Merhaba bebeğiniz kaç aylık acaba hesap yapacağım derken beyin gitti bende ..Bende hamileyim 2. Bebeğime aldırmayı defalarca düşündüm ama aldıramadım.. Araları bir yaş olacak. Keşke biriniz istifa edip özele geçse. Devlet dairesinde çalışmaktan daha mı önemli bebeğinizin babasız büyüyor olması? İlk yaptığı şeylere şahit olamıyor olması? Herkes devlette çalışmıyor ki insanlar özelde çalışıp para kazanıyor emekli oluyor.. yanlış anlamayın yargılamıyorum ne yaşadığınızı bilemem ama keşke böyle hasret çekmeseniz diye söyliyorum.. hem ozaman ikinciyide doğurmamak için bir sebebiniz kalmazdı
Böyle tatsız bir konunun içinde en güzel tebessüm edilesi bir yazıYa belki kaza sanıyoruz da işin içinde başka bir ibn.lik var :) herkes aynı şeyi yazmış ama söyleyeyim : 3 kez plansız hamilelik yaşadım ve doğurdum .birini kaybettim ,ikisi yaşıyor . Eşim prezervatifleri deliyormus!
Böyle tatsız bir konunun içinde en güzel tebessüm edilesi bir yazı
Çok güzel bir yorum yapmışsınız tebrik ederim.Deminden beri başlığı görüyorum kendimi bildiğim için girme diyorum
Anlam veremiyorum çünkü çocuk için uygun zamanda olmayan insanların basit bir tedbiri ihmal etmelerini de
Bir cana kıymayı ortaya sormalarına da
Size aldır deseler aldıracak mısınız bu öyle basit bir konu değil ki
Bunu eşinizle oturup etraflıca düşünmelisiniz nasıl bir çözüm bulunacağına
Tamam durumun bir çok insandan farklı olabilir ama bu durumda tek yol bu değil
Benim eşim çok yoğun çalışıyor benim için ülkenin diger ucunda mı degil mi bir sey değişmiyor çünkü genel olarak yok
İlk cocuguma da kendim baktım buna da kendim bakacagım
Kendi bakan ilk anne ben değilim sende sonuncu olmazsın
18 aylıkken hamile olduğumu ögrendim araları benimkilerde de az
Çalışıyorsun tutarsın bir yardımcı
Yada işe ara verrsin
Yada bi akrabanı alırsın yanına
Yada başka bir şey
Bir sey bulunur yani neden hemen en acımasız yol
Lütfen aldırmayın Rabbim vermiş o yavruyu vardır bir bildiği neden cinayet işleyeceksiniz ilk çocuğunuz daha az ilgi görecek diye bebeğinizden daha mı önemli sınavınızÖncelikle konumu okuyan ve fikrini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Benim 17 aylık bir evladım var, 2.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır eşimle ayrıyız İkimizde farklı şehirlerde devlet memuruyuz, eş durumu davası açtık ancak henüz bir sonuç yok, bir yeterli sayıda hakim yok çoğu açığa alındı dosyalar birikti diyorlar, bir adli tatil giriyor bir dava dosyan şuraya gönderildi vs ile avukatımız bile ne zaman sonuçlanır net bir şey söyleyemiyor. Ülkemizin hali
Sorun şu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, aldırmak istiyorum bu hafta içinde karar vericem, ama kafam çok karışık .. hayatımın gerçekleri de aşağıda:
- eşim ülkenin diğer ucunda bir şehirde çalışıyor, bu güne kadar izinlerle gel git idare ettik. bişey olsa hemen gelebilicek gibi yakın bi şehirde değil, yeni hamilelikle birlikte psikolojim bu durumu bir kez daha kaldırabilir mi bilemiyorum.
- evladım henüz çok küçük, laf söz anlayabilecek yaşta değil, ona gösterdiğim ilgi sevgi mecburen azalıcak. Daha doğru düzgün baba sevgisi bile tatmadı bide annesinden mahrum kalıcak.
- bu yeni çocuğa anneme gel bak diyemem, zaten ilkine zor bakıyor
- daha kaç kere hamile kalıcam, ikiden fazla çocuk istemiyorum, ilk hamileliğimi tek başıma yalnız geçirdim, annem bile 6 . Ayda gelebildi onun da sağlık sorunları var ama saolsun hala o ilgileniyor ben işime gidiyorum. bu hamileliğimi de yalnız geçirmek istemiyorum.
- işimle ilgili olarak bu yıl içinde vermem gereken bir sınavım var, hamilelik ve bebekle hazırlanmak çok zor olucak.
Her ne kadar kürtajı istemesem de en mantıklı ve doğru yol olarak görünüyor.
KeşkeKeşke bi mucize olsada o bebisler biz isteyenlere verilse rabbim den çabalıyoruZ olmuyor diyoruz sizlerde aldırmayı düşünüyorsunuz bundada var bi hayır elbet rabbim büyük bence aldirmayin o sizlere bu hediye mucicenz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?