Sürekli yorgunum, ev ile hemen hemen hiç ilgilenmiyorum.

demir ekskiliği olabilir seninki..
takviye almalisin..
balık tavuk kırmızı et ye.. bide kırmızı biber tüket.. doktora gidin kan değerlerine baktir derim..
yorgunluk kötüdür kendimden biliyorum.

Çalışmayın evinizin Hanımı olun ohh ne iş stress mis gibide evini temizlersiniz

Yorumlara yeni bakabiliyorum kusura bakmayın , bu gece yine yoldan geldim 3 saat filan uyudum şimdi okula gideceğim :)
Eşim şikayet etmiyor bırak yapamadığımız kalsın diyor o yüzden temizlik için bir yardımcı istemiyor.
Gece eve geldim sağolsun ben yokken yapmış kaba taslak idare ediyor iki hafta filan.

MEB de arkadaşlarım var onlar da çocuk sahibi her şeye yetişiyorlar bir de düzenli misafir ağırlayıp ikramlarını filan kendileri hazırlıyorlar hiç böyle olmadım mümkün de değil... Olamam ya. :) Ama onların çalışma koşullarını bilemem akademide hep iş var evde dışarda okulda hep çalışıyorsun bir şekilde.

Kan değerlerime baktırdım bir sorun gözükmüyor şimdilik, bakalım.

Size de kolay gelsin...
Eşlerden biri dahi yapıyor olsa tüm ev hayatı etkileniyor çok iyi anlıyorum.
Umarım su gibi geçer.

Ben de 1 dönem boyunca böyle git gel yapmıştım. Hem okul hem de isim epey yoğundu. Ve bir süre sonra vücut kaldırmadı hastalanmaya başladım. Sonra okulu dondurdum 2 sene sonra tayin oldum ve bitirdim okulu. Sizin böyle bir şansınız olmayabilir ama o kadar yol gitmek gerçekten acayip yorucu. Evi falan boşverin kendinize dikkat edin. Sonuçta bu geçici bir dönem

MEB dediğiniz sanırım öğretmenleri kastediyorsunuz ? Onlarla kendinizi kıyaslamayın, çünkü mesai saatleri çok iyi, 1 saat bile çok fark ettiriyor, akşam 6 da çıkınca tüm işlerimi hallediyorum ama 7 de çıksam hiç bir şey yapamıyorum. Siz aynı anda bir çok şey yapıyorsunuz, zaten bunları yapmanız başlıbaşına iş. Multivitamin kullanıyorum ben dönem dönem iyi geliyor. Özellikle kadınlar için olanları. Ayrıca yardımcı alıyorum, ve bir haftasonumu ayırıp evimi düzenledim, eskisi gibi dağılmıyor , her şeyin yeri belli, 10 dk de evi toplayabiliyorum dağılsa bile.

Güveneceğiniz biri olursa siz evde yokken bile temizleyip çıkıyorlar mis gibi eve geliyorsunuz.

Çalışmayın evinizin Hanımı olun ohh ne iş stress mis gibide evini temizlersiniz

konu sahibi bakın en mantıklı öneri geldi değerlendirin bunu

bazı insanlar çalışmak zorundadır bazıları da çalışmayı ekonomik bağımsızlığı olsun diye tercih eder bunca yıl okumuştur emek harcamıştır onun karşılığını almak için tercih eder vs vs

mis gibi ev temizleme coşkusuna hiç girmiyorum

Tabi ya haklı ben nasıl düşünemedim evde oturup rahat yaşamayı. Napalım oldu bir kere :)

Ev temizliğine de bayıldığımdan değil aksine ev işini hiç sevmiyorum.

Evet öğretmen arkadaşlarımdan bahsettim. Onların da işi zordur eminim ama yine de farkettiriyordur.

En iyisi az da olsa kulak arkasına atmak kafaya takmamak. Olduğu kadar artık.

Maalesef benim bırakma durumum yok doktorayı zamanında tamamlamam gerekiyor ki kendi şehrimdeki okulun da öğretim üyesi açığı kapansın, yetişmemi istiyorlar o yüzden buradaki hocalarım destekledi. Ama alışılmıyor tabi. Çok zor. Her hafta zorlanarak gidiyorum.

her kadın dört başı mamur ev işi yapmak zorunda diye sözsüz bir kuralımız var, kim çıkardı ise Allah onu bildiği gibi yapsın.
öyle bir şey yok arkadaşım. ev işi yapmak sadece kadının görevi değil. yapmıyorsan da kocan yapıyorsa bunda da eksiklenecek bir şey yok kocanın eli tutuyor ayağı tutuyor yapsın bir şey olmaz.
evdeki dağınıklıktan, kirden vs rahatsızsan da 2 haftada bir kadın tut belli ki karı koca çalışıyorsunuz ayda bi 200-300 de bunun için bütçe yaratılabilir diye düşünüyorum. zira ben öyle yapıyorum.
ev işi yapmak zorunda değilsiniz bunu unutmayın.

Evet öğretmen arkadaşlarımdan bahsettim. Onların da işi zordur eminim ama yine de farkettiriyordur.

En iyisi az da olsa kulak arkasına atmak kafaya takmamak. Olduğu kadar artık.

Ben bankacıyım, öğretmen müşterilerim de var, akrabalar tanıdıklar da. Onlarla kendini karşılaştırma :) Bir kere tatilleri belli, yaz tatili dinlenmeleri için çok iyi bir fırsat. Ben mesela artık yorgunluktan bitap hale geliyorum akşam 5 gibi onlar işten çıkmış çarşı pazar halletmiş bankaya gelmiş falan oluyorlar eşiyle çocuğuyla. O kadar özeniyorum ki...

Diyorum ya 1 saat bile çok farkettiriyor.

Ya yanlış anlamayın ama ne güzel meşgaleleriniz var evet yetişmekte zorlanıyorsunuz ama çalışıyorsunuz uretiyorsunuz. Anın tadını çıkarın lütfen herşeye 4 4luk nasıl yetişeceksiniz olmuyorsa olmuyor ben evhanimiyim çocuğum da var ben bile hiçbirşeye yetişemiyorum iş böyle bisey nankör yap yap arkanı dön yine aynı. Çalışmaya başlayacağım o zaman en azından yetişemezsem bir sebebim olur. Hiç olmuyorsa bi yardımcı alın bütçe ayiramiyorsaniz haftada bi yarim gün gelsin bi süpürsün silsin o bile size yeter. Yorgunluk için bi vitamin takviyesi alabilirsiniz ve bu tempoya uymak zorundaysanız kabullenirseniz böylece kafanız daha rahat eder. Elimden gelen bu dersiniz olur biter. Bir de mevsim gecişi aşırı bir yorgunluk oluyor o da etkilemiştir sizi.

Tabi ya haklı ben nasıl düşünemedim evde oturup rahat yaşamayı. Napalım oldu bir kere :)

Ev temizliğine de bayıldığımdan değil aksine ev işini hiç sevmiyorum.
O zaman tercih sizin çalışın ev işlerinide paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…