Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

o ceneyle kafa beyin birakmiyor,
murata hilmiye diyor ama bozogun baligindan goturuodu oda bugun

ayy evet inadından ağlayarak yemişti bozokun verdiği bi parça balığı. dün de nispet yapar gibi üçü geçip tıka basa yedilerr şimdi düşünsün onlar biraz. nerden bulacaklar bakalım iki kız balığıı

duygu zaten pislik yapmaya gitmiş oraya.

Bozok da sinirli adam. 2 defa oyununa geldi duygunun.Önce sinirlerine hakim olamadı,sonra da hilmi ve muratla arasını bozdu.Giderayak bi de duyguyla kanka oldu ,tüy dikti.

Duygunun da zeki biri olduğunu falan düşünmüyorum.Sadece kötü ve terbiyesiz.

Orada hilminin üstüne bu yürüyo sonra hilmi buna yürüyünce hilmi duygunun üstüne yürümüş oluyo.Nasıl olsa ben bayanım bana bişey yapamazlar deyip milletin üstüne yürürse onun da üstüne yürürler hatta birgün kendi gibi birilerine çatar ağzını burnunu kırarlar.

Fatmagül desen kişiliksizin teki.Yanına tüm iyi niyetiyle gittiğinde duygu kovmamış mıydı bunu ,şimdi o da duyguyla kanki,duygunun piyonu oldu.İnşallah yine bi tekme yiyecek o da duygudan.Sırf bir hafta daha kalmak için değer miydi kendisini bu durumlara düşürmeye.Hem fatmagül kalsa ne olacak sanki survivoru mı kazanacak

Ünlülerin de hepsine gıcık oluyorum ya .Tüm gün yatıyolar uyuz uyuz ,bi de doğukana ses yapma uyuyoruz diyolar survivorlar
Doğukanı seviyom ama,ünlülerin hepsi dediysem o hariç.Gerçi nasıl ünlüyse bunlar bi tek ümit karanı tanıyodum ben.Doğukan da barış mançonun oğluymuş onu öğrendik.Geri kalanlar ne allahaşkına.

bennuyu irmagi filan bende tanimiyordum nazenini nerden buluosa acun bunlari dogukanida tanimiodum tanimis olduk

fatmagul bozoga esit ya o tutar artik

ikisi de üst karakterdi. liderlik havası vardı ikisinin de. o yüzden o kadar zıtlaştılarr. ne bileyim hilmi olsun murat olsun gül olsun daha siliktiler. duyguyla başa çıkamadılar o yüzden bencee

Aynen öyle. İki dik kafalı bir araya gelince böyle oluyor.

keske bi duyguyu tokatlasaydida oyle elenseydi

Kadına şiddete hayırcıyım ama, bir tokat atsa üzülmezdim ne yalan söyleyeyim.
Yine de geçen hafta yüzüne su fırlatması da bir nebze rahatlattı beni.

gönüllülerden kimseyi sevmiyorum,hem de hiç sevmiyorum.

al birini vur ötekine.

bozok'a da sinir oluyordm zaten.tipine bakan da bişey sanır ama fos...

....

ünlülerden cengiz ve doğukanı seviyorum

Hangi merve amazon mu
Ben 2 senedir takip ediom survivoru oncedini takip etmedim

hanı su varmısın yokmusun tayfasının katıldıgı survıvor varya ordakı merve ıste kac tane erkegı eledıde bırıncı oldu bellı olmaz ıkıncı amazonda duygu oluverır

Ben hep garibim cengizin kazanmasını istiyorum ya da ümitin nedense onlar bana çok masum geliyor
Irmağı tip olarak beğeniyorum ama karakter olarak tipik kız hareketleri geliyor şımarıkça böyle huysuzca herşeye muhalefet falan..

kimse kimsenin kaslari var diye iyi demiyor ki en azindan ben kimsenin kasinda degilim yani

yok canım etraftaki kızlar hep öle ama baska bişeleri yok bence güçleride kötü fatmagül güzel ama o da saf ondan da iş çıkmaz bozok da yarışta kötydü
duygu çıok iyii kabl etmeselerde

yok canım etraftaki kızlar hep öle ama baska bişeleri yok bence güçleride kötü fatmagül güzel ama o da saf ondan da iş çıkmaz bozok da yarışta kötydü
duygu çıok iyii kabl etmeselerde

ayyy bana duygu deme elensede kurtulsak 2 oyun kazaniyo diye kafa birakmadi zaten adalar birlestimi onada yol gorunur

yaa kızlar haftada 4 gün yayınlanacakmış artık.
ama hangi günler olduğunu kaçırdım.
siz biliyo musunuzz.
cumaa olmasa barii. dizim var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…