o ceneyle kafa beyin birakmiyor,
murata hilmiye diyor ama bozogun baligindan goturuodu oda bugun
duygu zaten pislik yapmaya gitmiş oraya.
Bozok da sinirli adam. 2 defa oyununa geldi duygunun.Önce sinirlerine hakim olamadı,sonra da hilmi ve muratla arasını bozdu.Giderayak bi de duyguyla kanka oldu ,tüy dikti.
Duygunun da zeki biri olduğunu falan düşünmüyorum.Sadece kötü ve terbiyesiz.
Orada hilminin üstüne bu yürüyo sonra hilmi buna yürüyünce hilmi duygunun üstüne yürümüş oluyo.Nasıl olsa ben bayanım bana bişey yapamazlar deyip milletin üstüne yürürse onun da üstüne yürürler hatta birgün kendi gibi birilerine çatar ağzını burnunu kırarlar.
Fatmagül desen kişiliksizin teki.Yanına tüm iyi niyetiyle gittiğinde duygu kovmamış mıydı bunu ,şimdi o da duyguyla kanki,duygunun piyonu oldu.İnşallah yine bi tekme yiyecek o da duygudan.Sırf bir hafta daha kalmak için değer miydi kendisini bu durumlara düşürmeye.Hem fatmagül kalsa ne olacak sanki survivoru mı kazanacak
Ünlülerin de hepsine gıcık oluyorum ya .Tüm gün yatıyolar uyuz uyuz ,bi de doğukana ses yapma uyuyoruz diyolar survivorlar
Doğukanı seviyom ama,ünlülerin hepsi dediysem o hariç.Gerçi nasıl ünlüyse bunlar bi tek ümit karanı tanıyodum ben.Doğukan da barış mançonun oğluymuş onu öğrendik.Geri kalanlar ne allahaşkına.
ayy evet inadından ağlayarak yemişti bozokun verdiği bi parça balığı. dün de nispet yapar gibi üçü geçip tıka basa yedilerrşimdi düşünsün onlar biraz. nerden bulacaklar bakalım iki kız balığıı
fatmagul bozoga esit ya o tutar artik
ikisi de üst karakterdi. liderlik havası vardı ikisinin de. o yüzden o kadar zıtlaştılarr. ne bileyim hilmi olsun murat olsun gül olsun daha siliktiler. duyguyla başa çıkamadılar o yüzden bencee
keske bi duyguyu tokatlasaydida oyle elenseydi
Hangi merve amazon mu
Ben 2 senedir takip ediom survivoru oncedini takip etmedim
hanı su varmısın yokmusun tayfasının katıldıgı survıvor varya ordakı merve ıste kac tane erkegı eledıde bırıncı oldu bellı olmaz ıkıncı amazonda duygu oluverır
valla sırf azcık genc kaslılar diye iyi diemciem sevmiyorum resmen yılan gibiler böö onlara
kimse kimsenin kaslari var diye iyi demiyor kien azindan ben kimsenin kasinda degilim yani
yok canım etraftaki kızlar hep öle ama baska bişeleri yok bence güçleride kötü fatmagül güzel ama o da saf ondan da iş çıkmaz bozok da yarışta kötydü
duygu çıok iyii kabl etmeselerde
ayyy bana duygu demeelensede kurtulsak 2 oyun kazaniyo diye kafa birakmadi zaten adalar birlestimi onada yol gorunur
yaa kızlar haftada 4 gün yayınlanacakmış artık.
ama hangi günler olduğunu kaçırdım.
siz biliyo musunuzz.
cumaa olmasa barii. dizim var :44:
cumartesi-pazar-pazartesi-sali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?