sevgilisine, zorluklarla boğuşmuş falan. Belki de bu yüzden içten bir yakınlık duyuyorsundur. Ya mesela ben de bir şey alırken yakın arkadaşıma da yakışır bu diye düşünüyorum. Ama yukarıdaki yorumunda da onunla buluşurken bir sürü süslendiğini yazmışsın. Bence şöyle bir şey olmuş. Kızın karakterinden, yaptıklarından etkilenmişsin hayranlık olarak başlayıp aşka dönüşmüş.
Ben sevgilime susleniyorum yanlis anlamisim.
Bir de o kizin kuzeni benim sevgilinineski sevgilisi .
Bunu yazmayacaktim ama .
Bunu da cçok takiyorum.
Ben de cinsel anlamda olduğunu düşünmedim zaten de, öyle hayranlık da değil gibi. Hemcinsler arası aşk olabilr, lezbiyenlik demiyorum.
Mevlana ile Şems gibi. Öyle bişeyse cidden ama cidden çok şanslı bu kız :)
Tereddütsüz bu cevabı verebildiğine göre diğer ihtimali tamamen çıkarabiliriz. Demek ki sadece takıntı olmuş. Bunu da kolaylıkla aşabilirsin. Onunla daha fazla görüşsen, muhabbet etsen işe yarar diye düşünüyorum. Belki gizemli bir havası vardır senin gözünde ve gerekli olan şey bunu ortadan kaldırmaktır canım.Tabii ki sevgilim.
Benim bu kadina cinsel anlamda bir isteğim yok.
Ama sanki kiskaniyorum, bilmiyorum.
benim de aklıma bu gelmişti :) öyleyse çok güzel...
Ya boşver sevgilinin geçmişindekileri canm yaa. Belki de bunu çok taktıpın içindir. Sana hayran olsun ki, gidip eski sevgiliye seni ballandıra ballandıra anlatması içindir belki ?
benim de aklıma bu gelmişti :) öyleyse çok güzel...
Tereddütsüz bu cevabı verebildiğine göre diğer ihtimali tamamen çıkarabiliriz. Demek ki sadece takıntı olmuş. Bunu da kolaylıkla aşabilirsin. Onunla daha fazla görüşsen, muhabbet etsen işe yarar diye düşünüyorum. Belki gizemli bir havası vardır senin gözünde ve gerekli olan şey bunu ortadan kaldırmaktır canım.
Bunu dusundugumden basladi herşey sanki.
Ben biraz takintili bir insanim.
Ufacik şeyleri bile aylarca takabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?