Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

ayyy bana duygu deme elensede kurtulsak 2 oyun kazaniyo diye kafa birakmadi zaten adalar birlestimi onada yol gorunur

duyguyu ancak kım eler bılıomusun karsıs ümit karan cıkarsa elenır duygu yada daghan cıkarsa elenebılır baska kımse eleyemez orda onu daghanda ne kadar antıpatık kavak yellerındeykende sevmezdım burda da hıc sevmedım

Ben dağhanı çok başarılı bulmuyorum yaa
Duygu onu yener gibi geliyor bana da...
Habire konuşuyor bi işe yaramıyor dağhanı gönderirler bi de çok dalgacı yani gıcık ediyor..

Dağhan'ı bende sevmiyorum.
Birde geçen gün bir programda vardı,
Survivorın en pisi Dağhan diye

Ben dağhanı çok başarılı bulmuyorum yaa
Duygu onu yener gibi geliyor bana da...
Habire konuşuyor bi işe yaramıyor dağhanı gönderirler bi de çok dalgacı yani gıcık ediyor..

daghan cok antıpatık ama hayranı cok o kolay kolay gıtmez gıbıme gelıyo:26::26::26::26:

ben duyguyu bazen çok tutuyorum bazende feci kızıyorum. bu kıza duygularım gel git şeklinde.

ben duyguyu birkaç yerde gördüm.

ya sonrada da oynamış ufak bir rolde.geçenlerde tekrar izledim bi baktım duygu.

mustafa cecelinin klibin de de oynamış sanırım duygu......hangi şarkısıydı ya hatırlayamadım şimdi....ama yuzunu tam çekmemiş kamera....

[video=youtube;D8fz2QOi58M]http://www.youtube.com/watch?v=D8fz2QOi58M[/video]

burdada var..

[video=youtube;pwsVOWsd-Pk]http://www.youtube.com/watch?v=pwsVOWsd-Pk[/video]

Bozok`un elendiğini duyunca çok şaşırdım.
Bozok yerine Fatmagül`ün tercih edilmesi garip olmuş. Herhalde Bozok en çok buna bozulmuştur.
Duygu`yu baya araştırmışsınız, Yüzyüzede ünlü oyuncu denmiş kendisine ama ben hiç tanımıyorum.
Sabah kim gitmiş diye baktım, ardından bu Fatmagül kimmiş dedim,
Yaptığım araştırmalar sonucunda futbolcu Tuncay Şanlı`nın sevgilisiymiş.
Hadi bir dedikodu daha Duygu`da Şanlının eski sevgilisymiş Belki biliyorsunuzdur ben bugün öğrendim.
Bennu`da sosyetikmiş ama konuşması çok itici, hele gülüşü çok kötü bence, korkutuyor beni.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…