Kurtaj olayina neden bu kadar tuu kaka gozuyle bakiliyor anlamiyorum. Henuz kan pihtisi halinde olan ceninin alinmasi teknik olarak cinayet degil. Ki ilk haftalarda gayet kendi de tutunamayarak dusebilir. Eger dunyaya gelisi basta kendisi dahil herkesin hayatini zorlastiracaksa, kadin kendini ona bakacak saglikli psikolojide hissetmiyorsa ben kurtaja karsi degilim. Ha bu demek degil ki korunulmasin herkes hamile kalip sonra aldirsin rahatca. Ama kazara boyle bir sey olduysa ve ortada ciddi engeller varsa Allah nasilsa kismetini verir, bereketiyle gelir laflarina inanmiyorum. Akilci dusunmek lazim. Konu sahibi her seyden bağımsız olarak dusun. Bir cocugu daha yalniz da olsa tum sorumluluklariyla buyutmeye hazir misin maddi manevi? Esin ne diyor? Bunlarin cevabina gore hareket et.
hah işte o beş yasındakı kzını öldürmüş gibi oluyorsun karnındakı bebegı aldırınca allah katında ıkısınında farkı yok !acıtasyona gerek yokmus ne kadar saçma ve cahilce yorum yazık! allahın verdıgını kendı ellerınle öldürmek !ben hiç bir nedenle tutunamamış 5 aylık embriyo için mezar kazan, cenaze düzenleyen, başsağlığına giden görmedim, ama lafa gelince onun aldırılması cinayet, doğmuş büyümüşten ne farkı var...
olmaz mı yahu, 5 haftalık hamilyken düşük yapsam 2 gün ağlar geçerim, 5 yaşında kızım ölse, ölürüm.
fazla acitasyon beynimi yakıyor.
not: kendi adıma, sağlıkla ilgili bir sorunum yoksa asla kürtaj olmam, ama bir kadına da kürtaj oldu diye katil demek, kürtaja cinayet demek inanılmaz mantık dışı...
benim geçen gün bebeği olmayan insanları düşünün dediğimde yorumumu beğenmemiştinizNe dememizi istiyorsunuz aldır deyip günahınıza ortak olmamızı mı? Kürtaj cinayettir bu kadar.
ben hiç bir nedenle tutunamamış 5 aylık embriyo için mezar kazan, cenaze düzenleyen, başsağlığına giden görmedim, ama lafa gelince onun aldırılması cinayet, doğmuş büyümüşten ne farkı var...
olmaz mı yahu, 5 haftalık hamilyken düşük yapsam 2 gün ağlar geçerim, 5 yaşında kızım ölse, ölürüm.
fazla acitasyon beynimi yakıyor.
not: kendi adıma, sağlıkla ilgili bir sorunum yoksa asla kürtaj olmam, ama bir kadına da kürtaj oldu diye katil demek, kürtaja cinayet demek inanılmaz mantık dışı...
aynen bende 7 senedirKorunsaydın
Yazık biz
Olsun diye 3 senedir takla atıyorux
aynen bende 7 senedirKorunsaydın
Yazık biz
Olsun diye 3 senedir takla atıyorux
tıp dünyası yada kanunlar bunu cinayet olarak kabul etmiyor. kimse buna cinayet diyemez. vicdani yada dini inancınız gereği cinayet diyorsanız bu da şahsınız ilgilendiren bir düşünce. herkes sizinle aynı dini inanca yada vicdana sahip olmak zorunda değil. sonuç olarak 10. haftaya kadar yapılan bu işlem cinayet değil küretajdırGerçekten mi. Kendinizi kandırın, kalbi atan bir bebeği öldürmek tıbbi müdahale değil.
bn bu isyanı çok yapıyorum inancım sonsuz ama sabrım kalmadı herşeyin hayırlısıAllahım isyan etmek gibi olmasında istemeyene veriyon isteyene vermiyon çok sinirlerim bozuldu
hah işte o beş yasındakı kzını öldürmüş gibi oluyorsun karnındakı bebegı aldırınca allah katında ıkısınında farkı yok !acıtasyona gerek yokmus ne kadar saçma ve cahilce yorum yazık! allahın verdıgını kendı ellerınle öldürmek !
Elimizdeki bebekler 5 aylık embriyo iken hayata başlıyorlar.
Yani canlı..
aynen bende 7 senedir
sizin çok kültürlü ve entelektüel olduğunuz uslubunuzdan belli, ne yazık ki o seviyede cevap yazma yetisine sahip degilim.
sadece şunu söyleyeyim, 5 yaşında bir kızım var ve öncesinde 5 haftalık bir düşüğüm, benim için ikisi kıyaslanamaz bile, cehaletimden herhalde.
Coook iyi bir baba, çok hassas, çok ince düşünceli ve merhametli. İlk iki sene değil de, ondan sonra Cocukla iletişim kurmaya başladıktan sonra çok farklı bı bağ oldu aralarında. Cocukla saatlerce oynuyor, dilinden anlıyor. Geceleri kizimla yatıyor, kızım babasına yapışık geziyor. Ben olsam bunalirim. Onun tek şikayetini, oflamasini duymadım. Ona cilve yapmasından, hatta istediğini elde etmek için onu kullanmasindan bile keyif alıyor. Kızım peşime bir kez ağlamadi ama babası giderken kanlı yaş döküyor. Benim sasirdigim da bu ya..Keşke evlenmeden önce bu fikirlerini söyleseymis.peki iyi bir baba mı yani çocuk istemiyor ya baba olarak nasıl? Kardesim de böyle çünkü o yüzden merak ettim
ah canım begenemedımmı uslubumu senın cahıllıgın asıl beni deli ettiki sana cevap yazma geregı duydum ister cevap yazarsın ıster yazmazsın senınle münakaşaya girmek için yazmadım yorumunun ne denli saçma oldugunu anlaman için yazdım düşükle canlı çocugu aldırmak aynı şey degil daha ikisini ayırt edemiyorsun bana cevap atmaya kalkıyorsun!
Evet hanımefendi inancım gereği cinayet diyorum ve bu da sizi ilgilendirmez. Cinayettir. Burda aldır diyenlerin şahsi düşüncesini söyleme hakkı var benim yok. Kim katar veriyor buna.tıp dünyası yada kanunlar bunu cinayet olarak kabul etmiyor. kimse buna cinayet diyemez. vicdani yada dini inancınız gereği cinayet diyorsanız bu da şahsınız ilgilendiren bir düşünce. herkes sizinle aynı dini inanca yada vicdana sahip olmak zorunda değil. sonuç olarak 10. haftaya kadar yapılan bu işlem cinayet değil küretajdır
inşallah arkadaşım bizlere de nasip olurKeşke bi mucize olsada o bebisler biz isteyenlere verilse rabbim den çabalıyoruZ olmuyor diyoruz sizlerde aldırmayı düşünüyorsunuz bundada var bi hayır elbet rabbim büyük bence aldirmayin o sizlere bu hediye mucicenz
Ne alaka.benim geçen gün bebeği olmayan insanları düşünün dediğimde yorumumu beğenmemiştiniz
bakın birisi bağırarak eziyet ediyordu diğeride aldırarak edecek
farkı ne? ve siz neden kürtaja karşı çıktınız?
hmm tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?