Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

dün bozoğun elenmesiyle ufak çaplı şok yaşadım ne duygu ne bozok ikisinide tutmuyorum ama gül neden o adada hala ya bir insan bu kadar yavaş olup onca gün o adada nasıl yaşar seda ve diğerleri gitti ki seda gülden çevikti ama gül hantal haliyle o adada kalıyor anlam veremiyor görsellikmidir insana güzel gelen yaa kız konuşamıyor bile güzel olsa ne olur neyse daha fazla yorum yapamıcam en başında gül yazılmalı ve gitmeliydi oyun kaybettiren tek kişi gül bence

adalar herhalde bu haftaiçi birleşir bireysel yarışlar başlar

ben bunlara rağmen ünlüleri değilde hem gönüllüeri tuttum o kadar kavga dövüşlerine rağmen ünlülerin kazandığı ödül oyunları çok fazla ve gönüller aç kalıyor die acıdım ama bunlar birbirlerine saldırmaya başladılar

ben birşeyi merak ediyorum çok...

bayanların bacakları sütun gibi ya onları aldırmasalar ,bıyıklar kalsa kaşlar ,tırnaklar :44::44:

asıl survivor o zaman olur..

maşallah hepsi de sütun gibi dolanıyor.

bayanlarda ona izin veriliyor da erkeklerin sakallarını kesmelerine de izin verilse ya

Son düzenleme:

ya daha önceki survivor da mıydı tam hatrlamıyrm ama bi haber cıktı ya...laf yayıldı....bunların ihtiyaçları karsılanıyo diye....ateş olmayan yerden duman cıkmaz

ya daha önceki survivor da mıydı tam hatrlamıyrm ama bi haber cıktı ya...laf yayıldı....bunların ihtiyaçları karsılanıyo diye....ateş olmayan yerden duman cıkmaz

evet onu biliyorum..

belli de zaten ama niye erkeklerin sakalları kesilmiyor bizi kandırıp inandırıcı olmak için sanırım..

cengizin saçları jöleli zaten arada.

evet onu biliyorum..

belli de zaten ama niye erkeklerin sakalları kesilmiyor bizi kandırıp inandırıcı olmak için sanırım..

cengizin saçları jöleli zaten arada.

zaten cengizle muratın saclarına hastayımmmm

dün eşimde muratın sacları gibi yapcam sacımı diyo

zaten cengizle muratın saclarına hastayımmmm

dün eşimde muratın sacları gibi yapcam sacımı diyo

cengizle hilmi cemin gözlerinin önüne gelen saçlarını attırmalarına kopuyorum
ben muratın bakışlarından korkuyorum arada sert bakış atıyor ya.

aynen kızlar size katılıyorum,
cengizin saçlar nasıl jöleli oluyor
ayrıca bunlar aç falan kalmıyorlar,sabah akşam bir kazan pilav yiyorlar
bennu tam bir amazon kadını gibi ,çok yakışıyor oraya,
ayrıca 20 senedir düzeltemediği aksanıyla ilginç bir kadın
duygunun ortalığı karıştırmasına diyecek bir lafım yok,alkış yani insanı delirtir
kızın kafası zehir gibi çalışıyor,tam bir oyuncu.

cengizle hilmi cemin gözlerinin önüne gelen saçlarını attırmalarına kopuyorum
ben muratın bakışlarından korkuyorum arada sert bakış atıyor ya.

murat deli deli bakıyor
ayrıca iyi edebiyat parçalıyor,dağhan bile şaşırmış,
adam profesör gibi konuşuyor ben bile o kadar konuşamam diyor.

nebu terslermelerın anlayamadım topıgınızı grdum hosuma gıttı yazdım fıkrımı.
tanımadıgım ınsanlar ıcın sızınle tartısıcak degılım sıze bol sohbetler...

canim herkesin fikri ayni olmak zorunda degil,topik kimseninde degil herkes saygi cercevesinde fikirlerini belirtebilir gerilmeyelim lutfen..

ya ben seni neden tersleyim....sen buna tesrleme mi diyosun....bende tanımadığım ve hoşlanmadığım duygu için tartışacak değilim seninle onu demek istedim zaten...çünkü olaya onun gibi bakıyodun....ne diyebilirim ki....

cidden bennu tam oranın kadınıı
vee acaip beğenyorum, çok karakteristik geliyo o kadının yüz hatları banaa
*
ayrıca dün murat öle bi laf ettiki ailelerden gelen videoların izleneceği ödülde bayıldımm..
' aramızdaki tek anne bennu abla. annelerimizin bizleri nasıl özlediğini görebiliyorum' dedi bitirdi beniii

ayrıca su ana kadar hiçbir topikte gerginlik yratmadım...kimseyle bi tartışmam da olmadı....ne bi saygısızlık gördüm nede bi saygısızlıkta bulundum....!!!!!!

bi konu üzerine tartışmak ne zamndan beri gerginlik yaratmak oluyo....neyse yaaaa.....

selam ben de izlemeye başladım daha doğrusu ara ara bakınıyodum 2 seferdir bekleyip izliyorum.
Aslında çoğu şeyin kurgu olduğunu düşünüyorum ,o smslere falan hele hiiiiiiiiç inanmıyorum.Çekim yapılmayan zamanlarda gayet güzel karınlarını da doyurduklarını ,bakımlarını da yaptıklarını hatta hemen ağaçların arkasında bir otelde kaldıklarını düşünüyorum.
Ama bütün bunlara rağmen insanı yine de çekiyor program.

Ünlülerden doğukan ünsüzlerden de murat kazansın isterim bu ikisi olmazsa da hilmi cem.
Geri kalanların hepsi aynı bence hiçbirini sevmiyorum kazansınlar da istemem.

doğukan çok efendi çocuk,keşke o kazansa.
fatmagülde çok narin hanımefendi bir kız ama şansı yok elenir yakında.

c
ayrıca dün murat öle bi laf ettiki ailelerden gelen videoların izleneceği ödülde bayıldımm..
' aramızdaki tek anne bennu abla. annelerimizin bizleri nasıl özlediğini görebiliyorum' dedi bitirdi beniii

:129::129::129::129:

evet bu söz beni benden aldı

bi de murat elenip giderse biscolata reklamında oynatsınlar ya ,dışardan ithal biscolata erkeği getirtmeye gerek yok.
Yerlisi de var.Hem de gayet iyi,maşallah allah sahibine bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…