Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

Bence saf mantik insanlarin isi bu kurtaj olayi...benim de aldirmak en mantiklisiydi ama yapamadim...mantikken dogru ruhuma tersti...
Asla kurtaj yapani yargılamam katil vs demem...cunku o kisi mantik insanidir ve yapabilmistir o kadar

Belli ki konu sahibinin kararı net,şartlarını saymış. bunun üzerine ona hakaret etmenin ve öfkenizi onda söndürmenin bir manası var mı?

Çocuk sahibi olamayan kadınları çok iyi anlıyorum çünkü bende kızıma çok zorluklarla hamile kaldım, bu hasretin ne demek olduğunu iyi bilirim ancak bizim çocuk sahibi olamayisimizin sebebi istemeden hamile kalıp kürtaj yaptıran kadınlar değil.onlar doğurunca bakacak olan bizler de değiliz o yüzden israra gerek yok.

Eğer bakamayacaksa, o çocuğa hak ettiği sevgiyi veremeyecekse,iki çocuk da perişan olacaksa doğur diye hakaretler etmek ne derece mantıklı? Hayır efendim kimse bakamayacagi perişan edeceği çocukları dogurmasin istemeden hamile kalip bunun hirsini bir ömür o gunahsizlardan almasın.önemli olan dogurmak değil bakmak hakkıyla bakabilmek.ve çocuğuna hakkıyla bakamayan bir sürü 'anne' var !

iyi de gene hatalı sizsiniz. mesela kardeşim 6 yıl çakılı kadroya atandı. evlilik düşünmüyor. düşünsem de durumuma uygun biriyle düşünürüm diyor. ben bekar halimle tercih yaparken çakılı kadroları yazamadım güvenemedim. siz evli halinizle yazmışsınız, üstüne doğru dürüst korunamamışsınız sonrada insanları yasaları sorguluyorsunuz. ya hu önce kendinizi sorgulayın. emin olun eşinizden de sizden de saha yüksek alıp atanamayanlar vardır. neden?? çakılı kadrolar aile yaşamlarına uymamıştır tercih etmemiştirler.

V vegam
Sizin yaşadığınız durumun aynını yaşadım diyebilirim bir aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim ve dünyalar tatlısı bir kızım oldu kızım 2,5 yaşında flndı korunurken hamile kaldım aldırmayı düşündüm aldıramadım ama eşim yanımdaydı ve bebeğimizin kalbi durdu 6 haftalıkken. Açıkçası hayırlısını nasip etti Allah cc diye düşündüm eğer kalbi durmamış olsaydı o kürtaj olayını yaşamak dahi istemezsiniz. Yaşayabileceğiniz en kötü şey manevi olarak. Birde eninde sonunda şartlarınız iyileşecek güzel meslekleriniz var aklınızda da 2 çocuğum olabilir gibi bir şey demişsiniz, ben mesela tek çocuk istemiştim eğer 2 gibi bi düşüncem olsa daha olumlu yaklaşırdım. Eğer 2 tane olacaksa neden bu olmuyor. Kusura bakma karışık yazmış olabilirim.

Bugun adet sancisi cekiyorum ve ben adet olmak istemiyorum !
Halinize sukredin bence
Suan aldirmak istedigin bebegi yarin istediginde Allah sana nasip etmeyebilir...

sevgili konu sahibi dün de yazdım ücretsiz izin alamaz mısınız? 2 ayrı ev var şu an maddi anlamda yetmeye çalıştığınız. 2 eve 2 maaş yeterken, 1 eve 1 maaş yeter gibi geliyor. bunu ciddi anlamda düşünebilirsiniz , ücretli izinlerle birlikte 2.5 yıl izniniz olur, bu süreçte de davanız sonuçlanır, Allah bir çıkar yol gösterir.

hayat sizin, ama mevcutta gözünün içine baktığınız bir çocuk varken, karnınızdakini aldırıp psikolojinizin sağlam kalabilme ihtimali zor görünüyor. hem eşten ayrı çocuk büyütüp hem de böyle ağır bir travmayı rahatlıkla atlatabilecek misinz?

