Sürekli yorgunum, ev ile hemen hemen hiç ilgilenmiyorum.

Eşim kendini paralama olduğu kadar yapalım olmayan da dursun kafasında, başka ödemelerimiz de var onlara ayrılıyor bütçenin çoğu, işte sempozyumdu kongreydi, çeşitli eğitimlerdi oluyor onlara da gidiliyor hep masraf. O yüzden yardımcı düşünmedik. Ben kendim yapayım diye takılıyorum ama eşim hiç o kafada değil yani bırak dursun, dağınık kalsın sen işine bak modunda.

Uçak olayı da dediğim gibi buradan direkt yok aktarmalı ve bekleme süresi de var 5-6 saatte gelip 250-300 vermek her uçuşta bilemiyorum kararsızım o konuda. Bulacağım bakalım bir formül.

Her şey dört dörtlük olmuyor maalesef.Rahat olun evin kölesi olmak hata,olduğu kadar. Güçlü ve başarılı kadınlara örneksiniz. Sevgiler

Temizliği ve yemeği ikiniz de yapıyormuşsunuz zaten. Eşinizin işi daha rahat anladığım kadarıyla. Yani sizin yapamayıp eşinizin yaptığı çamaşır ve ütü oluyor. Eğer eşiniz bundan rahatsız değilse ben bir gariplik göremedim durumda. Eğer eşiniz de şikayetçiyse ve durumunuz varsa yardımcı almayı düşünebilirsiniz.

Hayatınız gerçekten çok yorucu. Evet bazı insanların enerjisi daha yüksek oluyor daha verimli çalışıyorlar veya eve geldiklerinde işlerini iş yerinde bırakıyorlar mesela. Sizin bunları yapabileceğiniz bir işiniz olmadığı için başkalarıyla kendinizi karşılaştırmayın bence. Eğer haftasonları da kendinizi yorgun hissediyorsanız kan değerlerinize baktırabilirsiniz belki bir eksiklik vardır. Takviye konusunda da eğer kan değerleriniz normal çıkarsa o takviyeler çok fazla işe yaramıyor. Eksiklik durumunda fayda sağlıyorlar.

İç organların yağlanması sadece kilolu insanlarda olmuyor çok zayıf insanlarda da olabiliyor.

Evet hayatiniz biraz yogun, ama altinda bi hastalik da olabilir bu yorgunlugun. Bi donem ben de öyleydim, dahiliyeye gittim. Neredeyse vucut iflas durumuna gelmiş, 1 ay ilac tedavisiyle bomba gibi oldum. Tüm B vitaminleri, folik asit, demir vs eksikmiş. Yorgunlugum gecti, simdi de uykum gelmiyor

karaciger bir çok şeye sebep olabiliyor emin olun ki Ben fazla kilo Alan biri de değilim. ayrica ben de test yaptirmistim normaldi hafif kansizlik vardi...yani bende özeniyorum arkadaşlarım kıpir kipir ben ise uykulu......eş konusunda şanslısın.Benim eşimde baslarda iyiydi şimdi ...neyse aklima geldikce çıldırıyorum

Eşim doktora yapıyor lanet bir süreç. Savunmaya girene kadar en son intihar filan edicem. Çok zor bir süreç allah yardımcınız olsun yolun yorması beyin olarak yorgunluğunuz normal olarak sizi uyutuyor takviyeyi bir doktora görünmeden kullanmayın fazla enerji dikkat dağınıklığı yapar ki buda sizin en son isteyeceğiniz şey. Ayrıca geliriniz iyi ise haftada bir gün gündelikçi ile yükünüzden kurtulabilirsiniz

her hafta 24 saat yolda geçiyor çok normal böyle olması.
kendine yüklenme
temizlik için birini tut haftada bir
eşinden de yük azalmış olur.

ders dönemin ne zaman bitiyor? yeterlik sürecinde rahatladım ben açıkçası

Çok şaşirdim bdv de ilk kez bir konuya olumlu hoş yorumlar yapilmiş. Genelde kadinlar olumsuz yorumlara bayılır burada

Yaptığın işten zevk almadigin icin olabilir mi acaba.bencede enerji takviyesi almalisin belki isine yarar bi de kendi kendini motive etmeye çalış.ayrica ne mutlu sana eşin surekli yardim ediyormussun sana sonucta etmese bisey diyemezsin

Arkadaşlarınız sizin gibi sürekli şehirler arası seyahat etmiyor. Ayrıca bence mutlu olun eşinizden destek aldığınız için. Üzülücek kendinizi eksik görecek bir durum yok geçici bir dönem.

Ben 8 4 çalışıyorum ona rağmen eve pertim geliyor iş güç hiçbirşey yapamıyorum suyu sıkılmış portakal gibiyim. Sizi tebrik ediyorum şaka değil ben yapamazdım sanırım

Haftada O kadar yolu çekip evde yemek yaptığınıza şükredin bence.ben de erken kalkın diyecektim insan erken kalkınca daha bir dinç oluyor ama siz onu da yapıyorsunuz superwoman gibi bir kadın olmuşsunuz ev işine fazla vakit ayıramıyorum diyorsunuz. Ev işi de fazla değil gerektiği kadar yaparsınız olur biter zaten iki kişiyle ev fazla kirlenmez. Bence hiç bunları dert etmeyin ev hanımı olupta evi her daim dağınık olan kadınlar gördüm yıpratmayın kendinizi bu kadar zira ben o kadar yola dayanamam iki buçuk saatlik mesafede bile mahvoluyorum çünkü

Bu şartlar altında bu kadar direnç göstermeniz bile iyi bence. Ben 12 saat yolculuk yapsam üç gün yatarım

pardon daha ne yapacaksınız ??? siz haftada 24 saat yol gidiyor ve kendini kariyerine adamış birisiniz. hayatta herşey mükemmel olamaz, herşeye yetişemezsiniz. kadınlara böyle bir rol biçiliyor malesef, mükemmel ev kadını,iş kadını,anne,eş,fit, bakımlı vb. zamanında gittiğim bir psikolog hayatta en iyi neyde olmak istiyorsan onda olursun ama herşeyde olamazsın derdi. kafanıza sakın takmayın,olduğu kadar. he evim bal dök yala olcak dersen de işten güçten çıkıp kendini ev işleriyle heba etmen lazım. İşine odaklan evi de hiç takma derim. başarılar..

Nalet gelsin şu doktora programlarına. Abim çocuğunun büyüdüğünü goremedi,hem ozel sektorde calisip hem de doktora yapmaktan. Eşim de evlendikten sonra bıraktı doktorayı, yetişemediği için.
Bilmiyorum ben mi tembelim ama saglik sorunu haric hic bir güç bana şu tempoyu yaşatamaz.
Ne kadar zamandir bu sekilde gidip geliyorsunuz? Sorun ev veya eş bile degil, sağlığınız olmali bence. Kendinize cok iyi bakın. Bir de nacizane fikrim, iki üç kontrol yöntemi birden uygulayın. Bir bebek butun emeklerinizi ziyan edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…