Sirf ideolojileri icin burda bile ayrimcilil yapan var ulkemizde esege kopege tecavuz eden var insan o ırktan oldugu icin bunlari yapmaz
Birde bunlar kemalist olurlar icip icip kufredenleri korurlar kemalist olsa dahi cocuguna laf atilsa ses cikarmazlar
Yazik ya bende cokaciyorum
Bence sizin yaşınız daha aşağılarda.
Bekaret ne alaka Allasen ?
Siz niye mudahil oluyorsunuz
On yargiyla gelene bende gelirim
Öff sıktınız ya siz kimsiniz haddimin nerde olduguna kara veriyorsunuzÇok haddini aşan yorumlar yapıyorsun dikkat et! benim kafam yerinde ama senin kafanın içinde başka birşey var galiba bir kontrol ettir
İşin içinde suriye varsa 1 dk bile durmamTam zamanında olayı anlayıp kaçmışsın. Buralar çok ''ban''lanacak. .
İşin içinde suriye varsa 1 dk bile durmamher yer savaş alanı. Kaç sende durma buralarda
Bir kase sıcak corbaya muhtac ama maşallah sürekli çocuk doguruyor bu nasıl muhtaçlık ben anlamadım yaniKimse ulkesini terkedip keyfinden gelmedi buralara
Atip tutanlarin sanirim Canakkale de sehit dusen suriyeli sayisindan haberi yok
Sahip oldugunuz herseyi ev araba resimleriniz anilariniz sevdiklerinizi biranda elinizden alindigini dusunun ne yapardiniz
Oturdugumuz yerden ahkam kesmek kolay empati yetenegi olmayan merhameti olmayan herseyi soyler
Bir kase sicak corbaya muhtac olmak ne demek bi dusunelim once
Savaşin ortasinda kalmak bi toplumun basina gelecek en kotu sey
Birde yaradanin rizasini almak var isin ucunda
Nasil gelmesinler der bir insan anlamiyorum anlamayacagim
Anladın mı şimdi ne demek istediğimi? Çok şükür öngörü sahibi biriyim. Alakasının olup olmadığına şimdi karar verebilirsin KARDEŞİM.Siyasetle alakası yokki ben sadece icimden geleni yazdim bizim burda onlara hep kotu gozlerle bakiyorlar icimden geleni soylemek istedim kardesim
Ayy valla bende artık sıkıldım siyaset muhabbetinden. Face'me giriyorum her yer siyaset, kuruma geliyorum herkes siyaset konuşup tartışıyor. Önceleri fikrimi savunurdum ama artık bıraktım. Yapabildiğim tek bir şey var o da oy'umu kullanmak. Ötesi siyasetçilerin işi.Yok yok ben tuttum çenemi
Sirf ideolojileri icin burda bile ayrimcilil yapan var ulkemizde esege kopege tecavuz eden var insan o ırktan oldugu icin bunlari yapmaz
Birde bunlar kemalist olurlar icip icip kufredenleri korurlar kemalist olsa dahi cocuguna laf atilsa ses cikarmazlar
Kimin bahsettiğini biliyorsun alintilasanaBiride asilmile olmaktan bahsediyor
Yahu ulkenin karadenizi rum
Egesi yunan guneyi arap zaten
Seninki düşünce degil ki düşünce olsa saygı duyayım.Öff sıktınız ya siz kimsiniz haddimin nerde olduguna kara veriyorsunuz
Dusunceme saygi saygı
resmı olarak verılen sayıdan cok daha fazla sayıları cogu kacak yolla gelıyorAsla ırkçı birisi olmadım
Ama burada doğan her Suriyeli Turk vatandaşı oluyor her imkândan faydalaniyorlar.. İmkanlar kendi halkimiza yetmezken heryerdeler artık yarın birgün oğlumuz kızımız ben Suriyeli biriyle evlenmek istiyorum dese tepkimiz ne olur axaba
Bütün bunların yanında asimile olacagimiz fikri beni endiselendiriyor
Ayy valla bende artık sıkıldım siyaset muhabbetinden. Face'me giriyorum her yer siyaset, kuruma geliyorum herkes siyaset konuşup tartışıyor. Önceleri fikrimi savunurdum ama artık bıraktım. Yapabildiğim tek bir şey var o da oy'umu kullanmak. Ötesi siyasetçilerin işi.
Olmadi bu mesajSirf ideolojileri icin burda bile ayrimcilil yapan var ulkemizde esege kopege tecavuz eden var insan o ırktan oldugu icin bunlari yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?