Valla sabah sabah tüylerim diken diken oldu.
Üzüldüm. O bebeğin ne suçu var? Dikkat edin, tam tedbir alın.

Daha önce iki kez hamile kaldım, ikisi de ilk aydan. Hamile kalmakla alakalı bı sorunum olmadı bundan sonra olur mu bilmem ama..
Ben ikinci cocuk istiyorum, eşim istemiyor. Bazen bı kaza olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum.. İnanın 5 senedir o kaza olmadi, daha bı 15 sene de olmaz. Çünkü eşim nasıl kaza olacağını gayet iyi biliyor.

Son düzenleme:
konu sahibi size aldırın yada aldırmayın diye net söylemim olamaz...

bu hayatta eşin, evliliğin,işin, anne babanın,kardeşin ömürmüzde alabileceğiniz tüm sorumlulukları bitirme ,vazgeçme,hakkına,iradesine sahipsiniz....

bir tek sorumluluk vardır ki nefes, aldığınız sürece hiç bitmeyecek sorumluluk EVLAT sorumluluğudur...
siz bakmayın burada öyle yapın böyle olur,,,
kulların soracağı soruları unutup,tanrının soracağı soruları soranlara bakmayı

sizin günahlarınızın sorgusunu kulları değil,Yaradan yapsın....

konu açtığınıza göre karmaşık düşüncelerdesiniz(mantık,vicdan)
şartlarnızı biliyorsunuz,tek başınıza neyi yapıp yapamayacağınızı en iyi siz bilirsiniz

Evlenirken size ben çocuk istemiyorum dedi mi yani bu tarz bir muhabbet oldu mu?eğer olmadiysa eşinizin şu an yaptığı şey çok bencilce anne olma hakkınızı niye elinizden alıyor?

Ne dememizi istiyorsunuz aldır deyip günahınıza ortak olmamızı mı? Kürtaj cinayettir bu kadar.

Evlenirken size ben çocuk istemiyorum dedi mi yani bu tarz bir muhabbet oldu mu?eğer olmadiysa eşinizin şu an yaptığı şey çok bencilce anne olma hakkınızı niye elinizden alıyor?
Bir kızım var.. Ama onu da ikna edene kadar benimki bana yetti. Bana çocuksuz da evlilik olabilir diye sacma sozler söyledi. Ben de mutlu olmak kadar çocuk sahibi de olmak icin evlendigimi, bu fikrini bana daha önce söyleseydi onunla evlenmeyegimi söyledim. Agladim, küstüm, bu boşanma sebebi bile olabilir dedim. İkna olması epey zaman aldı. Şimdi kızıma bir kardeş istiyorum, bir kere daha anne olmak istiyorum. Bı tane var ya, kardesin onun için iyi olacağını nereden biliyorsun diyor.

Gerçekten mi. Kendinizi kandırın, kalbi atan bir bebeği öldürmek tıbbi müdahale değil.

hanımefendi tıp dünyası bu şekilde kabul etmiş. siz neye istinaden diretiyosunuz? kimse sizin karnınızdaki çocuğa mudahale etmiyor. siz de başkalarınınkine etmeyin.

hanımefendi tıp dünyası bu şekilde kabul etmiş. siz neye istinaden diretiyosunuz? kimse sizin karnınızdaki çocuğa mudahale etmiyor. siz de başkalarınınkine etmeyin.
Buraya konu açtığına göre müdahale edebilirim. Aldırın diyenler müdahale etmemiş mi oluyor.

Keşke evlenmeden önce bu fikirlerini söyleseymis.peki iyi bir baba mı yani çocuk istemiyor ya baba olarak nasıl? Kardesim de böyle çünkü o yüzden merak ettim

kıyılır mı ya kalbi atan bi yavru var orda sırf bakamam diye aldırmak vicdansızlık başından istemiyorsan birkac sekilde ayni anda korunsaydin kuzenim ikinciye erken olursa aldiramam diye hem ria taktırdı hem emzirirken kullanilan dogum kontrol hapini kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…