Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Aynen ya ben Muratı tutuyorum
Ya iyi de gönüllülerde murattan başka kim iyi? Bozok mu? Hilmicem mi?
Muratı yazmaz duyfu çünkü muratla öyle kavgası olmadı ki...
Bence o adada herkesten daha güçlü murat
Erken pes eden o değil, hatta diğerlerine de kızmıştı ya çok çabuk pes ediyorsunuz diye... :44:

bugün birsey fark ettim fatmagül güzel kiz ama konusmadigi sürece konusunca o güzelligi yok oluyo sanki

bugün birsey fark ettim fatmagül güzel kiz ama konusmadigi sürece konusunca o güzelligi yok oluyo sanki

sanki degil..kesinllike oyle cnm.agzini acmasina bile gerek yok.hic biseyi becerdigi yok.evt guzel ama guzellik yarismasi degilki bu
ne bi becerisi var ne ise yaradigi bisey. süs bitkisi gbi

sanki degil..kesinllike oyle cnm.agzini acmasina bile gerek yok.hic biseyi becerdigi yok.evt guzel ama guzellik yarismasi degilki bu
ne bi becerisi var ne ise yaradigi bisey. süs bitkisi gbi

fatmagül bugun fitik etti insani ya onde gidio ama yeniliyo hayret ya
bozokta bir ise yaradigi yok adamlar ev yapmaya calisiyor o uyuyor..
duyguda iyice abartti ev ayirma isini bozogun buldugu seyleri yemiyorsa o zaman yarismada bozokla kazandiklari odulleride yemesin
ünlüller süperdiler her zamanki gibi
erhan helal olsun bugun cok iyiydi..
kizlarda oyle yenilmediler hic..
cengiz cussesine gore gucsuz mu ne ?
bugun daghan yerine baskasi yarissaydi keske umit felan..
dogukan evliymis sasirdim...
irmagin yaptigi taklitler cok komikti
bakalimm yarin ne olacak kim gidecek kim kalacak..

Nehir midir Irmakmıdır her neyse ne işe yarar o adada oyunlarada katılmıyor zaten
Erhandan gıcıkmaya başladım nifak tohumları ekmeye başladı yok neymişde grup işini sevmezmiş cart curt o zaman katılmasaydın be kardeş
Bozok da Geçen senenin HaSAn'ına özenmeye çalışıyor ama fıss.sen Hasan'ın tırnağı bile olamazsın
Her zamanki gibi Ümit Karan harikaydı ben böyle beklemiyordum Ümit Karan'ı
Duygu'nun güllü donundan bıktık Aşırı hırslı ve bu onu itici yapıyor
Larıssa tuttum bu kızı oyunlarda çaba harcıyor en azından bennu gibi felan iki dönüm bostan yan gel yat osman yapmıyor
Hilmi Cemmiş mustafaymış tırı vırı onlar.sanki mankenlik ajansına gelmişler gibi
Dağhan zararsız eleman seviyorum onu
Doğukan Kibar çocuk işte
Fatmagül Fate mi kate mi her neyse oda fos çıktı ya hiçbir iddiası yok

Bozok hasan gibi degil hasan aslan gibiydi bu dolaniyo oyle gucsuz mucsuz bisey
Bennu degildir kiz o nazenin dir bennu iyi yaristi..
Erhanda iyi yarisiyo hakkini yemiyelim..
Dogukan efendi cocuk..
Fatmagul sus bitkisi :)

Bugun hayimde cikti cocuklarda yarisiyo ya ordaydi ozlemisiz bi kac kere dusseydi keske

Aynen ya Hasan nasıl iddialıydı
Nihat desen oda öyle oyunlarda hep kendine Hasan'ı rakip olarak seçerdi ya geçen senenin tadı ayrıydı valla
Erhanda tamam iyi ama ne bileyim ara bozucu gibi geldi bana o kızların yemek şakasını abarttı bence
Hee ben karışıtıryoum nazeninle bennuyu
evettt Hayim'i gördüm minik survıvor programındaydı ama geçen hafta görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…