Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

ben hiç bir nedenle tutunamamış 5 aylık embriyo için mezar kazan, cenaze düzenleyen, başsağlığına giden görmedim, ama lafa gelince onun aldırılması cinayet, doğmuş büyümüşten ne farkı var...
olmaz mı yahu, 5 haftalık hamilyken düşük yapsam 2 gün ağlar geçerim, 5 yaşında kızım ölse, ölürüm.
fazla acitasyon beynimi yakıyor.

not: kendi adıma, sağlıkla ilgili bir sorunum yoksa asla kürtaj olmam, ama bir kadına da kürtaj oldu diye katil demek, kürtaja cinayet demek inanılmaz mantık dışı...

cahilmisin madem çocuk istemıyordun korunsaydın. korunmak ne bılıyormusun bilmiyorsanda ögren bilene kadar kaçtane çocuk öldürmeye kalkıcaksın!

hah işte o beş yasındakı kzını öldürmüş gibi oluyorsun karnındakı bebegı aldırınca allah katında ıkısınında farkı yok !acıtasyona gerek yokmus ne kadar saçma ve cahilce yorum yazık! allahın verdıgını kendı ellerınle öldürmek !

Ne dememizi istiyorsunuz aldır deyip günahınıza ortak olmamızı mı? Kürtaj cinayettir bu kadar.
benim geçen gün bebeği olmayan insanları düşünün dediğimde yorumumu beğenmemiştiniz
bakın birisi bağırarak eziyet ediyordu diğeride aldırarak edecek
farkı ne? ve siz neden kürtaja karşı çıktınız?

Elimizdeki bebekler 5 aylık embriyo iken hayata başlıyorlar.

Yani canlı..

Gerçekten mi. Kendinizi kandırın, kalbi atan bir bebeği öldürmek tıbbi müdahale değil.
tıp dünyası yada kanunlar bunu cinayet olarak kabul etmiyor. kimse buna cinayet diyemez. vicdani yada dini inancınız gereği cinayet diyorsanız bu da şahsınız ilgilendiren bir düşünce. herkes sizinle aynı dini inanca yada vicdana sahip olmak zorunda değil. sonuç olarak 10. haftaya kadar yapılan bu işlem cinayet değil küretajdır

sizin çok kültürlü ve entelektüel olduğunuz uslubunuzdan belli, ne yazık ki o seviyede cevap yazma yetisine sahip degilim.
sadece şunu söyleyeyim, 5 yaşında bir kızım var ve öncesinde 5 haftalık bir düşüğüm, benim için ikisi kıyaslanamaz bile, cehaletimden herhalde.

Elimizdeki bebekler 5 aylık embriyo iken hayata başlıyorlar.

Yani canlı..

ama öyle bakarsak bebeklerin hayatı sperm hücresi olarak başlıyor ve onlar da canlı hücre... çöpe atmak da mı cinayet?

Korunmak deyince yumurtalık rezervine beton döküyoruz sanki. Hicbir yöntem %100 korumuyorken hala kadına cemkiriyorsunuz.

Bakamayacaksa doğurmasın.

Her koyun kendi bacağından asılır

aynen bende 7 senedir
dream3416 celebrian içimi en çok yakan konu kuzenim 5yildir istiyor yasi da geciyor 35-36 oldu ben evlendigim an hamile kaldim sevinemeden o geldi aklıma her kizima baktigimda ona ve sizler gibi bekleyenlere dua ediyorum komsumuz da 7 senenin sonunda tedaviyle ikizlere sonra tedavisiz 2 ayri bebege hamile kaldi rabbim sizede nasip eder insallah

ah canım begenemedımmı uslubumu senın cahıllıgın asıl beni deli ettiki sana cevap yazma geregı duydum ister cevap yazarsın ıster yazmazsın senınle münakaşaya girmek için yazmadım yorumunun ne denli saçma oldugunu anlaman için yazdım düşükle canlı çocugu aldırmak aynı şey degil daha ikisini ayırt edemiyorsun bana cevap atmaya kalkıyorsun!

Keşke evlenmeden önce bu fikirlerini söyleseymis.peki iyi bir baba mı yani çocuk istemiyor ya baba olarak nasıl? Kardesim de böyle çünkü o yüzden merak ettim
Coook iyi bir baba, çok hassas, çok ince düşünceli ve merhametli. İlk iki sene değil de, ondan sonra Cocukla iletişim kurmaya başladıktan sonra çok farklı bı bağ oldu aralarında. Cocukla saatlerce oynuyor, dilinden anlıyor. Geceleri kizimla yatıyor, kızım babasına yapışık geziyor. Ben olsam bunalirim. Onun tek şikayetini, oflamasini duymadım. Ona cilve yapmasından, hatta istediğini elde etmek için onu kullanmasindan bile keyif alıyor. Kızım peşime bir kez ağlamadi ama babası giderken kanlı yaş döküyor. Benim sasirdigim da bu ya..

Aşırı hassas ve korumacı kızına karsi. Sürekli nelerle karşılaşacak, iyi olacak mı, biz ona iyi anne baba olacak miyiz diye ruh çilesi çekiyor. Tahminim bu ağırlıkta yaşadığı için bazı şeyleri fazla geliyor ona.

ben senin canın değilim,
sosyal hayatta karşısında iki kelime edemeyeceğiniz insanlara klavyeden saydırın işte böyle.
tatmin oldun mu? aferin, devam.

Evet hanımefendi inancım gereği cinayet diyorum ve bu da sizi ilgilendirmez. Cinayettir. Burda aldır diyenlerin şahsi düşüncesini söyleme hakkı var benim yok. Kim katar veriyor buna.

Ne alaka.

Konu sahibi sen delimisin de buraya bu konuyu açtın burada kürtaj yada çocuk istemiyorum konuları açmak baştan katil yada sevgisiz diye suçlanmayla eş değer.bunu bile bile konu açmak da çok saçma kararını kendin ver ben olsam aldırmak dışında ki bütün seçenekleri düşünürdüm ama dedim ya 'ben' olsam.sonuçta bu bizim değil senin hayatın senin günahın senin sevabin vs vs

Herkes ulu dini bilgilerini aktarip konu sahibini katil olmakla suclayip tatmin olduysa çektiği acıları ona yansıtarak bir nebze rahatladıysa bence konunu kapattır.

Ayrıca tekrar ediyorum bakamayacaksaniz maddi manevi yetersizseniz çocuk yapmayin,dogurmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…