- Konu Sahibi poyraz4747
-
bn eşimi 1 aylık tanırken evlenmeye karar vermek .(atanma mevzularından ) o bir ay çok güzeldi güzece konuşuyor eğleniyorduk ama ne zaman nikah oldu aynı eve geldik her şey o kadar sıkmaya başladı ki.... evliliğimizin ilk ayında evde bireysel takılmaya başladık çünkü eşim sürekli internetten dizi izliyor adeta ben yokmuşum gibi davranıyordu. dedim ki evliliğe adaptasyon süreci ondan . 2. ay oldu durum biraz düzeldi ama gene de sıkıcı gidiyordu her şey... 3 4 5 6 7 derken şuan 8 aylık evliyiz ve ben artık çok sıkılıyorum . çünkü eşim polis eşi polis olanlar varsa bilir 12 /24 çalışıyor yani 12 saat çalışıyor 24 saat istirahatta.... ama sağolsun benim sevgili kocam o 24 saatlik istirahatın rahat 12 saatini uyuyarak geçiriyor.. ben çevresi tarafından eğlenceli görülen hareketli biriyim ....o uyanıkken de yaptığımız tek şey o pc de oyun oynar ben yanına oturup tv izlerim ve ben anlatırsam dinler sağolsun... son bir aydır kafasını yastıktan kaldırmıyor ve uyuma saatlerini öle bir hale getirdi ki mesela akşam 9 da yatıyo ben gece 11 12 gibi yanına gidiyorum sabah gözümü açıyorum ki adam yok soruyorum sabaha karşı uyandım dio yani o yatak hiç soğumuyo o kalkıyo ben yatıyorum ben kalkıyorum o yatıyor... ben de öğretmenim düzenim belli gece 12 sabah 7 ama eşim şekerlemelerini bile 4 5 saat kadar yapıyo .... artık her şeyi bireysel yapmaya başladım ...tek başıma yemek yiyorum dışarı çıkmama da çok izin vermediği için evde şuursuzca dolaşıyorum... ilk başta olabiir gözüyle bakıyor insan da kocamla konuşamıyor olmaktan daha doğrusu kocamın sıkıcı bir adam oluşu kendini bazen salonda bir mobilya olarak görmekten çok sıkıldım -bunaldım bazen hırsımdan kendimi duvarlara çarpasım geliyorrr ....ki kışın salonda yatıyoduk soba var die ne lamba açtırıyodu ne tv'nin sesini .... öyle mal mal duvarlara vs bakıyodum saatlerce... biri bi akıl versin ne edeyim ben çıldırmak üzereyim .....
bn eşimi 1 aylık tanırken evlenmeye karar vermek .(atanma mevzularından ) o bir ay çok güzeldi güzece konuşuyor eğleniyorduk ama ne zaman nikah oldu aynı eve geldik her şey o kadar sıkmaya başladı ki.... evliliğimizin ilk ayında evde bireysel takılmaya başladık çünkü eşim sürekli internetten dizi izliyor adeta ben yokmuşum gibi davranıyordu. dedim ki evliliğe adaptasyon süreci ondan . 2. ay oldu durum biraz düzeldi ama gene de sıkıcı gidiyordu her şey... 3 4 5 6 7 derken şuan 8 aylık evliyiz ve ben artık çok sıkılıyorum . çünkü eşim polis eşi polis olanlar varsa bilir 12 /24 çalışıyor yani 12 saat çalışıyor 24 saat istirahatta.... ama sağolsun benim sevgili kocam o 24 saatlik istirahatın rahat 12 saatini uyuyarak geçiriyor.. ben çevresi tarafından eğlenceli görülen hareketli biriyim ....o uyanıkken de yaptığımız tek şey o pc de oyun oynar ben yanına oturup tv izlerim ve ben anlatırsam dinler sağolsun... son bir aydır kafasını yastıktan kaldırmıyor ve uyuma saatlerini öle bir hale getirdi ki mesela akşam 9 da yatıyo ben gece 11 12 gibi yanına gidiyorum sabah gözümü açıyorum ki adam yok soruyorum sabaha karşı uyandım dio yani o yatak hiç soğumuyo o kalkıyo ben yatıyorum ben kalkıyorum o yatıyor... ben de öğretmenim düzenim belli gece 12 sabah 7 ama eşim şekerlemelerini bile 4 5 saat kadar yapıyo .... artık her şeyi bireysel yapmaya başladım ...tek başıma yemek yiyorum dışarı çıkmama da çok izin vermediği için evde şuursuzca dolaşıyorum... ilk başta olabiir gözüyle bakıyor insan da kocamla konuşamıyor olmaktan daha doğrusu kocamın sıkıcı bir adam oluşu kendini bazen salonda bir mobilya olarak görmekten çok sıkıldım -bunaldım bazen hırsımdan kendimi duvarlara çarpasım geliyorrr ....ki kışın salonda yatıyoduk soba var die ne lamba açtırıyodu ne tv'nin sesini .... öyle mal mal duvarlara vs bakıyodum saatlerce... biri bi akıl versin ne edeyim ben çıldırmak üzereyim .....
bizim de ilk evlilik yıl dönümümüz yaklaştı, ama bnm adam hâlâ uyuyor. kış uykusu desem değil.
aslına bakarsanız bizim evlilik öncesi 5 yıla yakın bir ilişki dönemimiz oldu. yani bile bile lades dedim. ve şu anda tahammül etmekte zorlandığımı hissediyorum bazen.
bir insanın uyku eşiği olur arkadaş, hani o süre dolunca istese de uyuyamaz, hah işte o benm adamda yok!!! adamı bırak mütemadiyen uyusun!
ayda 1 ilişkimiz oluyo zaten, yorgunluğu baş ağrısı bitmez hiç, o yüzden yastığa 5 kala mortingen ştrayze!
beni soldan soldan şeytan dürtmeye başladı, boşanmak, pişman olmak, alternatifler geliştirmek gibi, benim herif uyuyadursun!!!
