ben birşeyi merak ediyorum çok...
bayanların bacakları sütun gibi ya onları aldırmasalar ,bıyıklar kalsa kaşlar ,tırnaklar :44::44:
asil survivor o zaman olur..
maşallah hepsi de sütun gibi dolanıyor.
bayanlarda ona izin veriliyor da erkeklerin sakallarını kesmelerine de izin verilse ya
ya daha önceki survivor da mıydı tam hatrlamıyrm ama bi haber cıktı ya...laf yayıldı....bunların ihtiyaçları karsılanıyo diye....ateş olmayan yerden duman cıkmaz
evet onu biliyorum..
belli de zatenama niye erkeklerin sakalları kesilmiyor bizi kandırıp inandırıcı olmak için sanırım..
cengizin saçları jöleli zaten arada.
zaten cengizle muratın saclarına hastayımmmm
dün eşimde muratın sacları gibi yapcam sacımı diyo
cengizle hilmi cemin gözlerinin önüne gelen saçlarını attırmalarına kopuyorum
ben muratın bakışlarından korkuyorum arada sert bakış atıyor ya.
acil durum için mi.....ya Allah askına.....cogu ihtiyaçları karsılanıyo zaten....ağdasıymış,epilasyonuymus,kas bıyık...bitlenmeleri lazımdı şimdiye....bunlar yapılıyosa zaten daha bilmediğimiz neler yapılıyo...bence fazlasıyla önyargılısın...hilmi cemin davranışlarını tabiki onaylamıyorum...ama o hale gelmesinde duygunun payı var...ya kız kendi grubunda olmayan ümit e bile saçma sapan laflar söylüyo....amaç ne milleti demoralize etmek....bide demoralze etmesi var hatunun.....ama sonunda kendi demoralize oluyo o ayrı...
ayrıca su an kendimi survivor da gibi hissettim duygu gibi düşünen biriyle konuşuyorum ve anlaşılmayı bekliyorum benimki de iş mi yani....
neyse arkadaşım sana ve duyguya başarılar...
nebu terslermelerın anlayamadım topıgınızı grdum hosuma gıttı yazdım fıkrımı.
tanımadıgım ınsanlar ıcın sızınle tartısıcak degılım sıze bol sohbetler...
canim herkesin fikri ayni olmak zorunda degil,topik kimseninde degil herkes saygi cercevesinde fikirlerini belirtebilir gerilmeyelim lutfen..
nebu terslermelerın anlayamadım topıgınızı grdum hosuma gıttı yazdım fıkrımı.
tanımadıgım ınsanlar ıcın sızınle tartısıcak degılım sıze bol sohbetler...
aynen kızlar size katılıyorum,
cengizin saçlar nasıl jöleli oluyor
ayrıca bunlar aç falan kalmıyorlar,sabah akşam bir kazan pilav yiyorlar
bennu tam bir amazon kadını gibi ,çok yakışıyor oraya,
ayrıca 20 senedir düzeltemediği aksanıyla ilginç bir kadın
duygunun ortalığı karıştırmasına diyecek bir lafım yok,alkış yani insanı delirtir
kızın kafası zehir gibi çalışıyor,tam bir oyuncu.
c
ayrıca dün murat öle bi laf ettiki ailelerden gelen videoların izleneceği ödülde bayıldımm..
' aramızdaki tek anne bennu abla. annelerimizin bizleri nasıl özlediğini görebiliyorum' dedi bitirdi beniii
bi de murat elenip giderse biscolata reklamında oynatsınlar ya ,dışardan ithal biscolata erkeği getirtmeye gerek yok.
Yerlisi de var.Hem de gayet iyi,maşallah allah sahibine bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?