5.bölümün son partında bi şarkı çalıyo bulamadım onu paylaşıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 11. dakika da şarkı
http://www.startv.com.tr/program/survivor/video/survivor-5-bolum/5
link acilmio
gönüllüler duyguyu yollama derdindeler ama duygu teker teker yollayacak hepsini dediği gbi...
dinledim ama bilmiyorum
Ben bu sezon daha hiç izlemedim Survivor'u
Tamam ezmeyin beni
bende tv de izlemedim bi kaç gündür internetten başladım izlemeye bölümleri.
7. bölümdeyim
murat mıııııı ciddi misin sen :44: bence içlerinde en boşları o..hatta duygu yerinde olsam,Mustafa'yı değil Murat'ı yazardım!! kas mas yapmış baya şişik ama oldukça boş.. hiçbi oyunu kazandığı,öne geçtiği yok..hep erken pes ediyo..
gönüllülerden duygu.. ünlülerden dağhan diyorum ben
(güç bakımından değil tabi, benim tuttuklarım)
bugün birsey fark ettim fatmagül güzel kiz ama konusmadigi sürece konusunca o güzelligi yok oluyo sanki
sanki degil..kesinllike oyle cnm.agzini acmasina bile gerek yok.hic biseyi becerdigi yok.evt guzel ama guzellik yarismasi degilki bu
ne bi becerisi var ne ise yaradigi bisey. süs bitkisi gbi
Nehir midir Irmakmıdır her neyse ne işe yarar o adada oyunlarada katılmıyor zaten
Erhandan gıcıkmaya başladım nifak tohumları ekmeye başladı yok neymişde grup işini sevmezmiş cart curt o zaman katılmasaydın be kardeş
Bozok da Geçen senenin HaSAn'ına özenmeye çalışıyor ama fıss.sen Hasan'ın tırnağı bile olamazsın
Her zamanki gibi Ümit Karan harikaydı ben böyle beklemiyordum Ümit Karan'ı
Duygu'nun güllü donundan bıktıkAşırı hırslı ve bu onu itici yapıyor
Larıssa tuttum bu kızı oyunlarda çaba harcıyor en azından bennu gibi felan iki dönüm bostan yan gel yat osman yapmıyor
Hilmi Cemmiş mustafaymış tırı vırı onlar.sanki mankenlik ajansına gelmişler gibi
Dağhan zararsız eleman seviyorum onu
Doğukan Kibar çocuk işte
Fatmagül Fate mi kate mi her neyse oda fos çıktı ya hiçbir iddiası yok
Bozok hasan gibi degil hasan aslan gibiydi bu dolaniyo oyle gucsuz mucsuz bisey
Bennu degildir kiz o nazenin dir bennu iyi yaristi..
Erhanda iyi yarisiyo hakkini yemiyelim..
Dogukan efendi cocuk..
Fatmagul sus bitkisi :)
Bugun hayimde cikti cocuklarda yarisiyo ya ordaydi ozlemisizbi kac kere dusseydi keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?