Böyle şeyleri okudukça inanın çıldırmamak için zor tutuyorum kendini. Niye böyle oluyor, bunların amacı ne ben anlamıyorum. En başta her şey iyi, güzel ya sonra? Değişen şey ne? Tamam bir arada yaşamak çok farklıdır eminim. Sorumluluklar ağırlaşıyor buna da eyvallah. Ama bunlar niye sadece erkekler için oluyor ona anlam veremiyorum. Biz kadınlar niye hala özverili oluyoruz, çırpınıp duruyoruz? Bazen öyle anlar geliyorki her şeyi yakıp yıkacaksın gibi geliyor. Bir kere geliyosun şu dünyaya ve çekilenlere bak. Ne diyim herkes Allah yardımcısı olsunn..
Benim sevgilimde aynı böyle. Dışarda gezmeyi, eğlenmeyi sevmez. Ben onsuz gitmeye kalksam olay çıkarır istemez, ama benimle de gelmez. Tek düze bir yaşantısı var. Sıkıcı bulduğum bir hayatı var. Çok uyur. Ama seviyorum katlanıyorum. Sanırım ilerde evlenirsek bizimde sonumuz böyle olacak. O yüzden bir korktum şimdi. :18:
Ben de onu diyorum ya zaten bir tek onlara değil sorumluluk işte..sorumluluk ???en çok kadın düşünüp dertlenip uğraşmıyor mu???
benim ki de öyle kuzum uyku düzeni düzensiz yada çok uyuyan birine ayak uydurmak deli ediyor insanı,ben çok denedim neler yaptım neler bilemezsin ,hatta bende bir ara ona uyup tavuk gibi uyudum hasta oldum resmen kabuslar çöktü.uyku saati geldiğinde zevk aldığı bişeye yönlendiriyorum artık bilgisayar mesela uykusu kaçıncaya kadar oyalanıyor kontrol ediyom arada ne yapıyor diye :) ama işi bitiyor bi saat içinde gözler yine kan çanağı uyuyacak bizim ki, hayır bide beni kullanıyor televizyon seyrederken göğsüne yaslanayıp istiyor aman ne güzel romantik romantik televizyon izliyoruz diyorum,kafamı bi çevriyom bizim ki uyuyor oturduğu yerde çaktırmadan :) pes ettim bende napiyim...bn eşimi 1 aylık tanırken evlenmeye karar vermek .(atanma mevzularından ) o bir ay çok güzeldi güzece konuşuyor eğleniyorduk ama ne zaman nikah oldu aynı eve geldik her şey o kadar sıkmaya başladı ki.... evliliğimizin ilk ayında evde bireysel takılmaya başladık çünkü eşim sürekli internetten dizi izliyor adeta ben yokmuşum gibi davranıyordu. dedim ki evliliğe adaptasyon süreci ondan . 2. ay oldu durum biraz düzeldi ama gene de sıkıcı gidiyordu her şey... 3 4 5 6 7 derken şuan 8 aylık evliyiz ve ben artık çok sıkılıyorum . çünkü eşim polis eşi polis olanlar varsa bilir 12 /24 çalışıyor yani 12 saat çalışıyor 24 saat istirahatta.... ama sağolsun benim sevgili kocam o 24 saatlik istirahatın rahat 12 saatini uyuyarak geçiriyor.. ben çevresi tarafından eğlenceli görülen hareketli biriyim ....o uyanıkken de yaptığımız tek şey o pc de oyun oynar ben yanına oturup tv izlerim ve ben anlatırsam dinler sağolsun... son bir aydır kafasını yastıktan kaldırmıyor ve uyuma saatlerini öle bir hale getirdi ki mesela akşam 9 da yatıyo ben gece 11 12 gibi yanına gidiyorum sabah gözümü açıyorum ki adam yok soruyorum sabaha karşı uyandım dio yani o yatak hiç soğumuyo o kalkıyo ben yatıyorum ben kalkıyorum o yatıyor... ben de öğretmenim düzenim belli gece 12 sabah 7 ama eşim şekerlemelerini bile 4 5 saat kadar yapıyo .... artık her şeyi bireysel yapmaya başladım ...tek başıma yemek yiyorum dışarı çıkmama da çok izin vermediği için evde şuursuzca dolaşıyorum... ilk başta olabiir gözüyle bakıyor insan da kocamla konuşamıyor olmaktan daha doğrusu kocamın sıkıcı bir adam oluşu kendini bazen salonda bir mobilya olarak görmekten çok sıkıldım -bunaldım bazen hırsımdan kendimi duvarlara çarpasım geliyorrr ....ki kışın salonda yatıyoduk soba var die ne lamba açtırıyodu ne tv'nin sesini .... öyle mal mal duvarlara vs bakıyodum saatlerce... biri bi akıl versin ne edeyim ben çıldırmak üzereyim .....
bok gıbı bı ılıskı oldu ama alıskanlıklarda var tabı vazgecemıomda sankı ben bırakırsam ıyıce yapayanlız kalacak uyuya uyuya olecekmıs gıbı gelıo salak adam kıymet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?