Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

Merhaba bebeğiniz kaç aylık acaba hesap yapacağım derken beyin gitti bende ..

Böyle tatsız bir konunun içinde en güzel tebessüm edilesi bir yazı

Ahh burnumun direği sızladı yazdığınız her mesajda. Siz gibi hamile kalanlar elbette değil biz gibi evlat hasreti çekenlerin nedeni. Allahım ne ruhsuz bi cümle bu.
İçinizde rabbimin size emanet ettiği bi can bi mucize var ve siz maddi çıkarlarınız için onun hayatına son verme kararını burada hiç tanımadığınız insanların yorumlarına sunuyorsunuz. Gerçekten yazdıklarınıza inanamıyorum.
Annesinin hayata gelmesini istemediği bir bebek taşıyosunuz. Nası bi mutluluk sebebi oysaki biçok insan için istemediğiniz o mucize..
2.5 yıldır yaşadığım hüznün acıların tarifi yok şuan dert yandığınız o minik can için.
Umarım bu düşüncelerinizden pişman olmazsınız günün birinde..

Buraya konu açtığına göre belliki vicdanın rahat değil.kararli olsan gider aldırırdın kimseye sorma gereği duymadan.bence vicdanının sesini dinle arkadaşım.cunku verdiğin izlenim sebebiyle,muhtemelen aldırırsan pişman olacaksın.her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır.İnsaallah doğum yaparsan Allah kolaylık verir

bence aldırmayın verdiyse rabbim vardır bir bildiği çok dua et Allaha sığın hayırlısını isteyin herşeyin..

Çok güzel bir yorum yapmışsınız tebrik ederim.
Benimde anlamadığım "kazala hamile kaldım".
Afedersin bir prezervatif almak kullanmak zorda,bir cana kıymakmı bu kadar kolay.
Hiç birşey olmasa ertesi gün hapı kullansaymış.
Hiç bir canlının yaşayıp yaşamama kararı bize ait değildir.

"Yanlışlıkla/istemeden oldu" tam bir bahanedir ama artık bir biçimde olmuş ve tüm bahaneler için çok geç. Kürtaj haktır, cinayet değil. Kendi bedeniniz hakkında bütün kararlar size aittir. İstemiyorsanız doğurmak zorunda değilsiniz.

Keşke bi mucize olsada o bebisler biz isteyenlere verilse rabbim den çabalıyoruZ olmuyor diyoruz sizlerde aldırmayı düşünüyorsunuz bundada var bi hayır elbet rabbim büyük bence aldirmayin o sizlere bu hediye mucicenz

Lütfen aldırmayın Rabbim vermiş o yavruyu vardır bir bildiği neden cinayet işleyeceksiniz ilk çocuğunuz daha az ilgi görecek diye bebeğinizden daha mı önemli sınavınız

Canim Rabbim her zorluğun ardına bi kolaylık katar Rabbimin rızası için aldırma Burak boyle bi şekilde Rabbim yardim eder eğer olmicaksa Rabbimden olmasın kendiliğinden belki Düşer ama sen elleme kıyma bak bizimde eşim istemiyordu oğlum daha 15 aylikti sanırım hamile kaldığında şuan oğlum 21 aylık ben 6 aylık kuzimiza hamileyim eşim 3 ay sözleriyle beni çok yıprattı ben kirunuodum spraille nie cikarrtn hani hemen olmazdı filan 4 aylikken kaynanam dediki doğum paran benden ki durumumuzsa kotu değil ama özelde yapamazdim borçlar var bak bi anda Rabbim kismetini yolladı inanirmisin kızım olacak ama daha 3 takim alabildim 2 de Annem almıştı Ama şükür onlar büyüdüklerinde hic bi skntimuz kalmaz inşallah

Kurtaj olayina neden bu kadar tuu kaka gozuyle bakiliyor anlamiyorum. Henuz kan pihtisi halinde olan ceninin alinmasi teknik olarak cinayet degil. Ki ilk haftalarda gayet kendi de tutunamayarak dusebilir. Eger dunyaya gelisi basta kendisi dahil herkesin hayatini zorlastiracaksa, kadin kendini ona bakacak saglikli psikolojide hissetmiyorsa ben kurtaja karsi degilim. Ha bu demek degil ki korunulmasin herkes hamile kalip sonra aldirsin rahatca. Ama kazara boyle bir sey olduysa ve ortada ciddi engeller varsa Allah nasilsa kismetini verir, bereketiyle gelir laflarina inanmiyorum. Akilci dusunmek lazim. Konu sahibi her seyden bağımsız olarak dusun. Bir cocugu daha yalniz da olsa tum sorumluluklariyla buyutmeye hazir misin maddi manevi? Esin ne diyor? Bunlarin cevabina gore hareket et.

Önceki mesajımda da yazdım, başka arkadaşlarda yazmış okudum tüm mesajları. Neden yardımcı tutmuyorsunuz. İkinizde memursunuz bunu karşılayabilirsiniz herhalde. Yapamam edemem dediğiniz şeyler özbakımla alakalı. Yatılı bir yardımcı tutun. Anneniz sizinleyken gözlemler, eve çocuğa alışmasına yardımcı olur. Birkaç sene birikim yapmayın ne olur ki.
Ben hazır değilim, istemiyorum diyorsanız tabiki aldırın. Ama şartlar sizi aldırmaya zorluyor tarzı mesajlarınız var. Çözümsüz bir durumda değilsiniz bence.

Allahın verdiği canı almayınız çok pişman olursunuz .çünkü bu evladı sahip olmak için yıllarca tedavi olup sahip olamayan çok insan var.

5 haftaliksa kalbi atıyor sanırım .Yakın yastaki cocuklar iyi oluyor heryere birlikte gidiyorlar .Daha iyi anlaşiyorlar .
2 sene bi bakıcı tutun yada nasibine babasının tayin işi olur belki .
Bebekler çok nasipli oluyor bende hep öyleydi.

bence ortada imkansız olan bir durum yok
ücretsiz izne ayrılıp eşinizin yanına gideceksiniz
o zaman Allahın izni ile mahkemenizde hallolur
ben yalnızca daha doğmamış evladım için çalışıyorum
ya siz?
bazen hayatta önem sıramızı değiştirmemiz gerekmez mi?

madem konu açmışsınız yorumumu yapayım. çocuk aldırmak bana ve inancıma göre katilliktir.
yani hatayı biz yapalım bedelini en günahsıza keselim! çok yanlış. keşke korunsaydınız. bu kadar ciddiyse durumunuz 10 yöntemle korunsaydınız. sizi hatalı buldum eşinizle birlikte tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…