Çok geçmiş olsun, gariptir ama çok şükür ki tahlilleri iyibende yazın aynı durumdaydım kafam kalkmıyordu uykudan meger insülin direnci + b12 eksikliği + d vitamini eksikliği varmış.. mükemmel kombo.. iğne verdi doktor.. hemen toparladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, gariptir ama çok şükür ki tahlilleri iyibende yazın aynı durumdaydım kafam kalkmıyordu uykudan meger insülin direnci + b12 eksikliği + d vitamini eksikliği varmış.. mükemmel kombo.. iğne verdi doktor.. hemen toparladım
Haftasonu da aynı
Evet öyle, eminim artık. Yorgunluktan değil alışkanlıktan uyuyor ama ben de bir Gıda arıyorum işte , enerji verecekBende evlendiğimiz ilk aylarda öyleydim. İşe git gel ev işi falan yoruluyordum. Ama sonradan düzeldi. Değerleri normal, tatilde bile böyleyse bu alışkanlık bence. Yani yorgun olmadığında da uyuyor diyorsunuz
Çok sevindim, inşallah benim ki de öyle olur. Kendisi de rahatsız bu durumdan ama yine de devam uyumayaBu tamamem psikolojik bi durum yakin bi dönem bizde de oldu tabi bizimkinin isi rahat yorulsa kurtulurmuydu bu durumdan bilmiyorum ama 8 dediginiz zaman adam uyuyordu yaklasik 3-4 ay bu sorunla yasadik sonra kendini gec yatmaya zorladi 1 - 2 hafta surmedi kendine geldi bazi gunler sabah 5-45 de uyansa bile o gunun aksami bile 12-30 dan once yatmaz hic darisi size inşallah
Karbonhidrat kan şekerini hızlı yükselteceği için ben de akşam yemeğini protein ağırlıklı hazırlıyorum ama işe yaramadı. Limonlu suyu deneyeceğimLimonlu su beni zıpkın gibi yapıyor, gözlerimi açıyor.
Elma da uyku açar.
Bir de akşam yemek yemezsem hiç uykum gelmiyor. Salata ve protein harici şey yedirmeyin akşamları.
Sinemaya gidiyoruz, puzzle, eğitici oyunlar ... yine de uyuyorEşiniz yine iyi bile çalışıyor benim eşimin çalışma saati bir tık fazla sizinkine göre. Uykuyu çok sevmez ama miskinligi sever. Biz ortak paylaşım alanları bulduk kendimize. Çok sevdiğimiz diziler, birlikte kendimizi geliştirmek adına çalıştığımız zaman araliklarimiz, ilgilendiğimiz evcil hayvanlarimiz var. Tabi bunlar görev gibi değil ama zevk aldığımız şeyler. Akşam birlikte bunları yapıyoruz, yaparken sohbet ediyoruz derken hiç uykunun lafı olmuyor. 12 de yatar, 6.30 da kalkarız :)
O zaman tamamen karakteristik bir durum. Uykuyu seven tanıdıklarım var, ne yaptılarsa değişmediler. Umarım eşiniz bir yolunu bulur.Sinemaya gidiyoruz, puzzle, eğitici oyunlar ... yine de uyuyor
Fotodaki siz misiniz ?Benim kocamda uykuyu seviyor ve saniyesinde uyur ne büyük lüksyemek yeriz o biraz kestirir 9 gibi uyandırırım çay yapmış olurum gayet normal seyler dert edicek birsey yok ben kendim diyorum hatta hadi kestir sonra cay icek
![]()
UmarıııımmO zaman tamamen karakteristik bir durum. Uykuyu seven tanıdıklarım var, ne yaptılarsa değişmediler. Umarım eşiniz bir yolunu bulur.
Haftasonu daaaa aynııııııııııııııııııHafta sonu izleyin dizi film konu sahibi.
Beden işi yapıyorsa daha çok yoruluyordur.
Sizde çalışmaya başlayın durum dengelenirHaftasonu daaaa aynıııııııııııııııııı
Ben onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Kendi bi şeyler yapması lazım. Yatmasın mesela oturun yanyana. Otururken de uyur mu?Evet öyle, eminim artık. Yorgunluktan değil alışkanlıktan uyuyor ama ben de bir Gıda arıyorum işte , enerji verecek