Sürekli uyuyan eşim...

bende yazın aynı durumdaydım kafam kalkmıyordu uykudan meger insülin direnci + b12 eksikliği + d vitamini eksikliği varmış.. mükemmel kombo.. iğne verdi doktor.. hemen toparladım
Çok geçmiş olsun, gariptir ama çok şükür ki tahlilleri iyi

Haftasonu da aynı

Eğer didikleyip duruyorsanız dinlenemiyor olabilir.
Cuma akşamından yatsin, uyusun, cumartesi sabah istediği saatte kalksın, güzel bir kahvaltı, çıkın dışarıya.
Dışarıda da uyuyacak değil.

Takviye edici Gıda, dinç tutan bir vitamin takviyesi , ilaç vs. var mı bildiğiniz arkadaşlar ?

Bende evlendiğimiz ilk aylarda öyleydim. İşe git gel ev işi falan yoruluyordum. Ama sonradan düzeldi. Değerleri normal, tatilde bile böyleyse bu alışkanlık bence. Yani yorgun olmadığında da uyuyor diyorsunuz

Bende evlendiğimiz ilk aylarda öyleydim. İşe git gel ev işi falan yoruluyordum. Ama sonradan düzeldi. Değerleri normal, tatilde bile böyleyse bu alışkanlık bence. Yani yorgun olmadığında da uyuyor diyorsunuz
Evet öyle, eminim artık. Yorgunluktan değil alışkanlıktan uyuyor ama ben de bir Gıda arıyorum işte , enerji verecek

Bu tamamem psikolojik bi durum yakin bi dönem bizde de oldu tabi bizimkinin isi rahat yorulsa kurtulurmuydu bu durumdan bilmiyorum ama 8 dediginiz zaman adam uyuyordu yaklasik 3-4 ay bu sorunla yasadik sonra kendini gec yatmaya zorladi 1 - 2 hafta surmedi kendine geldi bazi gunler sabah 5-45 de uyansa bile o gunun aksami bile 12-30 dan once yatmaz hic darisi size inşallah

Limonlu su beni zıpkın gibi yapıyor, gözlerimi açıyor.

Elma da uyku açar.

Bir de akşam yemek yemezsem hiç uykum gelmiyor. Salata ve protein harici şey yedirmeyin akşamları.

Bu tamamem psikolojik bi durum yakin bi dönem bizde de oldu tabi bizimkinin isi rahat yorulsa kurtulurmuydu bu durumdan bilmiyorum ama 8 dediginiz zaman adam uyuyordu yaklasik 3-4 ay bu sorunla yasadik sonra kendini gec yatmaya zorladi 1 - 2 hafta surmedi kendine geldi bazi gunler sabah 5-45 de uyansa bile o gunun aksami bile 12-30 dan once yatmaz hic darisi size inşallah
Çok sevindim, inşallah benim ki de öyle olur. Kendisi de rahatsız bu durumdan ama yine de devam uyumaya

Aslinda 9 6 calisma saatleri olarak iyi. Benim esime 9 6 ben 9 5 calisiyorum. Bizde tek cozumu isigi acik tutmak. Eger isik kapaliysa film izlerken falan benim cok uykum geliyor. Isigi acik birakip oturuyoruz odada sohbet edeceksek minik bi mum falan yakiyoruz

Limonlu su beni zıpkın gibi yapıyor, gözlerimi açıyor.

Elma da uyku açar.

Bir de akşam yemek yemezsem hiç uykum gelmiyor. Salata ve protein harici şey yedirmeyin akşamları.
Karbonhidrat kan şekerini hızlı yükselteceği için ben de akşam yemeğini protein ağırlıklı hazırlıyorum ama işe yaramadı. Limonlu suyu deneyeceğim 🙏🏻

Eşiniz yine iyi bile çalışıyor benim eşimin çalışma saati bir tık fazla sizinkine göre. Uykuyu çok sevmez ama miskinligi sever. Biz ortak paylaşım alanları bulduk kendimize. Çok sevdiğimiz diziler, birlikte kendimizi geliştirmek adına çalıştığımız zaman araliklarimiz, ilgilendiğimiz evcil hayvanlarimiz var. Tabi bunlar görev gibi değil ama zevk aldığımız şeyler. Akşam birlikte bunları yapıyoruz, yaparken sohbet ediyoruz derken hiç uykunun lafı olmuyor. 12 de yatar, 6.30 da kalkarız :)

Eşiniz yine iyi bile çalışıyor benim eşimin çalışma saati bir tık fazla sizinkine göre. Uykuyu çok sevmez ama miskinligi sever. Biz ortak paylaşım alanları bulduk kendimize. Çok sevdiğimiz diziler, birlikte kendimizi geliştirmek adına çalıştığımız zaman araliklarimiz, ilgilendiğimiz evcil hayvanlarimiz var. Tabi bunlar görev gibi değil ama zevk aldığımız şeyler. Akşam birlikte bunları yapıyoruz, yaparken sohbet ediyoruz derken hiç uykunun lafı olmuyor. 12 de yatar, 6.30 da kalkarız :)
Sinemaya gidiyoruz, puzzle, eğitici oyunlar ... yine de uyuyor

Hafta sonu izleyin dizi film konu sahibi.
Beden işi yapıyorsa daha çok yoruluyordur.

Ay okudukça darlanıyorum. Bir keresinde bana bir filmi izlememiz için çok ısrar etti. Çok sevdiği ve uzun zamandır beklediği bir film. Ben filmi beğenmesem de izledim. Dedim ki heves etmiş ortak bir aktivite olsun. Başımı bir çevirmemle ne göreyim. UYUYOR.
Kendime dedim ki yok kızım sen bu vakayla yarışamazsın :KK14: :KK69:

Back
X