Sürekli uyuyan eşim...

Hafta içi uyuması değil de hafta sonuda uyuyorsa sıkıntı :D
Bazı insanlar dirençli olamıyor yorgunluğa.
Şöyle yapsanız mesela yemek yemek yediniz siz mutfağı toplayıp çay yapana kadar uyusa 1 saat falan. Sonra uyandırsanız bi film izlemelik uyanmaz mı?

Benim eski esim oyleydi. Biz evlenmeden once aksam yemeginden sonra saat 8 gibi hemen uyurdu. Evlendikten sonra 9bucuga fln cekmisti saati ama zor duruyordu. Ben de caliisyor erken kalkiyor diye saniyordum. Ama ondan degilmis , uykuyu seviyor huyu boyle. Tatile gittik uyaniyoruz kahvalti ediyoruz , kahvaltidan sonra ben plaja iniyordum o odada 2 saat daha uyuyordu, aksam saat 10 11 gibi odaya geri gitmek istiyordu uykusu geliyormus. Cok miskindi. Hatta o tatilde icimden, ben bununla bir omur nasil tatile gidicem nasil anlasicam cok uyumsuzuz bu konuda diyordum, ben de uykuya hic duskun degilimdir. Neyseki bosandik :))

bir tane de bende var aynisindan. dusta, tuvalette, arac kullanirken, sihbet ederken uyuyabilme potansiyeline sahip. yasli bir dedeyle evliyim sanirim.

benimkinin calisma saatleri cok uzun ama sizinkine gore. mesela dun sabah aksama gorusuruz diye ise gitti hala yok haftasonuna kadar gelir herhalde.

6 yil bitti ne bir yillik izin ne haftasonu gormedim degistigini. kabullenemiyosun da kendi kendini yiyorsun iste ne yazikki

Benim kozalağı 5 dk yalnız bırak, üçüncü rüyasını görür.
Ben ki uyumayı çok severim ama böylesini görmedim.
Her boş anında uyuyabilir mi bir insan, evet uyuyor!
Erkeklerin geninde var herhalde, kalk kahvaltı yap yat uyu, geri kalk bir şeyler ye, uzan yine uyukla falan...

Uykuya alıştırmış kendisini
2 gün aynı saatte uyursanız 3. Gün vücut kendisi uyku ister.
Direnip alışması gerek.

Herkese merhaba hanımlar.
1 senelik evliyim. Çok şükür evliliğimde bir sıkıntı yok ama olumsuz bir durum var.
.
Eşim iş yerinde hem bedenen hem zihnen çok yoruluyor (9-6 çalışıyor) akşam eve geliyor, yemek faslı falan derken koltuğa geçince başlıyor uyuklamaya... 7-8 dk hiç dokunma oturduğu yerden epey derin uyuyor. Tüm kan tahlilleri temiz çıktı. Demli çay, Kahve falan da fayda etmiyor. Akşamları oturup bir dizi-film izleyemiyoruz. Haftasonu, haftaiçi , yıllık izin, resmî tatil vs. her zaman aynı durum.
sormak istediğim şu; sizi zinde tutan, dinç tutan bir takviye ilaç, Gıda var mi? Lütfen sadece bu konuda cevap verin. “Adam yoruluyor” falan demezseniz sevinirim.
Bizde de durumlar farkli degil cok ilgisini cekecek bir film dizi yoksa yemekten sonra cay bile icemioz horlamalar yukselio.Var mi bir yolu?Konustugum zamanda yoruluom dio baska bir sey demio :işsiz:

1 kutu paraflex alın kahvaltıdan sonra 1 er tane içsin üzerindeki ağırlığı giderir sürekli uyuma ihtiyacı olmaz

7'8dakika mi uyuyor yoksa daha fazla mi uyuyor konu sahibi.yaptigi is de onemli yorucu olabilir.yoruluyorsa uyuyordur.

Benimki de biraz uyusa keşke. Sabah 5'te kalkıp gece 1'de uyuyor. İşi de epey yorucu. Bana garip geliyor temposu. Kendim uykucuyum. Şu ara vitamin takviyesi ve pekmez tüketiyorum. Biraz daha iyiyim. Çikolata da iyi geliyor.

Herkese merhaba hanımlar.
1 senelik evliyim. Çok şükür evliliğimde bir sıkıntı yok ama olumsuz bir durum var.
.
Eşim iş yerinde hem bedenen hem zihnen çok yoruluyor (9-6 çalışıyor) akşam eve geliyor, yemek faslı falan derken koltuğa geçince başlıyor uyuklamaya... 7-8 dk hiç dokunma oturduğu yerden epey derin uyuyor. Tüm kan tahlilleri temiz çıktı. Demli çay, Kahve falan da fayda etmiyor. Akşamları oturup bir dizi-film izleyemiyoruz. Haftasonu, haftaiçi , yıllık izin, resmî tatil vs. her zaman aynı durum.
sormak istediğim şu; sizi zinde tutan, dinç tutan bir takviye ilaç, Gıda var mi? Lütfen sadece bu konuda cevap verin. “Adam yoruluyor” falan demezseniz sevinirim.
multivitamin gibi ek vitamin takviyeleri kullanılabilir

Takviye edici Gıda, dinç tutan bir vitamin takviyesi , ilaç vs. var mı bildiğiniz arkadaşlar ?
Saat 15-16 civarında 1 adet P.......ton vitamin takviyesi alsın, (Arda'nın mutfağındaki Arda reklamında oynuyor) düzenli olarak
1 hafta-10 gün devam etsin,
bu da işe yaramazsa doktora görünsün.
Ben bir defasında vitamini yutmakta geciktim saat 15 civarında aldım gece uyuyamadım.

Back
X