Merhaba kızlar. 2 senelik evliyim 10 aylık kızım var. KV ile altlı üstlü oturuyoruz . Üniversiteye hazırlanan bi Görümcem var. Kendisiyle akşamdan akşama 1-2 saat karsılasıyoruz. Mesela bi akşam çok iyi gülüp eğlenip şakalaşırken hiçbişey yokken ertesi akşam beni gördüğünde sürekli laf sokmalar, surat asmalar değişik laflar. Bariz gözünün ucuyla bakıyo bana nefret edermiş gibi. Mesela yemek yiycez yanlıslıkla sofraya fazladan çatal getirmişim ' bu ne, bu fazla değil mi " . İlla bi laf söylüyor herşeye üstüne basa basa . Eşimin babası 'yumurtanız yoksa dolaptan al kızım ' dedi . Bende var sağol baba dedim. Görümce atladı baba sabah bizde kahvaltı yapıyooz birazda bize kalsın varmış onlarda işte ' dedi. Zaten almayacakken bu neyin lafı ki ? Ve alsam alsam en fazla 2 yumurta. 1 kova yumurtaları var. Özellkle 2 gündür böyle sürekli bişeylere laf söyleyim derdinde . Bunlar en basit örnekler kızlar. ondan önceki günlerde iyiydik mesela gırgır şamata. Ama sürekli değişiyor tavırları Bazen de beni koruyor . Benimde ağzım pek laf yapmaz çok sessiz biriyim. Ve aşırı hassas biriyim yapılan şakaya bile alınıyorum. Ama genede belli etmiyorum o konuşmasada ben onunla konusmaya calısıyorum küslük olmasın diye. Ben arkadaş gibi olmaya calısıyorum birbirimize laf sokarak ömür mü geçer? İnanın gündüz bile stresinden kurtulamıyorum . Çok hassas biriyim en ufak lafı takıyorum evliliğimi bile çok etkiliyor onun bi laf sokması. Ben bi ömür bunun tavırlarını mı çekicem diye düşünüyorum Kaldıramıyorum yani .Şimdi kızlar sizce ben farkında olmadan bi hata felan mı yapıyorum yada o neden bu tavırları alıyor olabilir ve Asıl sorum ben nasıl davranmalıyım sizce? Artık bende şasırdım bi gün iyi bi gün kötü..