ünlüleri tutan var mı acaba tutuyorlarsa neden?
merak ediyorum
ben belkide acıdığım için tutuyorum belkide gönüllüler hep oyun alsa o zaman da ünlüleri tutardım
ama hep onlardan elenen olsa birbirlerini yerlerdi bunu seziyorum
acun taraf tutar mı tutmaz mı bilemem şayet tutacaksa gönüllüleri tutmalı ünlüler zaten yağda baldalar
ayrıca bu gibi yarışmalarda diyoruz ya şöyle böyleler bence gayette insanlar kişiliklerini sergiliyorlar o şartlarda rol yapamıyorlar gerçek hayatla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. hani burda şu şöyşe bu böyle deyince nerden biliyorsun tanıyor musun ki deniyor ya o sebeple söylüyorum.
tabi reyting için hafif gaz vermelerde olabilir ama bu gaz vermeler olsa bile o kişinin kişiliği ortadadır ve onun üzerinden biraz abart denilmiştir en kötü ihtimalle diyorum yoksa bence neyse o
ben ünlülleri tutuyorum ?
neden mi ?
cunku gonulluleri sevmedim...
Yok yok ünlüleri tutuyor bu acundelirtiyor beni azcık gönüllüleri kıyak geçse 2 balık gönderse ne olacak :26: oğlum var benim ünlüleri tutuyor ben ilk başta karar vermedim baktım gönüllüler durmadan kaybediyor oyunları bende onları tutmaya başladım içimdeki insan sevgisi Cengizi hiç sevmiyorum dağhanıda o futbolcuyuda of of ünlüleri sevmiyorum özgüvenleri sinir ediyor beni..belki sürekli kaybetseler onların tarafında olurum ama kaybetmiyorlar
neden igrenc diyorsunki begenmeyebilirsin kotu duruyor desen neysede igrenc ne ?
ALLAH OYLE YARATMIS onu..tamam bende birinin bi yerini begenmeyince soylerim ama igrenc demem yani..
kötü demek baska igrenc demek baska bisey..
Kızlaaarr bu duygu Mustafa Cecelinin 'Aman' klibinde oynayan kız değil mi?
şimdi baktım evet o
zaten sunuculuk spikerlik falan da yazıyor biyografisinde
acun da tanışma bölümünde gönüllüler için bazılarınızı tanıyoruz falan demişti
gönüllülerden Bozok'u sevemedim,ben Duygu'cuyum
Ünlüler'den Irmak, Gönüllüler'den Fatmagül gitsin istiyorum.
Güçsüz buluyorum ikisinide..
Benim de favorim Murat
Çünkü gönüllülerde en iyisi o
Herşeyde bir tek onu güçlü görüyorum ben
Hoş çabalaması da boşa gidiyor çoğu zaman
murat mıııııı ciddi misin sen :44: bence içlerinde en boşları o..hatta duygu yerinde olsam,Mustafa'yı değil Murat'ı yazardım!! kas mas yapmış baya şişik ama oldukça boş.. hiçbi oyunu kazandığı,öne geçtiği yok..hep erken pes ediyo..
gönüllülerden duygu.. ünlülerden dağhan diyorum ben
(güç bakımından değil tabi, benim tuttuklarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?