Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

doğukan benimde favorim çok efendi çok insancıl yani cidden iyi niteliklere sahip biri inşallah duygu felan dır dır edipte onu kendine benzetmez ümit ve cengizide seviyorum ırmağa gıcık oluyorum sürekli ümit ve cengi<zin peşinde bennu ise çok güçlü hey maşalllah dedirttiriyor gerçekten hani cabbar kadın yaaa

dün muratın sölediği söze benimde gözüm doldu dağhan annesiyle görüşürken biraz kötü oldum ağmkaka yok derken içim gitti kendimi onların yerine koydum bir anda yok yaa o kadar uzak olamam

arkadasim buyutmeye gerek varmi karsilikli fikir belirtiyoruz karsidaki aliniyor filan..
kimseye saygisizlik yapiyorsun denmedi herseyede alinmayin ya..

ee iyide fikirlere saygıdan bahsedıosunuz ama ben duyguyu tutuorum dııncede duygu gıbı biriyle konusuorum falan dıe benı asağılamaya kalkıosunuz...başka topiklerde nemuhabbetı ettıgınız benı hiç ilgiedirmez.ben bır yorum yaptım sızde duygu gıbısınız falan demeye kalktınız.

(ayrıca su an kendimi survivor da gibi hissettim duygu gibi düşünen biriyle konuşuyorum ve anlaşılmayı bekliyorum benimki de iş mi yani....) saygınız bumu sizin?
neyse yaa uzatmaya değicek bir konu değil boşa vaktimi harcıorum.byby

bi de murat elenip giderse biscolata reklamında oynatsınlar ya ,dışardan ithal biscolata erkeği getirtmeye gerek yok.
Yerlisi de var.Hem de gayet iyi,maşallah allah sahibine bağışlasın

bence ilk önce cengiz oynasın reklamlarda
Allah sahibine bağışlasın diyelim, adam gladyatör gibi maşallah
dün videolar izlenirken cengizin annesini gördünüz mü kızlar,hiç benzemiyorlar.
bu anadan bu oğlan nasıl doğmuş dedik,kesin hastanede karışmıştır

Son düzenleme:

Belki babasina benziyordur...

ayy evet yaaaaaaa babasına benziyordur kesin o zaman...

bir de o yabancı bayan eşi mi onun sevgilisi mi :44:

ümit'in oğlunu da küçük birşey bekliyordum ben maşallah yanii

Valla Allah günah yazmasın da .Annesini görünce ben de bir an düşündüm ,nasıl yaaa oldum

kizlar pogaca gibi birsey yapiyorum ama yagli kagidim bitmis tepsiye yapisti ilk yaptiklarim ne yapsam yapismaz ya

ayy evet yaaaaaaa babasına benziyordur kesin o zaman...

bir de o yabancı bayan eşi mi onun sevgilisi mi :44:

ümit'in oğlunu da küçük birşey bekliyordum ben maşallah yanii

valla internette evli falan yazmıyor ama bilmiyorum.
ümitin oğlu 7 yaşında maşallah,ikiside hemşerim benim.
helal olsun ümitede cengizede çok yakışıyorlar oraya.

Tepsiyi yağla , en azından tamamen yapışmaz.

Bozok mu aaaaa
adalar birleşimine kalmalıydı bozok.
Hiihihi benim oğlan ona Bozuk diyor

kızlar dünkü videolarda cengizin ailesininkisinde yabancı bir hatun vardı o cengizin sevgilisi felanmıdır

Aliminyum folyo olmaz.
Normalde bile kullanmak sakıncalı.
Ben yıllardır kullanmıyorum, kanserojen.
Hele ısınırsa daha tehlikeli.
Tepsiyi yağla Twety , geleneksel yöntemlerden şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…