Tepsiyi yağla , en azından tamamen yapışmaz.
Bozok mu aaaaa
adalar birleşimine kalmalıydı bozok.
Hiihihi benim oğlan ona Bozuk diyor
aliminyum folyo koysan azıcıkta yağlasan olurmu acep
tepsiye yapışma olayına gıcık oluyoruuuuuum
Aliminyum folyo olmaz.
Normalde bile kullanmak sakıncalı.
Ben yıllardır kullanmıyorum, kanserojen.
Hele ısınırsa daha tehlikeli.
Tepsiyi yağla Twety , geleneksel yöntemlerden şaşma
yagladim bakalim olmadi bidahaki tepsiyi alumunyum folya koyayim nabim ya
Yinede yapışırsa ceza olarak bir kısmını ben yiyebilirim:125:
kızlarr merhabaa.bende bi survivor manyağıyımm. ilk defa bu sezon böyle bağlandım hatta bağımlı oldum o derecee. beni de aranıza alıınn dün akşamla ilgili yorum yapayım. benim farklı düşüncelerim vardıı. bozok kalacak ve duyguyla anlaşacaklar hilmiyle murata cephe alacaklar diye düşünmüştümm. yıkıldım resmen gül kalıncaa. ona da bi uyuz oluyorum zateenn. yaa ünlülerden nefret ediyolardı. dün nasıl kanki oldular fark ettiniz mii. adalar birleşecek ya onun alt yapısını mı yapıyolar kii :44:
olur canim yapismasada gondereyimyagladim bakalim olmadi bidahaki tepsiyi alumunyum folya koyayim nabim ya
Yinede yapışırsa ceza olarak bir kısmını ben yiyebilirim:125:
kızlarr merhabaa.bende bi survivor manyağıyımm. ilk defa bu sezon böyle bağlandım hatta bağımlı oldum o derecee. beni de aranıza alıınn dün akşamla ilgili yorum yapayım. benim farklı düşüncelerim vardıı. bozok kalacak ve duyguyla anlaşacaklar hilmiyle murata cephe alacaklar diye düşünmüştümm. yıkıldım resmen gül kalıncaa. ona da bi uyuz oluyorum zateenn. yaa ünlülerden nefret ediyolardı. dün nasıl kanki oldular fark ettiniz mii. adalar birleşecek ya onun alt yapısını mı yapıyolar kii :44:
gel gel sende bendensin demek,ben bozok gider demistim cunku sevilmiodu hatta facede gostermisler illere gore bozoga sadece 4-5 ilden oy gelmis gerisi fatmagul
gel gel sende bendensin demek,ben bozok gider demistim cunku sevilmiodu hatta facede gostermisler illere gore bozoga sadece 4-5 ilden oy gelmis gerisi fatmagul
yaa bozok sevilmiyo da gül ne işe yarıyoo kii
geçen sezon almeda vardı hatırlarsanız
kilo almıştı survivordaa
gül de onungibi olacak yakında yiyip içip oturuyoo
bide balık temizliyo o kadar
bozok gitti şimdi balık da yok onu da yapamayacak
yaa bozok sevilmiyo da gül ne işe yarıyoo kii
geçen sezon almeda vardı hatırlarsanız
kilo almıştı survivordaa
gül de onungibi olacak yakında yiyip içip oturuyoo
bide balık temizliyo o kadar
bozok gitti şimdi balık da yok onu da yapamayacak
Allah Allah ya, bu yorumu ben yapmadım kardeş, nasıl becerdin benim adım altında alıntılamayı:44:
Bencede Bozok kalmalıydı.
Adalar birleştiğinde olmalıydı.
Fatmagül çok hoş kız ama süs bitkisi gibi.
Ünlülerdeki mankende öyle.
Sırayla giderler diyordum ama:26:
hilmicem ve murat çok iki yüzlü hele o hilmi cem kadar nefretlik bir insan görmedim iyyyyyy
hilmicem ve murat çok iki yüzlü hele o hilmi cem kadar nefretlik bir insan görmedim iyyyyyy
Allah Allah ya, bu yorumu ben yapmadım kardeş, nasıl becerdin benim adım altında alıntılamayı:44:
Bencede Bozok kalmalıydı.
Adalar birleştiğinde olmalıydı.
Fatmagül çok hoş kız ama süs bitkisi gibi.
Ünlülerdeki mankende öyle.
Sırayla giderler diyordum ama:26:
aayy hakikaten bi karışıklık olmuşönümüzdeki hafta duyguyu yazacaklar. duygu yine istediğini yolayacak. nedense ülkemiz bi ayrı seviyo duyguyu.
Aklından ne geçiyor topiğinde karşılıklı yazışmak yasak diye buraya geldim Tweety.
Bozok'u çok seviyorum ben ya.
Dağ gibi bir adam, evet başarısız; ama ne bileyim tipini seviyorum, bir de duygusal bir yanı var.
Fatmagül düştüğünde ağlamıştı falan.
Çok etkilenmiştim.
Böyle zıtlıklar etkiliyor beni.
aslinda kendi halinde biriydi,duygu cildirtti biraz adami
O herkesi çıldırtıyor zaten ama Bozok diğerlerine göre daha fazla tepki veriyordu, o yüzden göze battı.
Herkesin yapısı farklı sonuçta.
Kimi sakin kalabiliyor, kimisi de delleniyor Duygu karşısında.
O herkesi çıldırtıyor zaten ama Bozok diğerlerine göre daha fazla tepki veriyordu, o yüzden göze battı.
Herkesin yapısı farklı sonuçta.
Kimi sakin kalabiliyor, kimisi de delleniyor Duygu karşısında.
keske bi duyguyu tokatlasaydida oyle elenseydi
dimi yaa.aslında dün biraz hak verdim gibi duyguya. amaann ne bileyim yaa kafamı karıştırıyo bu kız benimm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?